חברים יקרים!
בכדי להרויח צריך תוכנית עבודה צריך סכום סביר של כסף וצריך להבין את השוק שאילו ניכנסים
אני בחרתי להכנס לשוק שנקרא שוק הנפט או שוק הביומד מאחר ושם טמון המון כסף אבל את הכסף צריך לדעת איך לאסוף או לקחת זה לא פלא שמאז ישראמקו השתנה אמון הציבור לשדות הנפט וחיפושי הנפט בפרט ואני זיהיתי שבכל עסק הנפט הריטואל של המסחר בדרך כלל קבוע וידוע מראש.
החלטתי שאני יבנה את הרפת שלי בעזרת חיפושי הנפט הפרה הראשונה נקנתה במנית גבעות הפרה נקנתה ב10K הפרה =מנית גבעות עולם
היא נקנתה עוד בהיותה בנמל בשער 1 אג(ידיעה בעיתון דיברה שהגיע מקדח חדש לקידוח מגד5)
עברו מספר חודשים והמניה יצאה משימור ונכנסה למסחר הפרה שלי נכנסה להריון ולאחר ששקלה פי2(לומר הגיעה לשער 2) החלטתי שתלד את העגל .מכרתי את הקרן+50% רווח בערך וכך נולד לי העגל הראשון בשעה טובה נשאר לי בגבעות בסביבות 5K אותם השארתי להמשך התהליך אגב
ההחלטה היתה להשאר עד קבלת ההודעה על מציאת נפט ברור שהמילה עד היא המפתח ואכן בשער 10 העגל שנולד הפך לפר הרבעה והגיע ל40K הוא יצא מהמסחר כך עוד באותו התהליך נכנסה רציו למסחר וגם איתה בנינו את הרפת באותה השיטה וכמובן גם עם מודיעין אלה שבמודיעין הפרה המליטה שני עגלים (אופציות) וההמשך מובן הפרה ניקנת לאחר שיש רווח ממשים את הקרן ואז נשאר העגל וכנ"ל באופציות רוכשים בסכום גדול שמתאים לכל 1 במחיר א"ג כשהוא עולה לסכום סביר במשקל מוכרים את העגל המתבגר ומשאירים עגל חדש להמשך התהליך מה שהכי חשוב שלא נוגעים בעגל עד לפני ההודעה על מציאת גז או נפט המסחר ככה הופך להיות שלו ורגוע אין לחץ לא מענינות הודעות טובות ורעות מענין אותנו שהתהליך ממשיך עד לרגע המיוחל