x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 17

נושא: 17/5/09

17/5/09

אופציות
    דומה, שלא יכולנו לבקש לנו אסטרטגייה מוצלחת מאסטרטגיית השבוע החולף. להזכירכם, בסיס האסטרטגיה הניח תנודתיות ללא קשר לכיוון (ימי שני ושלישי), ואילו מיקסום הרווחים הניח כי ניתן יהיה לבצע כתיבות רחוקות בשל דשדוש במדד ורווח מהשחיקה (רביעי וחמישי). בנוסף, הפרפר הוכיח עצמו עם ירידה מתחת לרף התחתון (830), ותרם אף הוא להצלחה.
    הבלימה במדד 850, אותה צפינו, צפויה להכביד מצידה על המשך הראלי ומפת הפוזיציות תורמת אף היא להרגשה שאנו לקראת דשדוש עם נטייה לירידות אך לא ברורה עוצמן ומועדן – פקטור קריטי כשבועיים לפני הפקיעה.

ההנחות בבסיס אסטרטגיה זו:

# המדד יתקשה לפרוץ את רמת 850 הנקודות.
    # הסבירות לירידות גבוהה מהסבירות לעליות.
    # ניתן להתקרב לסטרייק, שכן המרחק מהפקיעה מתקצר והשחיקה הולכת וגדלה (עדיפות לכתיבה).
    # התנודתיות הגבוהה מובילה למחירים גבוהים – ננצל לכתיבה.

האסטרטגיה המוצעת היא עפ"י מדד 825, ולכן יש לערוך התאמות כנדרש.

האסטרטגיה אותה נבצע מכונה מדרגות:

נקנה CALL 860
    נמכור CALL 850

נקנה 2 יחידות CALL 880.
    נמכור 2 יחידות CALL 870.

מכיוון שהסבירות לירידות גדולה יותר נתרחק יותר מהסטרייק בכתיבת המדרוג היורד:

נקנה PUT 780.
    נמכור PUT 790.

נקנה PUT 760.
    נמכור PUT 770.

היתרון על כתיבת שוקת הוא בהקטנת החשש מתנודה חדה (שעפ"י סטיות התקן עודנו כאן), כמו גם הקטנת הצורך בבטחונות.

הרווח המקסימאלי הוא בשוק מדשדש. קיים רווח גם בשוק עולה במתינות או יורד במתינות. החשש מתנועה חדה מעלה גבוה מהחשש מתנועה חדה מטה בשל המרחק מהסטרריק.

כבכל שבוע, גם הפעם הגידור מתאים לרווח של 10% - אך אין להמתין איתו מעבר לחמישי למרות הפיתוי שבכך.

בהצלחה !

Re: 17/5/09

תגידו חברים, חייבים לכם משהו?
    הסקירות של שחקן לא עזרו לאף אחד מכם?

56 איש קראו לפני את הסקירה ואף אחד לא מצא לנכון לכתוב מילה טובה אחת.

תודה רבה לך שחקן מעוף.

שחקן אני על פוטים משער 845 במדד
    p700
    p770
    p780
    p760

המדד יורד והם יורדים אני מיואש מה עליי לעשות למכור אותם וזהו או שמה יש סיגוי לרווח!?

ציטוט פורסם במקור על ידי mevrick
    p700
    p770
    p780
    p760

המדד יורד והם יורדים אני מיואש מה עליי לעשות למכור אותם וזהו או שמה יש סיגוי לרווח!?
    להערכתי במהלך השבוע הזה או השבוע הבא , במידה והשוק לא ירד בעצמו , שחקני המעוף ימשכו את השוק למטה לכיוון ה800 כדי להתכסות באופציות ה CALL הרבים שנכתבו מעל 800 . כל זה לא ממש יעזור לך והפוטים הרחוקים שלך ימשיכו להשחק עד שישארו כולם מחוץ לכסף .

לדעתי הסיכוי נמוך, אלא אם נקבל מהלך חד למטה עוד השבוע, מה שאני היתי ממליץ לך זה למכור את הפוטים ולקנות פוט קרוב לכסף אם אתה עדיין מאמין שהמדד יירד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי mevrick
    p700
    p770
    p780
    p760

למתי שלום למיטב ידעתי הרבה חברה באתר לא מתעסקים עם אופציות ולא מתעסקים עם כתיבות, לכן אין תגובות, בכל מקרה אני עוקב אחרי האסטרטגיות של שחקן למרות שאני לא מתעסק בכתיבות, אין ספק שכולם באתר מעריכים את שחקן גם אם הם לא רושמים תגובות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מתי רז
    תגידו חברים, חייבים לכם משהו?
    הסקירות של שחקן לא עזרו לאף אחד מכם?

56 איש קראו לפני את הסקירה ואף אחד לא מצא לנכון לכתוב מילה טובה אחת.

תודה רבה לך שחקן מעוף.

לשחקן המעוף
    אני באמת מתפלא מדוע לא שיבחו אותך. אני כמעט אינני עונה לטוקבקים לכן לא כתבתי למדור הזה. בראשית אני רוצה לשבח את האתר ואת כתיבתך. זה מוסיף הרבה. ואני כבר מודה מראש על כל האסטרטגיות שכתבת ותכתוב. לפעמים מצליחים ולפעמים לא אבל מאוד נעים לקרוא. תמשיך לכתוב ואני מקווה שבקורס שאני מתחיל לעבור אצלך - או דרכך, היום אלמד יותר. אכן יש לי מספר שאלות ואשמח אם אוכל לפוגשך פעם. זה לא שאלות להתכתבויות
    עלה והצלח
    בריאות ואושר
    דוד אריאל
    ירושלים

אני מבקש לא להגזים,
    כולם מעריכים ,
    אבל אין צורך לחזור על זה 100 פעם.
    זה ממש מציק, כי אני עוקב אחר ההודעות פה,
    ולפתוח הודעה חדשה מהסוג הזה, זה כבר ממש מעצבן ,
    אני חשבתי שמישהו פרסם תיקון לאסטרטגיה או משהו מועיל אחר.

עוד משהו קטן :
    למרות שיש עוד שבוע לפקיעה, לדעתי האסטרטגיה השבוע נכשלה,
    ההנחות שהנחו לא התרחשו , וצריך לנסות לתקן,
    הבנתי שאנשים שמתעסקים בזה מתקנים אסטרטגיות תוך כדי בהתאם למצב החדש,
    לדעתי שווה לנסות לתקן פה אסטרגיות שהולכות לא טוב,
    אצלי כאשר אסטרטגיה הולכת לא טוב, אני מחפש תיקון ולא מוצא ואז מממש בהפסד.

אני בכל מקרה לא ביצעתי אותה,
    אבל אני עוקב אחריה,
    וחושב על איך אפשר לתקן אותה,
    עדיין לא מצאתי שום תיקון מועיל.

איך מתקנים

נראה כרגע שהאסטרטגיה לא עובדת , אז מה עושים במקרה זה ?

האם אפשר להסביר איך עוקבים , ובעיקר איך משפצים את האסטרטגיה השבועית במקרה שהמדד בורח לנו?

אם להסתכל על מפת הפוזיציות הפתוחות , אז שחקני המעוף מכוונים לפקיעה באיזור 830 .
    קחו בחשבון שהפקיעה הוקדמה ביום אחד בשל חג השבועות , והמדד הקובע הוא מדד הפתיחה של יום רביעי הבא .

כמו שזה נראה מנקודת המבט שלי , שחקני המעוף הם אלה שהרימו את הבורסה היום (רביעי) ולבטח שאתמול - 2.5% עליות כשהחוזים בוול סטריט היו אדומים , וזאת כדי להמשיך לכתוב אופציות CALL רחוקות במחירים גבוהים . עוד נתון שיכול לאשש את מה שאני חושב זאת כתיבה מאסיבית של פוטים מ830 ומטה , וזה אומר שכנראה הפקיעה לא תרד מתחת לרמה הזאת .

במידה וביום ראשון יהיו ירידות ללא קשר למה שיתרחש בסו"ש בוול סטריט , זה יאשש כמעט לחלוטין את מה שאמרתי .

בהצלחה לכולם .

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות