x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: שורט נדלן מפסיד בגדול! האם עדיין רלוונטי ?

שורט נדלן מפסיד בגדול! האם עדיין רלוונטי ?

שלום שחקן,
    אני מחזיק בפוציזיה מופסדת על "שורט נדלן"
    האם עדיין כדי להחזיק בה ?

תודה

אורח

Re: שורט נדלן מפסיד בגדול! האם עדיין רלוונטי ?

ציטוט פורסם במקור על ידי djboba
    שלום שחקן,
    אני מחזיק בפוציזיה מופסדת על "שורט נדלן"
    האם עדיין כדי להחזיק בה ?
    אנסה לענות על השאלה למרות שאיני שחקן.

האם כדאי לצאת או לא תלוי בשני גורמים עיקריים.

הראשון הוא האם הסיבה שגרמה לך להכנס לשורט עדיין תקפה (אתה חושב שבועת הנדלן תפוצץ, שהחברות מנופחות או שסתם הלכת באופן עיוור אחרי שחקן)?

אם כן, אזי השורט כעת רק נהיה אטרקטיבי יותר, כי יש יותר "בשר" לירידות, אך יש לשקול גם את הגורם הבא:

השווי ההוגן של מרבית תעודות השורט הלא ממונפות מחושבות ע"י החסרה של המדד מקבוע (והכפלה במשהו, אך זה לא קריטי).

כתוצאה מכך המינוף של ההשקעה אינו אחיד. אם המדד עלה (לכיוון הקבוע שתמיד גבוה מהמדד) אזי המינוף עולה.
    בתעודות הנ"ל יש גם "ערך פקיעה" של כ80% מהקבוע, משמע אם המדד מגיע לשם התעודה נסגרת, על מנת למנוע מינוף מוגזם.

יש שתי דברים לקחת בחשבון בנושא:

-האם המינוף החדש שנוצר כתוצאה מהעליה מתאים לך (על כל עליה/ירידה של אחוז במדד התעודה תנוע יותר).
    -האם יש חשש לפקיעת התעודה? שכן אם קנית תעודה עם קבוע 500, המדד היום 340 ולמרות שבסופו של דבר הוא ירד המון הוא יעבור בדרך ב400, התעודה תפקע ואתה תצא בהפסד ותפספס את הירידות (גם אם תכנס בכסף שנשאר לתעודה חדשה הקבוע שלה יהיה גבוה יותר ולכן אתה לא תהנה להחזיר בקלות את הכסף מהירידות).

אם לקחת בחשבון את שני הגורמים ואתה מוצא כדאיות, ברור לך מה התשובה לשאלה.

Re: שורט נדלן מפסיד בגדול! האם עדיין רלוונטי ?

Supgog תודה על תגובה מפורטת .
    1)הסיבה לקניית שוט לא השתנה
    2)אני כן משקיעה ב 500 כך ש כמו שאתה אומר , פקיעה בקרוב . שאלה היא - מה עושים במצב נתון !!?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות