x

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 32

נושא: cover calls

Re: cover calls

קובי
    ברוב הקורסים בארץ מתמקדים במעו"ף. צריך לחפש את הפרטים על השווקים והאופציות הבינלאומיות וללמוד כיצד לפעול שם. רצוי לערוך מספר נסיונות על יבש ובמשך כמה חודשים להבנת הנושא לפני שמבצעים מהלכים. לפני הפעילות, ותוך הבנה מלאה של רמת הסיכון, ערך הזמן בחיי האופציה, הביטחונות, יש לברר את שעורי העמלות לפעילות באופציות בחו"ל כמובן.
    בכל מקרה כאן לא מדובר בהשקעה שהיא הימור או ניחוש על שער מניה. כל האסטרטגיה בנויה על תזרים של מזומנים לפרקי זמן שונים ולכן לא מעניין עם המניה עולה או מדשדשת או אפילו יורדת מעט מה שחשוב החשיבה על תזרים המזומן.

חיפושית

אני מבין מדבריך שאתה ממליץ לקובי לעשות את האסטרטגיה המדוברת במניות בארה"ב מכיוון שדרך האופציות על המניות ניתן להרחיב את הגבולות בהם נהיה בכסף באסטרטגיה-הכוונה שלך היא למכור אופציות לטווח ארוך על מנת להעלות את הפרמיה ולהגדיל את מסגרת הרווח האפשרי?

לא.
    מדובר בקניית מניה בארה"ב ומכירת האופצית CALL שלה
    ז"א לתת את הרווח שלך מהמניה ולהרויח רק את מחיר האופציה שמכרת
    ואת האסטרטגיה הזו עושים כל חודש מחדש

הי קובי
    אני מבין שהדרך הקלאסית לאסטרטגיה זו היא אכן לעשות אותה על בסיס חודשי. לדעתי,ההמלצה של חיפושית לכוון את האסטרטגיה למניות בארה"ב נבעה מכך שתוכל לקבל פרמיות גבוהות יותר מאשר במעו"ף ולכן הוא אמר שניתן להגיע לתשואה של 3%, אתה כמובן מבין שפרמיות גבוהות יותר מייצגות סיכון גבוה יותר כי מניה מטבעה הינה תזזיתית יותר ממדד ולכן ניתן להגדיל רווח אך גם ההפסד הפוטנציאלי הוא בהתאם.
    לדעתי,אסטרטגגית cover call לא תכה את המדד או המניה בסופו של דבר ואין היא נכנסת תחת הגדרה של אסטרטגיה סולידית.
    אולי עדיף לך לקחת צילינדר בשילוב עם קניית נכס הבסיס- כך הרווח אמנם מוגבל אך גם ההפסד.

שלום מתמחה
    שוק המניות הוא שוק מסוכן
    יש לי תיק גדול יחסית וכשאני רואה כל יום מאות ואלפי דולרים נמחקים לי מהתיק אז המתח הוא גבוה.
    לכן אני מחפש דרך להקטין סיכונים ולהרויח פחות אבל בצורה יציבה יותר
    נראה לי שאם אבצע את האסטרטגיה הזו אקבל את השקט שאני מחפש
    אולי אני טועה
    ואולי יש אסטרטגיה אחרת שאני לא מכיר שאליה אני צריך להגיע ?
    אשמח להכיר אותה.
    אני חדש בשוק ההון
    תודה למתדיינים

קובי, אם אני מבין נכון את מה שאתה מתאר אז לדעתי שיטת הcover call תיתן לך את השקט שאתה מחפש אך רק באופן מוגבל...
    בסופו של דבר בשיטה זו-תזוזה חזקה לכיוון מטה של נכס הבסיס בתוך החודש תסב לך הפסד משמעותי אם כי קטן יותר מהשקעה נקייה במניה עצמה-ככל שהתזוזה תהיה גדולה יותר כך הכיסוי שקיבלת מהאופציה שנכתבה יהיה זניח יותר.
    אולי תשקול את אחת מהאלטרנטיבות הבאות:
    1) לבנות לעצמך סטראקצ'ר על נכס הבסיס בו אתה מעוניין לסחור,כלומר להשקיע את הקרן באג"ח או בנכס בטוח אחר ועם הריבית לקנות אופציית קול,בדרך זו אתה נהנה מנתח מכובד במקרה של עליית הנכס ומוותר רק על ריבית אלרטנטיבית כך שנומינלית אתה לא מפסיד.
    2) צילינדר-קניית פוט ומכירת קול אשר מחירם מכסים אחד על השני פחות או יותר-בדרך זו הרווח וההפסד מוגבלים . לדעתי דרך זו יכולה להיות קצת מתסכלת בחודש בו הנכס נותן קפיצה יפה ואתה מסתפק בתשואה צנועה אך מצב זה כמובן הפוך בחודש של ירידה חזקה.
    3) פשוט לקנות פוט שיגן עליך במקרה של ירידות-עולה כסף אבל מבטיח שקט...

למתמחה
    יותר מ 1/3 מהכסף הוא מהלוואה -לקחתי את ההלוואה בריבית נמוכה בתקוה להפוך את הכסף להכנסה חודשית
    כדי לעשות זאת אני צריך לקבל מעט יותר מתשואת השוק
    הדרך שהיצעת מצויינת כדי לקבל שקט מוחלט אבל התשואה שלו נראית לי נמוכה מידי
    ב COVER CALLS אדע שאני צריך להזהר מנפילת המניה אבל יש כאן הכנסה חודשית וזה ניראה לי מתאים יותר
    תודה

קובי
    הרעיון הוא לפזר את התיק על מספר נכסי בסיס עם נתוני פרמיה של כ-3 אחוז ומידי חודש למכור אופצית קול חודשית. את הפרמיה המתקבלת יש לצרף לנכס הבסיס כך שמידי שנה מתקבלת תשואה טובה ונכס הבסיס גדל ומבלי לדאוג לתנודתיות במניה. הבסיס להשקעה מסוג זה הוא תזרים המזומנים ולא הספקולציה אם המניה תעלה או תרד. בסופו של דבר גם בנכס בסיס שהוא נניח נדל"ן מחפשים את התשואה על השכירות ולא מה מחיר הנכס כל יום. רק יחסית כאן מקבלים פרמיה גדולה במושגים שנתיים ובנדל"ן יש בעיות והוצאות מיסים ומלא מתווכים הגוזרים רווחים מנכס הבסיס בקניה וביום המימוש. כאן גם ניתן להחליף נכס בסיס בקלילות. אני חושב שזו מכונה שנותנת שקט נפשי למשקיע או לפנסיונר ובצידה הכנסה.
    נכס הבסיס יכול להיות מניה או מדד ובארה"ב יש מניה או תעודת סל כמעט על כל המדדים, צריך ללמוד את השוק ולחקור אותו כדי להשיג נכס בסיס רצוי ובצידו פרמיה שווה. את רמת הסיכון תקבע בעצמך. תמיד ניתן לצאת מפוזציה ולא צריכים לחכות עד הפקיעה. שוק האופציות שם מאוד נוח.

שלום חיפושית
    בנדלן התשואה אפסית . משהו כמו 5 אחוז לשנה
    לפי דבריך כאן תהיה לי תשואה של 36 אחוז בשנה
    גם עם חצי מזה אשמח
    לא נותר לי אלא למצוא מדריך מתאים
    ולהנות מתשואה יפה ומשקט נפשי
    תודה על עזרתך

קובי שלום,

האם השתמשת ברעיונות שהעלתי בפניך?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים