x

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 57

נושא: פרוטליקס

מיקי ואבי אתם יכולים לנמק את דעותיכם
    תודה ינון

עכשיו היא יורדת בוולסטריט 5.5%
    פשוט לא ברור

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    שלום מורן.
    שער 12$ בשלב הראשון אם יתקבל אישור והרבה מעבר לכך תוך חודשים. ......
    שחקן שלום, התייחסתי למחיר היעד שלך גם בפוסט שפתחת לגבי המספרים של פרוטליקס. גם שם כתבת ששווי המניה רק בשל הטיפול בגושה (כלומר לפני שקלול הפלטפורמה והיכולת לפיתוחים נוספים) הוא 11-12$.
    שאלתי שם על איזה חישוב והנחות של הכנסות ורווחים אתה מתבסס (מה יהיה נתח השוק, חלקה של פייזר, אירופה כן או לא? וכ'). מאד יעזור להבין על איזה בסיס אתה קובע מחיר יעד כזה. סתם לשם המחשה הנה עוד דעה שונה לגמרי לגבי מחיר היעד של החברה (קישור: twitpic). כמו בדוגמא הקודמת שהבאתי, אני לא בהכרח מסכים עם ההנחות והתוצאה הסופית, אבל יש פה לפחות נסיון לבסס את מחיר היעד על הנחות וצפי של תזרים מזומנים. כמו שציינתי בתגובה הקודמת שלי יעזור להבין מהן ההנחות והתחזיות עליהן אתה מבסס את מחיר היעד האופטימי שלך. הכוונה שלי היא לא לאמירות כמו טכנולוגיה פורצת דרך, יכולת לתקוף תרופות מוגנות פטנט וכ' (מסכים) אלא לאיך הדברים הללו מיתרגמים להנחות תזרימי מזומנים. במחשבה נוספת, ממילא את השווי של $11-12 ביססת רק על התרופה לגושה כך שלפיתוחים עתידיים ולפלטפורמה עצמה אין חלק בהערכת השווי הזו.
    נערך לאחרונה על ידי eaea, 03.05.2012 בשעה 19:15

מוזרה ההתנהגות של פרוטליקס-אפילו לא מובנת.אשמח לשמוע את דעתך שחקן.
    תודה מראש

לא אתיימר להביע את דעת שחקן במקומו, למרות שאני מבין ממה שהוא כתב שהוא חיובי על המניה, אבל מלחץ השאלות שעולות כאן, אני מגיע למסקנה שהנכם מושקעים מעבר לרמת השינה, ואני לא מאמין ששחקן סבור שנכון לעשות את זה, למרות שסבור שהיא חיובית
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אבי "לשבת" על מנייה שנתיים לאכול איתה חצץ מכל הכיוונים,לצפות לאישור המיוחל ולקבל לקארדה זה מבאס ואין שום קשר לגובה ההשקעה.אני שוורי על פרוטליקס ולמעט 20% שמכרתי אני יושב עליה.אם שחקן אומר טבע הבאה-הוא יודע מה שהוא אומר.לדעתי משחק באופציות על המניה (פקיעה השבוע)נותן לשורטיסטים לשחק עימה.פשוט ציפיתי למינימום 30%-50% עם קבלת האישור וזה מבאס.

אבי שלום,
    יתכן שאתה צודק...אבל רוב השאלות, אם לא כולן, מתיחסות ליחס סיכוי / סיכון שאינו מובן במבחן התוצאה ואסביר : אם לא היה מתקבל אישור המניה הייתה צונחת 50% כמו כלום, לכן, משהתקבל האישור ומחירה לפני האישור ולאחריו - לל"ש, השאלה לעניות דעתי במקומה של רוב המושקעים.
    *** יום שעובר - לא חוזר ***

בסעיף מס' 3 בשרשור שהעלה בלילה האישור שחקן כותב שהמוסדיים יכנסו לזה, ובאותו משפט הוא כותב שזה לא יקרה ביום אחד - הרי זה צריך לעבור וועדה - זה יקח מס' שבועות.

אז למקרה שלא שמת לב הנה לינק לשרשור http://www.s-maof.com/Forum/threads/...A4%D7%95%D7%AA

וזה ציטוט של פיסקה 3

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    עד כה המוסדיים נמנעו מהשקעה במניה. כעת, לאחר האישור הכסף הגדול בדמות קופ"ג וקרנות פנסיה יתחיל להיכנס למניה. זה לא יקרה מחר ולא מחרתיים (ועדות השקעה) אבל תוך מספר שבועות תתחיל להיות זרימה עקבית של כסף.
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אבי:
    אני לא מתחבר לאמרה שמי ששואל שאלות זה בגלל שהוא חנוק עם המניה.
    תסכים איתנו שהתנהגות המניה מאכזבת ומעלה תהיות, הרי כולנו מכירים את המשפט "הגרף משקף את הכל".
    סיפור המוסדיים יכול להסביר למה המנייה לא טסה ב-50% אלה רק ב-30%, אבל זה שהם ייכנסו מאוחר יותר לא ממש יכול להסביר את הירידות.

rema1
    אורח
    שלום,
    אבי 1 תודה שאתה מפרשן לנו את מה ששחקן כותב או בעצם
    כדי לדייק אתה מזכיר לנו מה שחקן כותב וזה היה רק לפני דקותיים
    אל תמעיט בבקשה underestimate בזכרונם של המשתמשים כאן
    תודה רבה,
    שבת שלום
    רואה ממטר יקר
    מניות לא מאכזבות אין רגשות בשוק ההון צריך רק סבלנות
    חכה ותעשה .....
    בהצלחה,