הי Red.
אני כבר התייאשתי מלהבין את משה. הוא יודע המון, אבל הוא לא מסביר כלום. הוא בא וזורק כל פעם איזה לינק לזרוסאם, וזהו. מאד חבל.
הי Red.
אני כבר התייאשתי מלהבין את משה. הוא יודע המון, אבל הוא לא מסביר כלום. הוא בא וזורק כל פעם איזה לינק לזרוסאם, וזהו. מאד חבל.
פורסם במקור על ידי red-r
הי RED,
רק לעדכן אותך, מכיוון שיש לי עוד הרבה מה ללמוד על אסטרטגיות מעו"ף ועל דרך ניהולן, ומכיוון שגם הנני מודע לכך, אני נוהג להכיר תודה לכל מי שמלמד אותי דבר או שניים שטרם השכלתי ללמוד.
ומכיוון שכך, לא נותר לי אלא לשלוח אלפי תודות, להוריד את הכובע, לכרוע ברך ואף להשתטח אפיים ארצה בפני מי שלימד אותי סוג חדש לחלוטין של אסטרטגיות.
כי הרי עד כה הכרנו רובנו (ואנוכי לא יוצא דופן) שלושה סוגי אסטרטגיות:
כאלו שבסוף החודש, הרוויחו, הפסידו או (לעיתים נדירות) סיימו באיזון,
והנה כאן לפנינו שחור על גבי לבן (או לבן על גבי שחור ב-Zero) זן חדש של אסטרטגיות, מהסוג הגמיש.
ייחודן של אסט' אלו בהיותן גמישות, גמישות בסטרייקים, גמישות במחירים, גמישות בזמני הביצוע, גמישות בתשואה, ובקיצור אקרא להן "אסטרטגיות גומאוויר" (עשויות מגומי עם הרבה אוויר).
אז במטותא ממך, אם למדת כאן אסטרטגיה מסוג חדש, הייתי מצפה למינימום של הכרת תודה, לפחות איזו מילה טובה, ואם ממש להיות בסדר אזי אפשר גם ליטוף קטן על הגב, וקצת בונזו לג'ון ג'ון.
נ.ב.
1. תיקון טעות, הגמישות בתשואה היא רק למעלה (קרי - אין דבר כזה תשואה שלילית, לא היה, אין ולא יהיה כדבר הזה)
2. נתבקשתי ע"י יבואן המקלדות לחלץ אותו מהמלאי שאיתו נתקע.
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
[quote=גיל (רעננה)]פורסם במקור על ידי "red-r":33gw4fez
הי RED,
רק לעדכן אותך, מכיוון שיש לי עוד הרבה מה ללמוד על אסטרטגיות מעו"ף ועל דרך ניהולן, ומכיוון שגם הנני מודע לכך, אני נוהג להכיר תודה לכל מי שמלמד אותי דבר או שניים שטרם השכלתי ללמוד.
ומכיוון שכך, לא נותר לי אלא לשלוח אלפי תודות, להוריד את הכובע, לכרוע ברך ואף להשתטח אפיים ארצה בפני מי שלימד אותי סוג חדש לחלוטין של אסטרטגיות.
כי הרי עד כה הכרנו רובנו (ואנוכי לא יוצא דופן) שלושה סוגי אסטרטגיות:
כאלו שבסוף החודש, הרוויחו, הפסידו או (לעיתים נדירות) סיימו באיזון,
והנה כאן לפנינו שחור על גבי לבן (או לבן על גבי שחור ב-Zero) זן חדש של אסטרטגיות, מהסוג הגמיש.
ייחודן של אסט' אלו בהיותן גמישות, גמישות בסטרייקים, גמישות במחירים, גמישות בזמני הביצוע, גמישות בתשואה, ובקיצור אקרא להן "אסטרטגיות גומאוויר" (עשויות מגומי עם הרבה אוויר).
אז במטותא ממך, אם למדת כאן אסטרטגיה מסוג חדש, הייתי מצפה למינימום של הכרת תודה, לפחות איזו מילה טובה, ואם ממש להיות בסדר אזי אפשר גם ליטוף קטן על הגב, וקצת בונזו לג'ון ג'ון.
נ.ב.
1. תיקון טעות, הגמישות בתשואה היא רק למעלה (קרי - אין דבר כזה תשואה שלילית, לא היה, אין ולא יהיה כדבר הזה)
2. נתבקשתי ע"י יבואן המקלדות לחלץ אותו מהמלאי שאיתו נתקע.[/quote:33gw4fez]
גיל ראיתי בחיים שלי הרבה חוכמולוגים,אתה עברת את כולם.
תן לנו אסטרטגיה אחת ותוביל אותה כל החודש.
פחות דיבורים ויותר מעשים{מי שלא עושה לא טועה}.
הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.
היי גיל,
אולי באמת תנהל אסטרטגיה לדצמבר?
אתה כבר אמור להיות חזק בענינים... קפוץ למים ושתף אותנו.
אני בטוח שיהיה שרשור לימודי ומעניין.
הראל
סביר להניח שאני צודק,
אבל מאוד יכול להיות שלא...
סוף סוף, אחרי זמן כה רב , כבר כמעט התייאשתי מלקבל "קונטרה" ראויה לשמה, ואכן הנה זכיתי בה ברוב יושר.
ציטוט
" גיל ראיתי בחיים שלי הרבה חוכמולוגים,אתה עברת את כולם.
הגדרה מדוייקת מאין כמוה, אכן חוכמולוג הייתי וחוכמולוג אהיה,
ולא סתם חוכמולוג, אלא זן מיוחד וחריג ביותר הלוקח את מושג הזה רחוק ככל שניתן.
תן לנו אסטרטגיה אחת ותוביל אותה כל החודש.
למרות שאיני חש כל צורך להתנצל או להצטדק על כך שאיני נותן אסטרטגיות , אסביר בכל זאת (בעיקר לעיניהם של שאר החברים שיקראו תגובה זו) מדוע איני עושה זאת:
1. זמן - מלבד העיסוק באופציות אני עובד במשרה מלאה ++ ותובענית, הדורשת ממני את מרבית שעות היום, ולכן היכולת שלי לנהל שירשור באון ליין, מאד נמוכה, ואינה רציפה.
2. אחריות - כשאני עושה אסט', אני עושה אותה לעצמי, אני מבין את הסיכויים והסיכונים על בוריים, בין אם מרוויח או מפסיד, דין וחשבון אני נותן רק לעצמי. ואין הכוונה לדין וחשבון מההיבט החוקי אלא מהסוג של "איך אני ארגיש ואיך אני אשן בלילה" באם מישהו יעשה את האסט' שהדגמתי וייגרם לו עקב כך הפסד.
3. ובכל זאת, פה ושם אני דווקא כן רומז או נותן כיוון, לגבי סוגים של אסט' שמועדפות עלי, לא מספרים וסכומים, לא זמני ביצוע מדוייקים, אלא סוג אסט' + דרכי ניהול.
4. באם אותו כיוון או רמז עוזר למישהו, נותן רעיונות לאחרים- מה טוב, אבל אין לי שום כוונות לתת עם הכפית לפה, כי אם כבר, אז מעדיף שילמדו לדוג ולא יחכו לדג שיגיע על שולחנם.
פחות דיבורים ויותר מעשים{מי שלא עושה לא טועה}.
על מעשים, אין לי מה להתווכח, את דעתי כבר הבעתי בהרחבה,
ומי שלא עושה לא טועה- זו אמת ידועה ומוכחת, והנה אני מודה כאן, קבל עם ועדה, כי אני טועה לא מעט, ומבצע אסטרטגיות שבחלקן גם מפסיד, ועל כן רק תמהני מיהו אותו יחיד ומיוחד אשר את המעו"ף רק מכה ואת הזירוסם רק מביס.
ודרך אגב, אני מסכים לחלוטין עם RED!פורסם במקור על ידי red-r
מי שרוצה לשתף / ללמד באתר אסטרטגיות, אז בבקשה ב LIVE, בלי מניפולציות על המחירים בזירוסם וכל מיהי תרחישים עתידיים הזויים שאליה האסטרטגיה שואפת.
סביר להניח שאני צודק,
בקיצור - האמת כואבת, אבל פירותיה יפים לנפש.........
R
הי הראל,פורסם במקור על ידי harel4u
למרות התגובה שלי למשה, ולמרות שבאמת איני שש לנהל שירשור, אולי באמת כדאי להציג ניהול של אסט' אותה אני עושה, כאשר הדגש והמיקוד לא יהיו על התשואה (חיובית בכל מחיר) אלא- על התיכנון, ההתלבטויות, השיקולים השונים, ניתוח המחירים והסיכונים.
בכל אופן, לא מבטיח, אבל אשתדל מאד לקיים זאת בדצמבר.
נ.ב.
אני לגמרי לא מרגיש שום צורך להוכיח לכולם את יכולותיי להשיא תשואות יפות, יותר או פחות, זה לגמרי לא מעניין אותי , אבל כן מאתגר לראות באם אצליח לנתח בצורה מעמיקה את האסט' שאבצע, ועוד יותר אשמח באם אוכל ללמוד מהתגובות על עטויות או שגיאות שאני עושה (נכון, אני מרעננה, אבל אפילו כך , מודה שאיני מושלם)
מעולה,פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
יצא משהו טוב מכל זה :-)
הצלחות וברכות!!! :mrgreen:
סביר להניח שאני צודק,