x

עמוד 6 מתוך 14 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 51 עד 60 מתוך 138

נושא: זרקור: נאנט אגח ג

שלום לכולם כיף לחזור אחרי תקופה..

בקשר לנאנט.. קודם גלוי נאות אני מחזיקה באג"ח ג'.

כמה מילים לגבי הרכישות העצמיות:
    כמו שפיראט וחברים ציינו כבר גם לדעתי אין ספק שנקודת הזמן הקריטית של החברה היא 6/2013. בנקודה זאת תצטרך החברה לפרוע סכום רציני של קרן וריבית אגחים ב'ו-ג'.

אני אתחיל עם אג"ח ב':

פדיון בשנה הקרובה 35.76 אגורות נומינלי (כולל ריבית) ומתואם בערך 42 אגורות בהתחשב במחיר בבורסה היום - כ-36 אגורות כלרכישה של 1 ע"נ תניב לחברה חיסכון של לפחות 6 אגורות בפדיון הקרוב (בהנחת מדד עולה) כך שכל עוד המחיר הוא מתחת 42 אגורות החברה בטוח תקנה עוד.

לגבי אג"ח ג':

פדיון בשנה הקרובה הוא 54 אגורות נומינלי (כולל ריבית) ומתואם בערך 61 אגורות. פה הרווח הוא הרבה יותר גדול - בהתחשב במחיר בבורסה היום 42 אגורות כל רכישה של 1 ע"נ תניב לחברה חיסכון של 19 אגורות..
    אמהמה סדרה ג הרבה יותר קטנה כ-38 מיליון ע"נ לעומת 117 מיליון ע"נ בסדרה ב. בקיצור לגבי אג"ח ג'כל עוד המחיר הוא מתחת ל-61 אגורות לחברה שווה להמשיך לקנות.

אגב גם לגבי אג"ח ד' שווה לחברה לקנות בתנאים מסויימים כי זה משחרר לה ביטחונות אבל לדעתי ימשיכו לקנות יותר ב'ו-ג'.

לגבי בעלי המניות:
    אכן הנפקת זכויות היא פיתרון אידיאלי אבל קשה לדעת אם אכן יקרה. בעלי המניות אמנם נזילים (במיוחד לוינשטיין) אבל השאלה אם יסכימו לתת כסף לחברה בסיכון גבוה. כמו כן כל עוד לא קונים את מניות אולימפיה העסק דיי תקוע מהבחינה של הנפקת הזכויות אבל אם וכאשר זה יקרה אין ספק שהחברה תקבל רוח גבית חזקה.

לסיכום:

אכן אג"ח מעניין מאוד ברמת סיכון/סיכוי גבוהה ביותר(לבעלי לב חזק ביותר)
    ממשיכה לעקוב ואולי גם להגדיל או למכור בהתאם להתפתחויות בנתיים עם היד על הדופק..

אשמח לשמוע דעות נוספות..

הבעיה עם החברות האלה(קרקעות בפראפאפו) שאין בהן אמון, רק לפני יומיים פורסם על "הטריק" שהתבצע ע"י מנופים והקרקע בקזחסטן, בנאנט מדובר בקצנלסון שרק מסדר לו ולאחיו ג'ובות.בנוסף כולם אשדודים(גם אני).זה מוציא את החשק גם אם מדובר באפסייד מטורף

אני חושב שלפני שנכנסים לפוזיציה צריך אמונה ואת זה אין לי אצל החבר'ה האלה...

הי redarmy,

אני אישית לא מאמין ב"אמונה" אלא באינטרסים - אבל זה ויכוח ישן בפורום. אני מעדיף לעשות עסקים עם נוכל צפוי מאשר עם אדם תם לב ובלתי צפוי ...

ושוב הי mimi,

אני חושב כי סיכמת את המצב יפה. אוסיף ואומר כי לכל מי שמוכן להסתכן בשווי הסחיר, אגח נאנט ג נמצא לדעתי בין 5 האגחים שמציעים את משוואת הסיכוי-סיכון הטובה בבורסה כיום (אינני חושב שניתן להפסיד פה - ניתן לראות post מלפני מספר שבועות ב-thread זה).

בברכה,

אני מעדיף לעשות עסקים עם נוכל צפוי מאשר עם אדם תם לב ובלתי צפוי ...
    אני ואתה לא עובדים על אותו גל, אני להבדיל ממך מתרחק מנוכלים ולא מעניין אותי האינטרס שלהם

PIRATE ערב טוב

ראשית, אודה אם תוכל לפרט את כיצד אתה מגדיר בדיוק "משוואת סיכוי-סיכון"... (מקסימום סיכוי בין כל שווי סיכון?)

>>> אגח נאנט ג נמצא לדעתי בין 5 האגחים שמציעים את משוואת הסיכוי-סיכון הטובה בבורסה כיום

שנית, אשמח לשמוע מיהם ארבעת האחרים...
    תודה

תודה פיראט בנתיים החברה ממשיכה ברכישות בקטנה.. צריך להמתין לדוח הרבעוני ולראות מה יקרה..

הי mimi,

לגבי רוביג כבר פורסם (250 דירות - התייחסתי לכך). אך האמת היא, למרות שרוב המגיבים חושבים כי המפתח הוא פולין, לפי הניתוח שלי המפתח הוא הונגרייה (הסברתי באחד ה-post האחרונים מדוע).

לדעתי, אם לא יהיו חדשות מרעישות (לכאן או לשם) הרבעון הזה הוא פרווה מבחינת האגח.

בברכה,

היי פיראט אני אגיד לך למה אני מחכה ברבעון

הזה.. קודם כל לראות אם יש מחיקות נוספות במלאי.. בכוונה לקרקעות בקרואטיה ורומניה בעיקר. אני גם מסכימה לגבי רוביג שיהיה רבעון סטנדרטי (כך מסתמן מדוח המכירות)

אבל שים לב שהפוקר ברבעון זה מתקדם שלב. אם אמרנו כל הזמן שנקודת הזמן הקריטית של החברה היא 6/2013 הרי שברבעון זה החברה גם תצטרך להציג דוח חזוי לשנתיים ואנחנו נראה כיצד החברה מתייחסת לנקודת זמן קריטית נוספת והיא 6/2014.

יהיה מעניין לראות איך יוצג התזרים ואיך החברה תציג שהיא תמלא את "החורים". גם הרו"ח יאלצו להתייחס לסוגיה הזאת..

מנסיוני האישי זה ישפיע מאוד על ההחלטה איך להתנהג עם ההשקעה באג"ח הזה..

אשמח להתייחסותך

הי,

בסדר, אז תרשי לי להתייחס לנקודה נקודה.

מחיקות -
    אם יהיו או לא, ברור לשנינו שצריכות להיות. מחיקות הן דבר חשבונאי - כמו שאני ואת יודעים רואי חשבון (לעיתים בלחץ לקוחותיהם) מוחקים ערך בהתאם לצרכי הלקוח (מניסיון אישי :-) ), עד שהחברה לא מתמוטטת לחלוטין.

תזרים ל-2014 -
    נאנט אינה אידיבי שצריכה מאות מליונים בשנה בכדי לשרוד. כיוון שכך, כל שעליהם לעשות הוא "לצפות" גיוס הון / גיוס חוב עד שנת 2014 (כל כך רחוקה ....). הדיו סובלת הכל ולכן, לדעתי, גם מהדוחות לא תגיע הישועה שלנו.

תזרים 2013 -
    ובכן, החברה כבר הציגה כיצד היא הולכת לסגור את החורים שם. כפי שנאמר, היא הולכת למכור אדמה חקלאית ברומנייה :-). או, כמו שנאמר בשפה אחרת - פחחחחחח.

לסיכום, אני מקווה שהחברה תמשיך לקנות אגחים בזול. בבוא היום, נדע אם תהייה הנפקת זכויות ו/או הסדר ו/או הכנסת שותף ו/או הצלחה עסקית (מעל המצופה) בהונגרייה ו/או כל קסם אחר. בכל מקרה, לפי ההבנה שלי, יש לנאנט הרבה מאוד נכסים טובים שיכולים בקלות לכסות את החוב הסחיר. שימי לב לדבר נוסף - כיוון שזו חברה שקונה חוב בשוק, נוח לה מאוד להשאיר את הדברים "ערטילאיים" ואולי אף לרמוז כי המצב "מידרדר" ולכן אישית אני מצפה לדוח אמורפי עם נטייה לשליליות.

בברכה,

אם ב-2013 החורים יחסית קטנים ב-2014 יש כבר בורות.. זה מה שאני מחפשת לראות. לדעתי בנוסף החברה לא מבצעת רכישות עצמיות בקצב מספק.. הם צריכים לחפש יותר עסקאות גדולות מחוץ לבורסה.

בכל מקרה יש יותר מחודש עד הדוחות כך שיש עוד הרבה לפנינו

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות