אלון שלום,וכן שלום לכול הפורום,רציתי להציע שנפתח פורום של השקעות ויזמים ,שבו אנחנו ניתן חופש רעיוני לאנשים שיש להם יוזמה לעסק חדש או יוזמה להשקעה מסוימת והם צריכים עצות או שותפים או משקיעים חיצוניים ...
מה דעתכם??
אלון שלום,וכן שלום לכול הפורום,רציתי להציע שנפתח פורום של השקעות ויזמים ,שבו אנחנו ניתן חופש רעיוני לאנשים שיש להם יוזמה לעסק חדש או יוזמה להשקעה מסוימת והם צריכים עצות או שותפים או משקיעים חיצוניים ...
מה דעתכם??
רעיון בהחלט שווה מחשבה גם לדעתי. אני פתוח לרעיונות השקה בנדל"ן ובהחלט פתוח לנושאים נוספים. במיוחד כשהאג"ח הקונצרני מגיע לשיאו וככל הניראה המשקיעים יפדו/יממשו עדיין בהמשך לדיון, חסרות אלטרנטיבות השקעה מענינות.
אני בעד.
שלום לכולם,
אהבתי את הרעיון ואציג אותו בפני בעל המאה, אין ליספק כי פורום מסוג זה יכול לתרום רבות
בהחלפת דעות בתחום היזמות וההשקעות.
אשמח לקבל משאר החברים את דעתם בעניין ולראות שאכן יש ביקוש ותהא פעילות באותו פורום עתידי.
בברכה,
מורנו
המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.
אני מצטרף לעמיתי, לירן מורנו, לדעתי ניתן לעשות פורום משותף בנושא, אני מאמין כי אני יכול לתרום בנושאים שונים גם בתחום זה וכי שימוש בהשקעות מחוץ לשוק ההון וליזמות באשר היא, היא תמיד חלק אינטגרלי בכל הקשור לגישה נכונה לניהול פיננסי והתפתחות כלכלית!
אלון פיאדה
"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"
האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.
אני שמח שאהבתם את הצעתי..
זה נראה לי יתרום רבות להרבה אנשים יוזמים וחושבים ,ויוכל ליצור שותפות בין ידע של אנשים ואפילו שותפות עיסקית ..
דרך אגב, אני מלמד על שיווק אישי ומכירות ברשת באתר שלי -
http://www.psefas.co.il
אתם מוזמנים להתרשם ולהרשם... יש מסלול חינם, תוכלו ללמוד על פתיחת אתרים, שימוש ברשת כפלטפורמה שיווקים ומכירה באמצעות הרשת.
אלון פיאדה
דרך אגב, למי שמעוניין, העלתי מדריך לבניית אתר אישי באתר הישן שלי (זה שמימנו הגעתי לשחקן מעוף), אני שוקל להסב אותו לאתר הדרכה בנושא הרשת.
כרגע העלתי מדריך קצר, בוידאו, שיסביר למי שרוצה, שלב אחר שלב, כיצד לפתוח אתר אישי.
כמו כן מי שיפתח אתר שם יכול גם לקבל קורס וידאו קצר בנושא ניהול אתר אישי, כולל מערכת ניהול חינמית והסבר מלא על השימוש בה.
לכל אחד יכול להיות אתר אישי/עסקי בעלות נמוכה...
אין צורך לשלם אלפי שקלים לפתיחת אתר, ומאות שקלים למערכת ניהול תוכן לאתר שלך! ניתן לעשות הכל לבד, בפשטות ובזול.
לכניסה למדריך לחץ על -
מדריך לפתיחת אתר
אלון פיאדה