x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אגח חממה סחר

אגח חממה סחר

שלום אלון,

בעקבות הורדת הדירוג באגח ,יתכן ונראה ירידת מחירים.מה דעתך על הנייר,מחירו (האם מגלם

את הסיכון) ומצב החברה?

אשמח לתשובתך.

Re: אגח חממה סחר

בגדול לא נראה שיש סיכון משמעותי בנייר.

אך נסחר בפארי, כך שנותן ריבית קופון והצמדה.

לא נכנסתי לדוחות החברה, אך מהנתונים הפיננסיים ניתן להסיק כי מצב החברה טוב באופן יחסי.

לעומת זאת, הפוטנציאל כרגע לא משמעותי.

כן יכול להיות כי עוד ירד, ואז אנו יכולים להרוויח חזרה את התיקון, אך שימי לב לכך שהאופק שלילי - מה שאומר שעוד חודשיים (או אפילו חודש) יכול להיות הורדה נוספת, מה שיגרור שוב למטה.

כמו כן האג"חים של החברה בהחלט יכולים להיות מסווגים בקצה העליון של קבוצת ה"בטוחים" ע,פ הגדרתי - ואת כבר יודעת מה אני חושב על השקעה בקבוצה זו.

אם זה לזמן קצר ולרווח הוני של אחוזים בודדים תחת ההנחה שיש כרית מזומנים גדולה - הייתי מבין את הרצון של משקיעים לכניסה, אך אני אישית לא הייתי מבצע זאת, פשוט כי היום בשוק לעשות 2-3% רווח בהשקעה קצרה זה משהו שניתן לעשות על הרבה מאוד ניירות פשוט בקנייה והוראה לטווח של שבוע שבועיים. כל השוק עולה, אז גם ניירות אלו יתקנו חזרה לאחר יציאת המשקיעים - אך לא מדובר פה על השקעה עדיפה בשום צורה ואפון...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

Re: אגח חממה סחר

נ.ב -

לעומת זאת במקרה של התחלת הירידות בשוק - נייר מסוג זה במצב הנוכחי יכול לאבד אחוזים גדולים מההשקעה במהירות... לא שאני חושב שאנחנו שם...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות