x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 26 מתוך 26

נושא: סיכום חודש ספטמבר

Re: סיכום חודש ספטמבר

ציטוט פורסם במקור על ידי NavInFin
    שלום לכולם
    עיסוקי הוא תורת השערוך
    אני כבר יותר משנה עוקב אחר הפורום והתרשמתי מאוד מהשחקן וחלק מחברי הפורום לאחר הרהורים רבים החלטתי לתרום משנות העבודה שלי בתחום במעט שאוכל
    אני משתמש לצרכים האישיים במדד הסיכון RIS לצורך זיהוי חריג של תנודה במדד האפשרית המדד נבדק עבור 15 שנה במעוף אם דיוק גבוה מאוד.
    אם אתם חברי הפורום מעוניינים אני אפרסם את המדד כאשר המדד לא רלוונטי ללא יכולת חיזוי הוא לא יפורסם-טווח הזמן מרגע פרסום עד 10 ימים.
    זה הולך כך:
    אם RIS <<100 משמעותי צריך להיזהר מתנודה חדה מעלה 40=RIS ופחות
    אם RIS~=100 צפי לדשדוש
    RIS>>100 משמעותי צריך להיזהר מתנודה חדה מטה RIS=400 ויותר

המדד הציל אותי 4 פעמים מהפסדים כולל החודש הנוכחי

לא אוכל להיכנס לפרטי החישוב והסברים מתמטיים עמכם הסליחה
    ה RIS
    אחרי פקיעת ספטמבר RIS=182
    NavInFin אהלן ,

האם המדד RIS שציינת הוא מדד שאתה פיתחת עצמאית ?
    א"כ כדאי שתתן קצת יותר רקע עליו , כך החברים יוכלו להעריך כמה הם מוכנים להסתמך על הנתון שמפיק המדד .

ואם התשובה שלילית , האם יש באפשרותך להפנות למידע על המדד הנ"ל ?

תודה וחג שמח

ציטוט פורסם במקור על ידי sunsiro
    תקנו אותי אם אני טועה, אבל על תקבול של 175 שקל, ופקיעה שמציבה את האסטרטגיה בהפסד של 1000 , זה לא הפסד של 600% ? כמה שבועות של 10% רווח זה מחק אם כך ?

ואני חשבתי לתומי שניתן להרוויח גם 1000% אבל להפסיד ניתן לכל היותר 100% (במילים - מאה אחוז)
    האם שינו את הכללים ולא הודיעו???
    :o

ציטוט פורסם במקור על ידי HRL
    ציטוט פורסם במקור על ידי sunsiro
    תקנו אותי אם אני טועה, אבל על תקבול של 175 שקל, ופקיעה שמציבה את האסטרטגיה בהפסד של 1000 , זה לא הפסד של 600% ? כמה שבועות של 10% רווח זה מחק אם כך ?

ואני חשבתי לתומי שניתן להרוויח גם 1000% אבל להפסיד ניתן לכל היותר 100% (במילים - מאה אחוז)
    האם שינו את הכללים ולא הודיעו???
    :o
    שלום וחג שמח לכולם,
    אני כותב כאן לאחר שהרבה זמן אני תופס את עמדת הצופה והלומד, משתדל ללמוד משגיאות העבר שלי ומשגיאותיהם של אחרים. אני מדבר מהמקום שבו כבר הצלחתי להפסיד את רובו של תיק ההשקעות שלי כך "שצרת רבים ..." הגעתי כבר מזמן למסקנה שגם במעקב צמוד אחר האסטרטגיות של שחקן קשה מאוד להוציא 10% לאורך זמן והאמינו לי- קשה מאוד!
    האם באמת מישהו חושב שניתן להרוויח מידי שבוע עשרה אחוזים בממוצע ולשמור על תוחלת חיובית משמעותית לאורך זמן?
    האם מישהו שכח את דברי השחקן עצמו בקשר לקרן הגידור שלו, כשהתייחס אל התשואה של הקרן שלו עצמה? (רמז, הוא לא אמר "עשרה אחוזים שבועית" אלא משהו שדומה יותר ל "הקרן עליה אנו מדברים הינה קרן שתנסה להכות את המדד,והסיכון בה יהא קרוב לקרן מנייתית. יהיה שימוש באופציות אך חד- משמעית הכוונה אינה להניב מאות אחוזי רווח בשנה. זה לא עובד כך, ולא קיים")
    אני מידי יום נכנס, לומד, מתפעל ממה שרבים כותבים כאן בייחוד מההיבט התפיסתי ונראה שלמרות שאני מבין היטב את הצד התאורטי של האופציות, הרי שאני צריך ללמוד עוד הרבה את הצד המסחרי של השוק- גם מבחינת נסיון העבר הסטטיסטי וגם מבחינת הלך הרוח של הסוחר בטרם יקבל החלטה על נקיטת פעולה ולדעתי- (לאחר כמה וכמה שנות מסחר) 80% זה נסיון ואישיותו של הסוחר. השאר זו השכלה.

מול אלה, אני קורא את תגובותיהם של אלה שכותבים ומתנהגים כאילו הם גילו את גיזת הזהב, או לפחות את הגביע הקדוש למרות שהם לא מבינים את הפעולות שהם מבצעים ואפילו- לא מבינים חישוב אחוזים פשוט. חברים- אתם צועדים על סיפה של תהום!!
    לדידי, כבר מזמן להוציא 5-7% חודשית בתוחלת גבוהה ובשינה עריבה היא מטרה נעלה בפני עצמה ומי שיצליח לבצע זאת לאורך זמן אני מבטיח לו עושר רב, פרסום, שם וכבוד. אלא שזה אינו טריביאלי כלל ועיקר

עיקרו של דבר, חישוב תוחלת נעשה על ידי הכפלת הסיכון שמקרה מסויים יקרה (גם ע"פ נסיון העבר) בסכום ההפסד או הרווח באותו שיעור. חיבור כל הערכים הרלוונטים יתן לכם סיכון של פוזיציה. כדאי ללמוד את החישוב הבסיסי הזה על מנת לאמוד סיכונים- גם באופציות

סיכומו של דבר "יצר לב האדם רע מנעוריו" מי שמצליח להוציא פוזיציה אחת חודשית טובה, ינוח וישוב לביתו כי בסופו של דבר, האויב הגדול של האדם- הוא - הוא עצמו
    חג שמח לכולם!

המגיב מעלי צודק, קוראים לזה חטא היוהרה. אנשים מתחילים לשחק עם שוק המעוף כשהם בטוחים שהם נהפכו למתוחכמים יותר מהמערכת, ועל כך הם נענשים.
    שוק המעוף יכול להניב רווח במידה והוא בא בקורלציה עם תיק השקעות, כך שבמידה וכתבת קולים והשוק ברח לך כמו השבוע, תיק ההשקעות מכסה את הנזק של כתיבת הקולים, וזאת רק במידה ופועלים לפי הכלל של אופציה אחת לכל 100,000 שיש לך בתיק המניות. כך עובדים בתי ההשקעות הגדולים, וגם המוסדיים.
    לדוגמא, אם יש לך תיק ששווה מליון שקל, אתה יכול לכתוב בתחילת כל חודש 10 קולים על הסטרייק של המדד, וזה למעשה נותן לך 2 אחוז חודשי בכל מקרה, כי על כל אחוז שהמדד עלה מעבר ל2 אחוז, המניות שלך יקזזו את ההפסד.

ציטוט פורסם במקור על ידי doron820
    ציטוט פורסם במקור על ידי NavInFin
    שלום לכולם
    עיסוקי הוא תורת השערוך
    אני כבר יותר משנה עוקב אחר הפורום והתרשמתי מאוד מהשחקן וחלק מחברי הפורום לאחר הרהורים רבים החלטתי לתרום משנות העבודה שלי בתחום במעט שאוכל
    אני משתמש לצרכים האישיים במדד הסיכון RIS לצורך זיהוי חריג של תנודה במדד האפשרית המדד נבדק עבור 15 שנה במעוף אם דיוק גבוה מאוד.
    אם אתם חברי הפורום מעוניינים אני אפרסם את המדד כאשר המדד לא רלוונטי ללא יכולת חיזוי הוא לא יפורסם-טווח הזמן מרגע פרסום עד 10 ימים.
    זה הולך כך:
    אם RIS <<100 משמעותי צריך להיזהר מתנודה חדה מעלה 40=RIS ופחות
    אם RIS~=100 צפי לדשדוש
    RIS>>100 משמעותי צריך להיזהר מתנודה חדה מטה RIS=400 ויותר

המדד הציל אותי 4 פעמים מהפסדים כולל החודש הנוכחי

לא אוכל להיכנס לפרטי החישוב והסברים מתמטיים עמכם הסליחה
    ה RIS
    אחרי פקיעת ספטמבר RIS=182
    NavInFin אהלן ,

האם המדד RIS שציינת הוא מדד שאתה פיתחת עצמאית ?
    א"כ כדאי שתתן קצת יותר רקע עליו , כך החברים יוכלו להעריך כמה הם מוכנים להסתמך על הנתון שמפיק המדד .

ואם התשובה שלילית , האם יש באפשרותך להפנות למידע על המדד הנ"ל ?

תודה וחג שמח
    אהלן.
    אני מניח שכוונתו הייתה מדד ה-RSI, שכן מעולם לא שמעתי על מדד בשם RIS.
    RSI (אם לכך התכוון) הוא מדד Relative Strength Index
    הבעייה היא שמדד זה נע מ-0 עד 100... ולא יכול לעבור אותו.
    הנה מקום לעוד הסברים על דרך החישוב שלו:

http://www.investopedia.com/terms/r/rsi.asp

וורן באפט ,

המדד הוא איננו מדד ה RSI שכן מדד ה RSI מעולם לא היוה מדד לסיכון ( מדד ה RSI לקוח מהניתוח הטכני ועוסק בבדיקת עוצמת תאוצתה של מגמה ) , בנוסף כפי שכבר ציינת מדד ה RSI עובד על טווחים שבין 0 ל 100 , וכפי שחזית מדד זה לא מוגבל לטווח ערכים הנ"ל .

על מנת לחסוך לך השערות נוספות אציין שלא תמצא מדד בשם זה גם בתחום מדדי הסיכון , מה שמרמז על כך שזהו מדד שפותח עצמאית ( וחברנו לפורום אישר לי זאת בעצמו ) .

חג שמח

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות