את הסיכום שלי של ספטמבר עשיתי בשרשור:

http://s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=127&t=10674

שחקן - החודש בכלל, ובפרט בשבוע האחרון, הראת לנו את יכולותיך. את היכולת לקרוא נכון את מה שמתבשל מתחת לפני השטח, לעשות שינוי דיסק אם צריך ולהגיב בהתאם במהירות הבזק.
אני מתכוון בעיקר להחלטה למכור את ה-P1200 ממש בדקה ה-90 (בשנייה ה-59) מה שהציל את האסטרטגיה.

רק שאפילו האדם המבריק ביותר כפוף למגבלות החומר, ובמקרה שלנו היו אלו קריסות המערכות שמנעו מרוב החברים לבצע את התיקון המדובר ועוד תיקונים מתבקשים "מצילי חיים". אני אישית הצלחתי להכניס אותם אבל במחירים נמוכים בהרבה ממה שהיה צריך להיות (בעיקר המנה הראשונה), בגלל איטיות המערכות (ב"ה לפחות לא קרסו) וכתבתי את זה בשרשור כמעט בזמן אמת.

תובנה נוספת, ולא רק מהחודש, שאני רוצה לחלוק איתכם ומסיבות מובנות לא עשיתי זאת בשרשורים האחרים שעוסקים בחשבון נפש, כי אם אני לא יכול לעודד או אפילו לנחם, אז אין זה נכון לכתוב שם, היא לגבי הפעולות העצמאיות שאני עושה מידי פעם, שלא במסגרת האסט' של השחקן.
גם אם מידי פעם יש לי הצלחות יפות - חד משמעית, התוחלת שלהן שלילית.
כנראה שלא מספיק להיות חכם, מיומן, נמרץ, בעל יכולות, שקול ומתון ועוד כמה תכונות חשובות ויפות שיש כאן בשפע אצל חברי האתר. צריך עוד משהו שכנראה רק לבודדים יש. אתה שחקן נחנתה בתכונה זו (שאפילו לא יודע איך לקרוא לה).

שוב תודות ונתראה ב"ה בחודש שמתחיל כדי לעבוד קשה להחזיר את ההפסדים.

חג שמח.