גיל שלום
אשמח אם תסביר מדוע האסטרטגיה מתאימה רק לתיק גדול (7 ספרות ומעלה)
תודה ינון
גיל שלום
אשמח אם תסביר מדוע האסטרטגיה מתאימה רק לתיק גדול (7 ספרות ומעלה)
תודה ינון
1. אתה חייב להתמקצע מאד בתחום האופציות באם הנך רוצה לעסוק במסחר בהן.פורסם במקור על ידי cobic55
ככלל, רצוי להתמקצע בכל תחום ותחום משוק ההון שבו הנך מתכוון לעסוק, אולם ככל שמדובר במכשיר פיננסי בעל מינוף גבוה יותר, הצורך/חובה בהתמחות עולה גם היא
(אפילו באג"ח ממשלתי רצוי מאד להתמקצע, אבל גם אם אינך שולט ברזי חישובי האג"ח ובמינופים השונים של המחמי"ם, עדיין קשה למחוק תיק השקעות באג"ח ממשלתי צמוד עם מח"מ בינוני, ולא משנה מתי תקנה ומתי תממש).
2. זה לא בדיוק נכון לומר שהתמקצעות באופציות מעו"ף תקטין הסיכון ותגדיל הרווח, אלא הייתי אומר שהתמקצעות באופציות אולי תאפשר לך לא להימחק, והתמקצעות רבה מאד יתכן ותאפשר לך גם להרוויח לאורך זמן.
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
מכיוון שככל שהתיק גדול יותר, היכולת להשיג תשואה עודפת על תשואת השוק הרלוונטי הולכת וקטנה.פורסם במקור על ידי yin
בתיקים גדולים, שבהם המשקיע אינו מחפש "חלומות התעשרות" אלא בעיקר שמירה על ערך הכסף + תשואה שהיא קצת יותר גבוהה מתשואת השוק, ניתן לשקול פעילות שוליים באופציות אשר תעניק את עודף התשואה האמור.
באם מדובר על תיק קטן או בינוני, התמורה בגין פעילות כזו תהיה נמוכה (תוחלת התשואה לטווח ארוך) בהשוואה לעיסוק במקצוע אחר או עבודה במשרה ממוצעת של שכיר.
הקביעה הנ"ל לא כ"כ ברורה לי. קראתי על זה בעבר בנוגע לקרנות נאמנות שככל שנכסי הקרן גדולים יותר, כך המנהלים מתקשים להביס את השוק.פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
מישהו יכול להציע הסבר?
לא לזה התכוונתי,פורסם במקור על ידי gsk
הסיבות שקרן גדולה מתקשה להביס את השוק, וככל שהיא גדולה יותר כך היא יותר מתקשה, שונות ואינן קשורות לכך שמשקיע בודד בעל תיק השקעות גדול יתקשה להשיג תשואה עודפת משמעותית על השוק.
אצל המשקיע, הסיבות קשורות יותר לפן הפסיכולוגי / מנטלי / ציפיות וכן למטרת האחזקה שלו לטווח ארוך, בעוד שאצל הקרנות הסיבות קשורות יותר למגבלות סחירות / פיזור / מגבלות רגולטוריות
קובי שלום,
אכן בעיקרון שיטה זו יכולה לספק לך הכנסה חודשית של כ-3 אחוזים לחודש או להגדלת נכס הבסיס על בסיס חודשי. אך יש להתמקצע בה היטב. המינוף בארה"ב הוא פי 100 כך שיש לבחור נכס בסיס איתן בעל תנודתיות קטנה ומחזורים גבוהים. השיטה הינה כמו שכר דירה אך כאן התשואה טובה.
לתשובה הזו קיויתי.
האם אתה עוסק בזה?
לפי מה אתה מעריך 3 אחוז בחודש?
תודה מראש
אם כל הכבוד, הכנסה של 3% בחודש באופן קבוע לא יכולה להיחשב כסולידית.
בשיטה הזאת זה אוי יגדיל את התשואה בכ 3% בשנה.
קובי
חייבים להתעמק בתחום הניגזרים האמריקאי ולהבין עד הסוף כל מהלך. מכירת אופציות קול יכולה גם לעלות על-3 אחוז לחודש. זו עבודה לא פשוטה ואין כמעט עם מי להתייעץ בתחום. רצוי מאוד לקחת קורס באופציות כדי שתהיה אפשרות לקבל כמה שיותר תשובות על התנהגות האופציה. יש גם ספרות בנושא בעברית שמסבירה בפשטות כיצד עובדת המכונה וכיצד בוחרים את נכס הבסיס.
אני עברתי קורס אופציות והמדריך בקורס לא נכנס לפרטים אלא מציג רק את האפשרויות בתחום האופציות- אין שם כניסה לפרטים.
אני מתכוון לקחת מורה פרטי ואני מחפש אחד בעל ידע ספציפי כדי לחסוך לעצמי הפסדים כתוצאה מטעויות.
אשמח לקרוא גם ספר שיועיל בקשר לאופציות.
האם אתה מכיר ספר כזה?
תודה