אני לא נוהג לחפור בפצעים בדרך כלל, אך ההיצע המטורף ביה"ש של גבעות מעורר תהיות לגבי לאן תגיע היום.
ההימור שלי - כ6-6.5 אגורות.
אני לא נוהג לחפור בפצעים בדרך כלל, אך ההיצע המטורף ביה"ש של גבעות מעורר תהיות לגבי לאן תגיע היום.
ההימור שלי - כ6-6.5 אגורות.
הימור שלי היא תחזור לשערים 10-11 ותהיה שם עוד כמה חודשים
התרסקות עכשיו לא טובה ל ענף כולו ל אור קידוחים קרובים ונוכחיים
גבעות זה מקרה ייחודי ולא בהכרח משפיע על שאר הסקטור. אתמול היא נחתכה בחדות בעוד שמניות אחרות מהסקטור דווקא עלו בחדות.
מבחינה טכנית יש לה תמיכה חזקה ב-9.1 והיא לא נשברת כ"כ מהר. היום היא אפילו בירוק בחלק מהזמן.
ידוע שבמצבי לחץ ופאניקה ידיים חלשות מוכרים ושם יש בעיקר ידיים חלשות.
אישית לא מאמין בחברה הנ"ל ולדעתי לא היתה וגם כעת איננה כדאית להשקעה.
אני לא מאמין שחברה מסוג זה ניתן "לנתח טכנית", שכן אין לה מקור הכנסה בינתיים.
או שיש נפט בכמות גבוה - המניה תזנק.
או שיש נפט בכמות מנוכה - המנייה תרד.
או שאין נפט כלל - המנייה תחתך וייתכן ותבקר במחוזות ה2-3 אגורות.
הניתוח הטכני טוב אולי רק בין הודעות, וגם שם הייתי נזהר, שכן הודעות פתאומיות ולא ברורות הן הצד החזק של החברה.
עפ"י תורת הניתוח הטכני הדבר היחידי שקובע זה הגרף ולא שום דבר אחר. בפורום של ג'קי ברוך תוכל בוודאי לקבל הסבר נוסף. עובדה שמנתחים טכניים מבצעים ניתוחים ואיתותים גם למניות מסוג כזה.
ואם חברה תשים את כל כספה על קניית כרטיסי לוטו?פורסם במקור על ידי אריאל2
האם יוכל הניתוח הטכני להגיד האם תזכה או שלא?
ניתוח טכני לטעמי הוא טוב בעיקר (וגם על זה יש שיחלקו עלי) לניתוח נכסים המגובים במשהו, לא מניות העוסקות בהימורים.
בתנאי שתמלא את כל האפשרויות בלי ניתוח טכני אני אומר לך שהיא תזכהפורסם במקור על ידי Arti
השאלה רק אם זה משתלם![]()
![]()
![]()
דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
מה שלא תגידו ומה שלא יכתב גבעות עולם היא ההצגה הכי טובה בארץ והצעה שלי תהיו סבלניים כי לשקר אין רגליים והאמת תצא לאור ועד שזה יקרה למה לא להחריש חבל..
למה כן גבעות עולם.
למה אני מחזיק להם אצבעות (וכמה אלפים).
תארו לכם עולם שבו כל החברות מקיימות שותפות פעילה עם משקיעיהן
וזה כולל חברות בניה למשל וכולל הבנקים המתועבים. (נתעבים מכיוון שתכליתם הפוכה על ראשה. במקום לשרת הפכו לאדון. אדון עושק המשעבד בחוב מתגלגל נושא ריבית שלעולם לא יוחזר שכל תכליתו היא העברה/שליטה שיטתית של הון מרבים למעטים. בנקים אינם לוקחים שום סיכון אמיתי על עצמם. במקרה של חידלון, הרי העם ישלם ומשלם. הבנקים מנצלים את פיקדון העם לטובת קבוצה קטנה עוצמתית ודיקטטורית. ברצותם יתנו ברצותם יחסירו. בעצם ניתן לומר שאנו משמשים בגופנו כפיקדון עבורם וזו עבדות.)
תארו לעצמכם עולם צודק יותר, שקוף יותר, דמוקרטי יותר.
אני מאמין גדול ביוזמה חופשית אך גם בשותפות, דמוקרטיה ואחריות.
האם אני טועה לראות ניצנים של כל זה בגבעות עולם? האירוניה פה לא נעלמת מעיני- נו, חבורה חשוכה לא מוצלחת במיוחד של דוסים, יביאו לפתיחות דמוקרטית להורדת הסמכות העליונה מהגבהים אל כל פרט ופרט, נובאמת.
נפלאות דרכי עולם.