המשך מעקב על כיל , יחד עם POT.
26-07-13.
POT :
הצפי של יום קודם עם שבירת התמיכה ב 37$ , התרחש במלאו , כאשר קיבלנו ביום אחד המשך ירידות ב גפ מטה חזק ו ירידה תוך יומית של מעל 1.5$ ישירות אל התמיכה ב 36$ שהיא התמיכה החזקה באזור , בגרף השבועי המצורף ניתן לראות את שני טווחי הדשדוש של המנייה כאשר הראשי מסומן ב מרקר ירוק והמשני במרקר צהוב ו שיניהם המחיר נגע אתמול כך שטכנית המחיר חופשי לחזור לעליות רק על פי גרף זה.
קובץ מצורף 1450
גרף יומי POT.
המחזור היומי אתמול במנייה היה כזה שבהחלט מזמין עליות מאחריו, כך שעל פי נתון זה ישנה התאמה עם הטכני ב שבועי, הנר היומי הוא נר יפני מאוד שורי, אבל הסגירה לוקה בחסר בדבר אחד, היא לא סגרה מעל ה 37.5$ , והסתפקה ב 37.44$, וזה מחייב היום שבמידה ויהיו עליות כהמשך על אתמול יווצר גפ מעלה כבר בפתיחה , המתנדים היומיים נמצאים במקום כזה שהם עדיין בעד המשך ירידות אבל מקומם ב סקאלה הוא כזה שיוכלו להתהפך היום במידה והמשכיות העליות מתקיימות היום.
אז נסכם את גרף POT, שהוא נראה יותר חיובי משלילי , אבל בתלות אי המשך ירידות ושבירת ה 37$.
קובץ מצורף 1451
כיל :
כול ההזהרות שלי על תנועת המחיר או היבנות הגרף התרחשו , כאשר מאז יום א" השבוע אני כותב כול יום על מחסור, באיתות היפוך בגרף ולכן לא רואה עליות בסבב זה , וביום רביעי גם הבאתי צילום של המחזורים וצינתי שעם מחזורים כאלה אין פריצות טכניות וזה לקח בדיוק יממה אחת בכדי להחזיר את המוכרים ובעצומה מחודשת אבל : וזה אבל גדול :
הנר היפני של אתמול הוא בעל שני תפקידים או פרשנויות :
1- נר חזק מסוג מרובוזו, המציין צפי להמשך ירידות.( וכאן הוא לוקה בחסר עקב כך שלא הצליח לשבור את ה 3500 .)
2-נר אדום חזק עם נפח מתאים בכדי ליצור היפוך ליום המסחר הבא. ( המציין את סיומו של "לשפוך סחורה " .)
על פי התאום עם גרף מניית POT ,של אתמול , סעיף 2 מתאים ליום א" הקרוב, אבל POT עדיין נסחרת היום בחו"ל ובמידה ויהיו עליות שם, כיל " תעלה עם סיכוי להיפוך טכני ביום א" בתא".
KIL33.jpg
אסכם כך על כיל :
אין ספק ששבירת ה 3461 יכניס את הגרף ל סחרור ירידות נוסף כי אז הצפי יהיה להגעה ל 3250!!!, אבל הסיכוי ליום א" הקרוב בתאום עם מניית POT על פי אתמול בחו"ל והנר היומי בכיל הוא לעליות מכאן , כאשר אני כלל לא פוסל ירידות בתוך יומי בגרף כיל ויצירת נר היפוך שהוא הסוד כאן לעליות לתיקון עולה , ואשתדל להוציא עדכון נוסף על POT על המסחר שלה היום ,
תודה ובהצלחה
שבת שלום.
כול שאלה נוספת אתם מוזמנים.