שלום
אני מעוניין לקבל חוות דעת על בית השקעות גאון מחברים שיש להם חשבון שם.
איזה מערכת מקבלים? , יציבות של המערכת (בעיקר בכל הנוגע לאופציות) עמלות ודמי ניהול שונים?
איך שירות הלקוחות שלהם? איך מתבצעת העברת כספים מהם ואליהם ?
תודה למגיבים.
שלום
אני מעוניין לקבל חוות דעת על בית השקעות גאון מחברים שיש להם חשבון שם.
איזה מערכת מקבלים? , יציבות של המערכת (בעיקר בכל הנוגע לאופציות) עמלות ודמי ניהול שונים?
איך שירות הלקוחות שלהם? איך מתבצעת העברת כספים מהם ואליהם ?
תודה למגיבים.
A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]
אני בגאון (מיטב).
אני די מרוצה מהם:
-פעולות בטלפון הם עונים יחסית מהר.
- המערכות שלהם לא הכי הכי אבל הם הכניסו מערכות חדשות נחמדות.
- אני לא סוחר באופציות אז על זה אין לי מה לומר.
- לא ניהלתי מו"מ על עמלות כך שאני לא בטוח שאני משלם את הכי זול. אבל הרבה יותר זול מהבנק.
- העברת כספים לחשבון בנק שלהם (יש להם בכל הבנקים) ואז זה מזוכה אצלך.
- בסך הכל אנשים נחמדים.
אם אתה רוצה אני אדבר עם הנציגה שלהם שתיצור איתך קשר (אני בצחוקים איתה) ואז כאילו באת דרך חבר ויש יחס טוב יותר בהתנהלות הראשונית. (פעם היה להם מבצע חבר מביא חבר אבל הוא נגמר אז אני לא אקבל מזה כלום)
בהצלחה
צעיר
תודה לך על חוות הדעת.
האמת שכבר קבעתי פגישה עם נטלי אז אני לא יודע אם יעזור שתפנה אליה
אבל מבחינתי אין בעיה , תגיד לה שהמלצת לי בחום. אולי יצ'פרו אותך במשהו.
A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]
הי Devy
עובד עם גאון, הועברתי אליהם מישיר(במיזוג),
עמלות סבירות ביחס לכמות (2.0 ש"ח)
שירות לקוחות טוב (לא מתחנפים, די מהירים, ובעיקר מאד תכלס')
העברות כספים, כמו שעון שוויצרי (חצי יום עבודה באם בין אותם בנקים, יום עבודה באם בין בנקים שונים)
עובד עם אורדרנט 2, מערכת די סבירה, בוודאי שטובה עשרות מונים על פני האורדרנט הישן (והלא טוב), עדיין לא ברמה של טרייד 1 (אבל לא מאד רחוק מהם)
מערכת יציבה מאד(3 חודשי נסיון, גם בזמני עומס שבהם האורדרנט הרגיל היה קורס/נתקע לחלוטין), עובדת על שלושה שרתים מקביליים, במקום שרת אחד.
בעניין בית ההשקעות עצמו (גאון) דעתי עליו נסמכת על דעתי ביחס למיטב, שהיא חיובית מאד, ובסופו של דבר, באם איני טועה צבי סטפק שולט בחברה הממוזגת (מיטב, גאון, ישיר).
אגב, אני גם לומד אצלם מספר קורסים, ועד כה התרשמתי לטובה מהמקצועיות וההגינות שלהם.
שורה תחתונה,
בלי לומר אף מילה שלילית על אחרים, ובלי להשוות בינם למתחריהם, על גאון/מיטב יש לי רק מילים טובות.
פורסם במקור על ידי devy
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
היי גיל
תודה לך על תשובתך המנומקת,
האמת שראיתי את תגובתך לאחר שכבר פתחתי אצלם חשבון (היום)
אבל תמיד נחמד לשמוע דברים טובים על צעד שעשית , גם אם בדיעבד.
זה לא החשבון היחיד שלי , אני משתדל תמיד לעבוד עם 2 חשבונות לפחות כך שזה נותן לי גמישות במידה ומשנים לי תנאים או שרות מידרדר.
בקיצור נתחיל לעבוד איתם , הרושם הראשוני שלי היה חיובי מאוד.
תודה