x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: ביוסל - מישהו אמר כך

ביוסל - מישהו אמר כך

פרוטליקס וביוסל

בפעם האחרונה שכתבתי לפני מספר חודשים זה היה שהחברה הודיעה על סיום סבב גיוס החולים לתחילת שלב3 האחרון והמכריע.כתבתי בסופה של התגובה שאחזור לכתוב כאשר יהיה לי משהו מהותי.הותיקים זוכרים אותי ולחלקם יש דעות שליליות עלי עקב ידיעות מקדימות שהיו לי ופרסמתי כאן ולא תמיד השוק הגיב כמצופה והכעס פנה אלי.למרות שאני לא חייב לאיש כלום הרגשתי שהחוב היחידי הוא מוסרי וזו הסיבה שגמלה בליבי החלטה להמשיך עם פרסום הידיעות החשובות.בכל מקרה מה שאני כותב עכשיו אינו חדש כי הוא נאמר אתמול בכנס רציתי רק להסב את תשומת לב המושקעים בביוסל.מתוך דבריו של דוד אביעזר,מנכ`ל פרוטליקס`פרוטליקס תגיש את הבקשה לאשור ושיווק התרופה ע`י רשות המזון והתרופות בארה`ב FDA ברבעון הרביעי של 2009.החברה מתכננת לחתום על הסכם לרישוי הטכנולוגיה שלה או לשת`פ שיווקי כבר ב2009 ומצפה למכירות משמעותיות ב2010` לחברה יש קופת מזומנים גדולה ואי לכך אינה זקוקה לגיוס כסף נוסף ואין חשש לדלול מניות,למעשה מה שרציתי להגיד שאין היום בארץ שום חברת ביו שנמצאת כל כך קרוב לדבר האמיתי מאז ימי פארמוס.בנוסף יש להם פיתוח נוסף לטיפול בגז העצבים שמיועד בעיקרו לצבא האמריקאי.פוטנציאל שוק של 700 מליון דולר.דבר אחרון מתוך לחשושים בחברה יש סיכוי גבוה מאד מאד שטבע תרכוש אותם.זהו מבחינתי נסגר מעגל,לא אכתוב פה יותר על החברה ואחרי שנתיים וחצי של ליווי צמוד אחרי ביוסל ופרוטליקס אני מתכונן לקטוף את הפירות ומאחל לכולם בהצלחה.

היודע

זה בא מאחת התוגבות של דה מרקר,
    מה אתה אומר על הנאמר פה ?

Re: ביוסל - מישהו אמר כך

מישהו שהיה במצגת של החברה ופשוט העתיק את הדברים בהתאם לפוזיציה שלו.
    אין חדש והכל ידוע וכבר מגולם במחיר המניה. זה שהחברה בשלב מתקדם לא
    בהכרח אומר (בתחום שלה) שהדברים כה קרובים כפי שניסה להציג.
    לא מניה רעה, אך לרמוז כי היא מניית הביומד העדיפה והקרובה ביותר לתוצאות - מופרך.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות