x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: רשימת המלצות

רשימת המלצות

שלום אלון,

שחקן בתגובה לבקשה שעלתה - הבטיח כי רשימת המניות המומלצות תעלה ברשימה נפרדת עם מחירים תאריכים וכדומה.

היה מאוד עוזר גם לשמר את המלצותיך על אג"חים בצורה כזו לפי קריטריונים שתבחר. אני בטוחה שנמצא שימוש רב ומועיל ברשימה כזו. לפעמים יש הרגשה שהמלצותיך "נבלעות" וחבל.
    R

Re: רשימת המלצות

אני די מתנגד לרשימה מסוג זה - כפי שפירטתי בעבר, אני מאמין כי מי שרוצה לעקוב באופן עקבי יכול לעשות זאת ובכך להשיג את המטרה בצורה טובה יותר.

כאשר מעלים רשימות אנשים נוהגים להתחיל ללכת על עיוור - אני רוצה לגרום לאנשים לחשוב ולבדוק ולא לפעול בשיטת סמוך...

בטבלה לדוגמה יהיה קשה מאוד להעביר את הסיכונים של הנייר ואסטרטגיות היציאה כפי שאני רושם אותם.

מעבר לכך לרשימה יש נטייה להיות משהו רשמי, סוג של המלצה - ואינני רשאי לתת המלצה או סוג של ניהול לאחרים...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הי אלון,

כל מה שהעלית פתיר בעיני. מאתגר ודורש מעקב אבל בהחלט פתיר (ניתן לבנות רובריקות השקעה, טווחי השקעה, מידת אהבת סיכון/שנאת סיכון, רווח הוני או תשואה לפדיון, כל מה שאתה מתמחה וכן הלאה). אנשים יכולים לבחור לעצמם לבד וכמובן הכל באחריותם (שהרי כל מי שמכותב כאן על נייר זה אינו בגדר המלצה או הוראה לפעולה).

מעבר לכך, היכן באמת ניתן למצוא את המלצותיך (למי שאינו בצ'אט)?
    R

ממש כאן בפורום!

למעשה במרבית המקרים בצאט אני רק מדגיש ועוקב אחרי ניירות שכבר דובר אליהם בפורום זה!

כל מה שנדרש זה פשוט לעקוב ולקרוא...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות