x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 26

נושא: הסיכום שלי לאסטרטגיות השחקן לאוקטובר 2010

Re: הסיכום שלי לאסטרטגיות השחקן לאוקטובר 2010

ולי יש תובנה נוספת -

בעת ההקמה של כל אסטרטגיה - יש להקים אסט' נפרדת שהיא של שחקן לפי הביצועים שלו בפועל. זה קל כי הוא מציין מחירים.
    בנוסף, כמובן, להריץ את האסט' האישית לפי הביצועים האישיים. כך, אני עושה תמיד.

כך, תמיד ניתן לראות מה ההבדל ולמה.
    הכי טוב יהיה - אם באתר באיזשהיא קונסטלציה - תוקם אסט' כזו - שתהה חשופה לכולם וכך מרבית השאלות, התהיות, הבעיות וגם הדילמות פשוט יעלמו.
    R

בתוספת לדברי דמי כיס, אני אכן בצעתי את האסט' של ה3 לחודש ויצאתי עם רווח של 5.5%. לגבי שאר האסט' לא ביצעתי אותן כלל היות והנחות היסוד שלי היו שונות, שלאחר מכן התבררו כנכונות. לכן החודש אני מורווח,אם כי מעט. אין כל ספק שהידע של השחקן רב מאוד. אני מידי פעם מבצע אסט' ומנסה ללמוד ממנו ככל שאוכל. הלוואי והיה לי רק 50% מהידע שלו. מודה לו ומוריד את הכובע ולו רק הידע למזער הפסדים
    יום נעים לכולם
    דוד אריאל
    ירושלים

Red צודק ב100%,
    צריך באמת לבנות את האסטרטגיה באתר שתהיה נגישה לכולם כך הכל היה מובן יותר ויהיו פחות שאלות לגבי מצב האסטרטגיה,

למרות שאנחנו לומדים פעם אחר פעם איך לשדרג את הפוזיציות גם במצבים מאוד קשים ולהתקרב לרווחים,
    בכל זאת באמת מוזר שאצל הרוב האסטרטגיות יצאו מופסדות בסכומים של מעל ל500 ש"ח,
    גם אם ניקח את מחיר האופציות שונות מהמחיר ששחקן קונה/מוכר עדיין לא תמיד קונים/מוכרים בהפסד לפעמים קונים/מוכרים בשערים טובים יותר מאשר שחקן,
    כך שעדיין הפרש כזה גדול מצריך בדיקה מעמיקה יותר .
    האם למישהו ישנן תובנות נוספות בעניין?

ציטוט פורסם במקור על ידי red-r
    ולי יש תובנה נוספת -

בעת ההקמה של כל אסטרטגיה - יש להקים אסט' נפרדת שהיא של שחקן לפי הביצועים שלו בפועל. זה קל כי הוא מציין מחירים.
    בנוסף, כמובן, להריץ את האסט' האישית לפי הביצועים האישיים. כך, אני עושה תמיד.

כך, תמיד ניתן לראות מה ההבדל ולמה.
    הכי טוב יהיה - אם באתר באיזשהיא קונסטלציה - תוקם אסט' כזו - שתהה חשופה לכולם וכך מרבית השאלות, התהיות, הבעיות וגם הדילמות פשוט יעלמו.

הייתי רוצה לבקש משחקן לפרסם את מחירי הסגירה שלו.... זה ה-Unknown unknown שחסר לנו כדי לדעת כמה רווח היה לכל אסט'

כאשר יעד הרווח הוא 200 שקל והשיפוצים מצריכים 40 פעולות אז לדעתי תמיד תיהיה בעיה.
    כי העמלות זה בערך 100 , ואפילו סטיה קטנה במחירים (ותמיד יש סטיה) תגרום לכול הרווח להעלם.

לכן לדעתי מי שעושה בכפולות בודדות , מומלץ להיסתכל גם על יעד הרווח בשקלים ולא רק באחוזים.

גם העמלות אוכלות את הרווח, גם היחס סיכון סיכוי רע מאוד כשאנחנו נמצאים בהפסד של 1500 שקל על אסטרטגיות שהיעד רווח שלהן הוא 300 שקל (נכון שבאופציות לא קיים המושג של SL אבל בגלל זה הפסד אחד יכול למחוק חודשים של רווחים).
    וגם לדעתי כששחקן מעוף רושם מחירים אם נגיד אנחנו מוכרים קול כשעומדים קונים ב-200 ומוכרים ב-210 ואותו דבר בפוט לא יתכן שהמחירי ביצוע יהיו אופטימליים לשני המקרים כי אז זה אומר שאנחנו מחכים באחת מהאופציות ולוקחים סיכון שהשוק יברח.
    אני יודע שרוב האנשים פה מבצעים במחיר שוק ואז אוטומטי זה הפסד של 20 שקל על כל צמד וכשיש המון תיקונים כמו החודש זה כבר איזה 300- 400 שקל שנעלמים לכל יחידה.
    לדעתי השחקן חייב קצת להיות יותר ריאלי עם המחירים שהוא נותן כי מעשית הם לא ניתנים לביצוע.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    כמתבונן מהצד, אני רק רוצה להזכיר שהיו כאלו שסגרו עצמאית את 3/10 כאשר היה רווח. הם עשו זאת אחרי שראו שהנחות הבסיס של האסטרטגיה לא מתממשות, ובנקודת זמן כלשהי, הייתה נקודת יציאה.

זה דבר שכדאי לשקול בפעמים הבאות, ואני מוריד את הכובע בפני אלו שעשו זאת. בעיקר בגלל שהצליחו להתגבר על הגרידיות.
    מסכים עם דמי כיס אני סגרתי את האסטרטגיה הזו עם רווח של 8% ממזמן וזאת רק משום ששמתי לב שהנחת בסיס לא מתקיימת ולמרות זאת היה חלון הזדמנות שניצלתי .
    יחד עם זאת הדבר התאפשר לי משום שהייתי זמין ליד המחשב באותו פרק זמן (לא רלוונטי למי שממתין לSMS)

כמה מסקנות עד כה:
    1. אין ספק שככל שיש יותר תיקונים נוצר הפרש בעייתי יותר - מעל 3 תיקונים נהפוך את היעד ל 15% אוטומאטי.
    2. אני כבר מציין את המחיריים בכל מקרה, אך נוסיף שרשור מיוחד עם רצף התיקונים והמחירים.
    3. לאתר יתווספו בקרוב מספר שיפורים. אחד מהם הוא סימולטור בבניה שכבר בשלב הראשון יראה את הגרף המלא. עד אז אמשיך לציין מחירים.
    4. הערה אישית - יותר מידי אנשים מפספסים תיקון שמשנה את כל התמונה. אנא עקבו משום שבהודעות האישיות יש לא מעט מקרים כאלה.
    5. אני מאוד לא אוהב את הרעיון אך אני רואה שלחלק לא מבוטל מפריע עניין העמלות אז מהיום אתיחס לעמלות מחוץ ליעד הרווח ונחמיר עפ"י 2.5 ש"ח לאופציה.
    6. פתוח לשמוע עוד נקודות.

הי שחקן, תודה על ההיענות

1. אסטרטגיה חודשית (עם יעד צנוע ככל שיהיה).
    2. שירשור נפרד לאסט' ולתיקונים - נעול.
    3. הסבר, הסבר ושוב הסבר לצעדים, לתיקונים, ולהקמה בכלל (מעבר לנתונים היבשים של יחסים למינהם שגם הם חשובים מאוד אבל יש מקום להרחיב על השיקולים ואולי גם על התיקונים אם וכאשר - זה אמור להרחיב ידיעותינו וכך אולי לא נרגיש סומא בערפל, עושים תיקונים על "עיוור" ולא תמיד מבינים).
    4. כמה מילים בבוקרו של יום, על הכוונות, ההנחות, הרצונות והשאיפות של השחקנים (לא אקרא לזה סקירה יומית כי בפעם הקודמת התייחסת לזה וציינת את המשאבים הנדרשים - לכן כאן הכוונה היא להרבה פחות , משהוא שאתה ממילא "חי" אותו) ואולי אפילו על נושאים שעל סדר היום שאתה חושב שמעניינים .

תודה רבה

(יש עוד אבל מאוחר כבר )
    R

שחקן יקר,
    אני נדהם מהמקצועיות, הדבקות והסבלנות שלך כל פעם מחדש. בחודש לא פשוט הצלחת להביא את רוב האסטרטגיות לחוף מיבטחים (מחכה לסיכומים הסופיים שלך).

הערתי הקטנה היא שאם תתחשב במחיר עלות כתיבה/קנייה אזי זה לא משנה כמה תיקונים יהיו וניתן לוותר על עניין ה - 15% שציינת בהתחלה.

בהערכה רבה
    אורי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות