x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: המלצה והסבר בצידה.

המלצה והסבר בצידה.

שלום,
    המלצתי בעבר ואני ממליץ שוב כי יש התעוררות במניה.
    מדובר במניה קטנה הנסחרת בוול סטריט.
    חברה ישראלית שפיתחה מוצר שעושה בידוק בטחוני בנעליים ללא צורך להוריד אותם.
    בעולם כידוע מבקשים בשדות תעופה ובעוד מקומות להוריד נעליים. המכשיר חוסך את פעולה זו דבר שגורם לחיסכון בזמן ובעוגמת נפש מצד הנוסעים.
    החברה פירסמה הודעה שבנתב"ג הזמינו את המוצר.
    אין צורך להרחיב מה שווי החברה במידה ובארה"ב ובאירופה יתחילו להזמין את המוצר.
    לדעתי זה עניין של זמן.
    כרגע החברה נסחרת בשווי נמוך ביותר.
    כמובן שאני מחזיק אבל באמת מאמין.
    סימול המניה: IDOI.OB
    בהצלחה לכולם

Re: המלצה והסבר בצידה.

חברים,
    אני באמת מאמין בזה וממליץ לפני שיצחילו עסקאות.
    בהצלחה

מדוע מחיר המניה ירד מי 4 דולר ל- 0.0012?

ראשית, אני חייב לציין כי במבט ראשון המוצר נראה מצויין , והם דווחו על מכירות בעקבות תערוכה.

כרגע , מדובר "במניית חלום" בלי הכנסות, עם הפסדים, ואם דילול גבוה של המניה.

אבל 10000 מניות עולות 10 דולר(לשים לב, טוב טוב לעמלות), ניתן להשכיב ואולי בסוף ישימו את זה בכל שדות התעופה, במיוחד אם יקרה ארוע בטחוני הקשור בתעופה.

אתר החברה:
    http://www.idosecurityinc.com/

http://sumfolio.com/top-3-small-stocks- ... moves-852/

IDO Security Promoted in Several Newsletters
    IDO Security, Inc. (IDOI, Free Analysis), a provider of homeland security and loss prevention technologies, jumped more than 40% after being featured in several investment newsletters and on Money TV with Donald Baillargeon on October 1, 2010 after the market closed. The interview contained information about the company’s future outlook and subsequently sent shares higher.
    Despite the optimism, investors may want to take a closer look at the company’s financial statements before putting their money in the stock. During the six months ended June 30, 2010, the firm generated just $7,735 at a cost of $11,031 and realized a net loss of more than $4 million. Meanwhile, the company’s number of outstanding shares jumped from around 400 million to 2.7 billion year over year.

ממה שהבנתי המוצר נכנס לנתב"ג כבר לפני שנתיים ולמרות שהחברה מכרה כ-150 מכשירים בעיקר לסין היא לא הצליחה ליצור עניין מעבר. אני מעולם לא נתקלתי במכשיר בנתב"ג!

ממליץ לקרוא את הדוחות האחרונים:
    http://www.idosecurityinc.com/investors/sec.php

החברה על סף פשיטת רגל. המוצר בצורתו הנוכחית לא עומד בדרישות התקן האירופאי. על מנת להיות תחרותיים החברה צריכה לשפר את המוצר אך אין לה גרוש על העכוז. יותר מכך, היא כבר הנפיקה את כל המניות שלה.
    בנובמבר יש אסיפת משקיעים בניו-יורק שם יצביעו אם להגדיל את מלאי המניות מ-5M ל-60M אם אני זוכר נכון. המשמעות - אם לא יאשרו אפשר לסגור את הבאסטה. אם יאשרו אז סיכוי גדול שמחיר המניה ימשיך לרדת בטווח הקצר. מצד שני פרץ האופטימיות עשוי להרים את המחיר אך אני נוטה יותר לאפשרות הראשונה ולכן כרגע בוחר שלא להיכנס.

תודה רבה על כל המידע. אני שמח שיצרתי עניין.
    אני מחזיק עדיין אבל חושש יותר בעקבות מה שהצגתם כאן.
    תודה רבה.

תבדוק טוב אם לדוגמא המערכת שנכנסה לנתב"ג שעושה שיקוף מלא של הגוף לא בודקת גם את הנעליים על הדרך.

המכונה הרגילה לא עושה את ה רק המכשיר של החברה הנ"ל.
    לב לזינוק של המניה היום...
    בהצלחה

שימו לב,
    מאז שהמלצתי על המניה לפני כחודש היא עלתה בעשרות! אחוזים.
    אני עדיין חושב שיש מקום לעליות, בטח כשיתחילו מכירות מאסיביות של המוצר.
    בהצלחה לכולם.

לקחתי היום בקטנה בלוק של מניות ב-35% עליה

החוזה הראשון בבית הכלא בספרד והחתימה עם מפיץ אמריקאי באותו שבוע שכנעו אותי שמשהו טוב מתחיל לזוז בחברה. אני מקווה שלא אתבדה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות