x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: 14/10/2010-מה אני רואה בשוק

14/10/2010-מה אני רואה בשוק

בוקר טוב,

סינטמנט השוק חיובי מאוד וזאת כיוון שמתעלמים מסימנים רעים לרבות חדשות לא טובות, שביתות בצרפת , ביוון , נתוני מאקרו חלשים...

החודש הכותבים מאוד זהרים ולא נלחמים בשוק.

על פי מפת הפוזיציות ניתן לראות כי זזים לאחור בקולים. נסגרו קולים לאורך כל השדרה עד 1280.

נפתחו קולים ב- 1290.

לעומת זאת בכדי לסגור את הקולים בכסף ולאזן את הכתיבות של הקולים בכסף והעמוקים , נפתחו פוטים עד 1280.

כאשר עקר כתיבת הפוטים מרוכזת בין 1260 - 1210.

מפת הפוזיציות מראה כי אין בכוונת הכותבים לעמוד במצב שהיה בפקיעה הקודמת, הם לא ילחמו בשוק.

מצד שני השווקים בחו"ל מגיעים לנקודות התנגדות, באמריקה , לדעתי לא יהיה קל לפרוץ את השיא האחרון ב- 1220 (אתמול התעכבו באזור 1180).

Re: 14/10/2010-מה אני רואה בשוק

כאשר כותבים פוטים בצורה מסיבית קרוב לסטרייק
    יש רק אפשרות אחת לרוב...עליות

ציטוט פורסם במקור על ידי SHAISHAI77
    כאשר כותבים פוטים בצורה מסיבית קרוב לסטרייק
    יש רק אפשרות אחת לרוב...עליות
    כתיבת הפוטים בעיקרה היא גידור סיכונים למקרה שלא נראה תיקון של המדד כלפי מטה.
    עדיין עדיפות הכותבים היא ירידה ברורה, לפחות של 2-3% ורצוי גם 4%.

אם זאת כתיבת הפוטים הגבוהים וסגירות הקולים מרמזת גם כי יש חשש לסקוויז כך שאני לא הייתי נכנס כתוב בקולים לסופש מתחת 1300, אך גם ממש לא הייתי כותב פוטים גבוהים (לא רוצה ללכת נגד הכותבים אשר הפוטים שלהם רק מעלים את התחום אך העדפתם היא לירידה ברורה).

הי סאן,

מה שאני רואה גורם לי לכתוב מעט עם המון הגנות, כמעט קרוב למצב שאני יותר קנוי מאשר כתוב (משהו כמו- ארוויח מדישדוש, אבל מעט, אפסיד מירידות או עליות קלות, וארוויח הרבה מירידות או עליות חזקות)

כי מהיכן שאנו כיום, כל תסריט אפשרי.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

גיל, בהצלחה בבחינות.

בינתיים השוק עומד, כל הצדדים , נערכים, משפרים עמדות ומתכוננים לבאות.

השוורים: רואים שיאים חדשים, הם רואים את המצב בו קובעי המדיניות דוחפים את השווקים בכח למעלה וזאת מחוסר הברירה שנוצרה בשווקים. הגדילו לעשות אנלסטים באמריקה שהסבירו כי כל תוצאה בנתוני האבטלה היא מצויינת לשווקים, במידה והמצב ישתפר, אז מצויין, במידה והמצב יורע אז יוסיפו את תוכנית 2 לשפיכת כספים.

הדובים: מביטים בהשתאות בשווקים שרצים קדימה לאחר שדרסו את הדובים ומעכו להם את הצורה, מביטים ולא מאמינים על אילו אדנים מונחת העליה הגדולה הזו בשווקים.
    חלקם, נסוגים בבעטה, חלקם מצטרפים לשוורים בקול צהלה, והמיעוט כנראה, נשאר ובונה לעצמו פוזיציות שורט אימתניות ליום סגריר. כדוגמת אותם מנהלי קרנות בודדים שראו את קריסת הסאב פריים באופק של 2006-2007 והיו צרכים כל רבעון להסביר למשקעים שלהם מדוע הרווח שלהם מבושש לבוא.

בהצלחה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות