x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: בקשה שלי אליכם

בקשה שלי אליכם

אני עושה כמיטב יכולתי לענות על כל השאלות, בכל הפורומים. זוהי זכות עבורי ואני מקווה
    שאתם מקבלים עוד דעה וניתוח המסייעים בידכם לקחת החלטה.
    יחד עם זאת, ישנם עשרות מיילים פרטיים שאני עונה עליהם מידי יום. גם עם זאת אין לי בעיה, אך פעמים רבות ישנן שאלות מקצועיות החוזרות על עצמן וטוב היה עושה הכותב אם היה מעלה אותן בפומבי כך כל חברי האתר יוכלו ללמוד. בנוסף, אני סבור שכל אחד יכול לתרום, חדש כותיק, ולכן לשמוע עוד דעות תמיד זה מבורך ורצוי.

בקשה לי אליכם - אם אין מדובר בעניין פרטי, אלא שאלה מקצועית גרידא, אנא העלו אותה לטובת הכלל. כך פעמים רבות תוכלו למצוא את התשובה עוד טרם השאלה, וכמובן שההספק יהיה גבוה יותר. שאלות בנוגע לאופציות - אני מבין את הדחיפות ולכן אפשרי להוסיף ולכתוב.
    השאלות הפרטיות שאינן לעיני הקהל - הרגישו חופשי לשלוח אלי או למי מהמנהלים בהתאם לעניין, ונמשיך לענות עליהן בהקדם האפשרי. לא תמיד בידינו לעזור בשל מגוון הנושאים האישיים, אך לשאלת חלק מהפונים - כל מה שנכתב הינו אישי ונשמר בקנאות רק לעיני המכותב.
    אני רוצה גם לנצל את ההזדמנות ולומר תודה למסייעים ולעונים בכל הפורומים, ובפרט בפורום מתחילים בו מרגע שעולה שאלה ועד קבלת תשובה עובר זמן קצר ביותר.

תודה.

Re: בקשה שלי אליכם

שלחתי אליך מיספר פניות שלא נענו.אחת מהן בקשה לרשום מחירי ביצוע ובטחונות ליחידת אסטרטגיה באס אמ אס שנישלח אלינו כדי שיקל עלינו להחליט אם להכנס או לאו.

כמו כן חישוב הרווח הכולל לאסטרטגיה שבועית צריך לככלול את סה"כ הכל בטחונות כולל התיקונים
    ומזה יש לגזור את אחוזי הרווח כי זה הסיכון האמיתי שנילקח באסטרטגיה.

אשמח מאוד לקבל התייחסותך לדברים אלו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות