x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 26 מתוך 26

נושא: הסיכום שלי לאסטרטגיות השחקן לאוקטובר 2010

Re: הסיכום שלי לאסטרטגיות השחקן לאוקטובר 2010

ציטוט פורסם במקור על ידי אל הלא נודע
    לדעתי אחת מהסיבות היא ששחקן נותן את מחירי השוק, ואילו אני ע"מ לבצע את ההוראה צריך לתת מחירים פחות נוחים, ויתרה מזאת לפעמים גם להיות קו ראשון לא מספיק והשער בורח. :(
    אני מצאתי שב-95% מהמקרים אפשר להשיג מחירים יותר טובים מאלו שהשחקן מפרסם לאסטרטגיות חדשות. תתגברו על היצר להכנס ישר לאקשן ותראו שעם קצת סבלנות תקבלו מחירים הרבה יותר טובים.

בתיקונים המצב שונה. שם המחירים של השחקן הם בד"כ יותר טובים. אבל אם התחלת ממצב יותר טוב זה יתקזז.

לחברים שלום:
    קודם כל אני חייב לציין שסיעור המוחות הזה היה ממש מאלף ואני עכשיו עוד יותר גאה להיות חבר בפורום הזה.

כמה הערות על מספר דיעות שהובאו כאן:
    (1): אני חושב שהדבר האחרון שהיה החודש זה גרידיות. אנשים התייחסו לחנינה שקיבלנו באסטרטגיה של ה-3/10 שאיפשרה לנו באחד הימים הראשונים לאחר פתיחתה לצאת ממנה ברווח של 6%-9%. התפתח אז דיון וחלק מהאנשים אכן מימשו כי זיהו שזאת נקודת חנינה כי ההתנהגות השוק לא מתיישבת עם ההנחה שביסוד האסטרטגיה (" אנו מניחים פעם נוספת שהמדד לא ירשום זינוק משמעותי". הדברים נכתבו כאשר המדד היה על 1227). לדעתי עצם העובדה ששחקן קבע יעד רווח של 10% בא דווקא למנוע כל אפשרות של גרידיות. מנסיוני, הרוב הגדול של האסט' שמגיעות ל-8% גם מגיעות ל-10%, לכן לומר עכשיו, בדיעבד, שהיינו צריכים לממש אז, זאת חוכמה שלאחר מעשה. עובדה גם ששחקן העדיף לסגור את הכל ולא להכנס לפקיעה שבדיעבד הייתה מסדרת לנו רווחים די יפים במקום ההפסדים שקיבלנו (חוכמה לאחר מעשה כבר אמרנו?).

(2): מחירי האופציות. בהמשך ישיר לנקודה הקודמת, העובדה שהחברים כאן, לרוב, לא מנסים למצוא מחירים טובים ("להכות את שחקן") בפתיחה, בתיקונים וביציאה, היא עדות לחוסר גרידיות, כי אנשים (וביניהם אני) מוכנים להרוויח פחות כדי לא להסתכן שהמחירים יברחו להם.

מסקנות אופרטיביות:
    בהמשך לדבריו של שחקן ועד שהשיפורים יוכנסו לאתר.

(1): התאמת יעד הרווח ל-15% כאשר יש הרבה תיקונים:. הצעד הוא בכיוון הנכון, אבל לדעתי הצעד עלול להיות קיצוני ולהביא להפסדים מיותרים (גרידיות כבר אמרנו?). על פי החישובים שלי (המופיעים בתחילת שרשור זה), פער של כ-8 ש"ח במחירים יכול לעשות הבדל שמיים וארץ. לכן, אני מציע שבמקום הצעד של העלאת יעד הרווח, לצורך חישוב התשאוה על האסט' בכל נקודת זמן וללא קשר למספר התיקונים, נרע את מחירי השחקן ב-10 ש"ח בכל פעם.

(2): בהמשך לנקודה הקודמת, ועד להשלמת השיפורים באתר: לנהל באמצעות אחד הסימולטורים החינמיים (אופשונליין או זירוסם) באופן ציבורי את האסט' של השחקן בהתאם להצעה שבנקודה הקודמת, כלומר בתוספת או הפחתה של 10 ש"ח על מחירי שחקן בכל אופציה. מישהו מתנדב?

הצעתי בעבר לשחקן לפרסם מחירי ביצוע וכמות בטחונות לכל הקמה של אסטרטגיה ותיקון באס אמ אס שנישלח אלינו אך הוא בחר לא ליישם הצעה זאת.

אנני מבין למה לא מפורסם גם באתר מה בטחונות לכל הקמה ותיקון וסה"כ בטחונות לכל אסטרטגיה.
    צריך להזהר גם בכמות יחידות שניכנסים או להכנס תמיד באותה כמות יחידות כדי שהסטטיסטיקה תעבוד לפי דעתי.

נדרש הרבה יותר פירוט והסברים כי רוב אלו שעושים אסטרטגיות אלו זה לשם למידה בעיקר.

ארי . לפי דעתי אין משמעות להגדלת בטחונות בצד ה PUT מכיוון שאין כאן באמת הגדלה של הביטחונות כי ברגע שהמדד נע לצד השני אנו כבר ביעד הרווח

תובנות שלי לאחר ביצוע כ-20 אסטרטגיות דרך ה SMS :
    1.הסיכוי לקבל את מחירי שחקן קטן, גם כשמגיבים מיד.
    2.כאשר יש לפעול באופציה יקרה, בכסף, או עמוק בכסף, נניח כזו שעולה
    4000 שח, הרי שפספוס של דקה יכול להוביל לשינוי של מאות שקלים
    בערכה, ובכך לסתום את הגולל על אותה האסטרטגיה, שהרי יעד הרווח הוא בדר"כ כ-400 שח ליח' בלבד.
    3.במצב של ריבוי פעולות, העמלות אוכלות אחוז ניכר מהרווח.
    4.אסטרטגיה שמניחה כיוון מסויים לשוק מסוכנת. זו, אומנם, הדרך היחידה שאני מכיר שמאפשרת לעשות 10% שבועי, אבל תוחלת הרווח נראית לי מאוד נמוכה.
    5.סיכום: לאחר 20 האסטרטגיות, שעשיתי באדיקות רבה, אני מופסד כ-1000 שח. בנוסף, ההתעסקות בזה מלחיצה אותי, בגלל הצורך להגיב מיידית.
    אני מוכן להילחץ בכל פעם שהבורסה משתוללת, אבל אינני מוכן להיות "בכוננות" כל יום, כל היום.
    לאור זה החלטתי להפסיק עם ה"שבועית" ולהמשיך עם האסטרטגיה העיקרית שלי, שלא מניחה שום כיוון, ונותנת אחוז אחד בחודש טוב, ומידה מתקבלת על הדעת של שקט נפשי.
    תודה לשחקן על ההשקעה והמאמץ,
    עודד.

למה שחקן מעוף לא מגיב ונותן את הרווח החודשי לכל האסטרטגיות לשיטתו? גם אני מופסד ורוצה לדעת היכן ההבדלים בחישוב.

מישהו יכול לרשום לינק היכן רשום מחירי הפקיעה של אוקטובר?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות