x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: אוכף קנוי אוקטובר

אוכף קנוי אוקטובר

- חברים, קודם כל תודה "לשחקן" שהוציא אותנו בזמן מהאסט', והאמת היא שאני ראיתי את ה"SMS" ואמרתי בליבי: "למה אצה רצה לו הדרך להוציאנו ממצרים ב+10% בלבד? וזאת כאשר אנחנו בדרך ל+15% ?

- אבל גם הפעם הוא צדק, כי אנחנו היינו באופוריה של הירידות, והוא לקח בחשבון את האפשרות של היפוך המגמה "התוך יומית", ואכן כי כן, כי זה בדיוק מה שקרה, ומדד הבסיס סיים את יומו מעל לנקודת האפס, אבל מה באשר לאוכף קנוי?

- אז ככה, יש לנו פורום של שוקת מכורה, יש לנו אוכף מכור, יש שוקת קנויה, ומה חסר לנו להשלמת הפאזל? כן, אוכף קנוי, ואני יודע מה אתם שואלים: "מה? האם אתה הולך "לשחות חתירה" נגד הזרם? נגד השחיקה? למה לא "תצוף גב" בזרם השחיקה?

- אז ככה, שוקת קנויה, ואוכף קנוי, הם הגוזלים שבקעו, מטראומת האופציות שפקעו, בפקיעת "ספטמבר השחור", ולכן זקוקים אנו לחופשת הבראה בת חודש או חודשיים, וזאת כדי להחזיר לעצמנו את הבטחון בניהול השוקת המכורה, והאוכף המכור, ולמרות זאת מה אני מאמין?

- אני מאמין שנתאושש, כי הזמן עושה רק טוב, ואז כולנו נחזור בנובמבר, או באוקטובר, לאסט' הזורמות עם השחיקה, ובכל זאת, אם זה מאד מאד קשה להרויח בקניית הפרמיה, אז למה להתעסק עם זה? אז ככה, למרות החסרונות הצלחתי למצוא גם 6 יתרונות לאוכף הקנוי:

(1) זה משחרר אותנו מהמוניטור, כי כאן מותר להשאיר הוראה מתמשכת ולכבות את המחשב, ולצאת בבוקר לעבודה, אבל מה אם ההוראה לא תפסה מים? ולא התבצעה? אז לא נורא, כי נישן טוב בלילה ונשלח אותה מחר בבוקר.

(2) תנודתיות המדד מבטיחה לנו שכל פעם שניתן לקרב את אחת הרגליים (=הצד המפסיד) בעלות זולה אז מבצעים הזזה, ומה באשר לרגל המרויחה? האם להרחיק אותה כדי לממש רווח? או האם להשאיר אותה במקומה כדי לא להקטין את הרווח לפקיעה?

(3) אז ככה, אם היא נכנסה עמוק בכסף, אז עדיף להרחיק ולגזור קופון, כי הפרש הפרמיה בין שני סטרייקים צמודים, שואף להפרש המכסימלי המתקבל בפקיעה, ומה אם היא אך ורק בכסף, ולא עמוק בכסף?

(4) אז כאן חייבים להפעיל שיקולי מאקרו למגמה ולכיוון, ונכון שזה קשה מאד, כי יש הפתעות לא צפויות, אבל ככלל, המגמה אוהבת את המודיפיקציה על החוק הראשון של ניוטון: "המדד ישאף להתמיד בכיוונו, למרות שמותר לו לנוע גם במהירות שלילית", והאם יש עוד כלל?

(5) כן, אם רחוקים מהפקיעה והפרש הפרמיות קטן מאד, אז חבל להרחיק ולהפסיד תקבול של סטרייק בעבור חופן דולרים זעום וקטן, ומה אם קרובים מאד לפקיעה? טוב, כי את זה כבר פתרנו: goto(3) in this loop , ומה היתרון האחרון?

(6) בניגוד לשוקת המכורה, וכמובן שגם בניגוד לאוכף המכור, כאן מותר ורצוי להיכנס לפקיעה ללא הפחד של מחיקת הבטחונות, ועכשיו אני יודע מה אתם שואלים: "נו כבר, מספיק לקשקש, לא תציג לנו את האוכף שקנית? טוב, אבל לפני כן משהו קצר על מיגדל:

בשלישי/21/9 העברתי כסף למיגדל
    בראשון/26/9 נשאלתי: "מה מספר חשבונך במגדל?
    בשני/27/9 הודיעוני: "אנו חייבים מסמך שאתה בעל החשבון"
    בשלישי/28/9 הבטיחוני: "הכסף יכנס עוד היום, ולפני תום המסחר"

...הכסף לא נכנס, והאם הוא יכנס בראשון/3/10 ? ...הנסתרות למיגדל, והנגלות לנו ולבנינו, להתחנן על נפשנו, בהושענא רבה, ולרקוד בשמחת התורה עם נעלי הריקוד החדשות, ומה הלקח?

- הלקח הוא לא לעשות העברה כי זה לוקח שבועיים זמן, אז מה כן לעשות? לשלוח צ'ק בדואר רשום כי זה מקצר את הזמן לשבוע אחד בלבד, אז בהצלחה לכולם, תודה

Re: אוכף קנוי אוקטובר

ישנם כמה חברים באתר שהשמחה שלי היא פונקציה של אורך ההודעה שלהם, וזאת כיוון שעל טיב התוכן אין עוררין.
    ששי,גיל, דמי כיס וכמובן שחקן (בטוח יש כמה ששכחתי...) - איש איש וסגנון כתיבתו המיוחד: כיף לקרוא אל תקצרו.

ששי:
    1. מוזר כל העניין עם מגדל. אני יכול להעיד שכשאני עשיתי העברה בנקאית הכסף נכנס תוך ימים בודדים. מעניין מה קרה?

2. איפה האוכף הקנוי שהבטחת?

עמית.

ציטוט פורסם במקור על ידי Sassi6

(6) בניגוד לשוקת המכורה, וכמובן שגם בניגוד לאוכף המכור, כאן מותר ורצוי להיכנס לפקיעה ללא הפחד של מחיקת הבטחונות, ועכשיו אני יודע מה אתם שואלים: "נו כבר, מספיק לקשקש, לא תציג לנו את האוכף שקנית? טוב, אבל לפני כן משהו קצר על מיגדל:

בשלישי/21/9 העברתי כסף למיגדל
    בראשון/26/9 נשאלתי: "מה מספר חשבונך במגדל?
    בשני/27/9 הודיעוני: "אנו חייבים מסמך שאתה בעל החשבון"
    בשלישי/28/9 הבטיחוני: "הכסף יכנס עוד היום, ולפני תום המסחר"

...הכסף לא נכנס, והאם הוא יכנס בראשון/3/10 ? ...הנסתרות למיגדל, והנגלות לנו ולבנינו, להתחנן על נפשנו, בהושענא רבה, ולרקוד בשמחת התורה עם נעלי הריקוד החדשות, ומה הלקח?
    שלום ששי ותודה על השרשור. אבל היכן נעלם לו האוכף ?

- חברים, האוכף יקר מאד בשלב הזה של החודש, ולכן אני קניתי שוקת זולה במקום אוכף יקר, ובשלב הבא אני ארצה לקרב את "הרגל שהפסידה" ...עד שיתקבל האוכף הקנוי.
    C1250 = 1040
    P1210 = 1320

- ועכשיו אני מחכה וממתין בסבלנות לתנודתיות המדד, ולכשנגיע לגשר נחצה אותו, אז בהצלחה לי, ובהצלחה לכולם.

- חברים, האוכף יקר מאד בשלב הזה של החודש, ולכן אני קניתי שוקת זולה במקום אוכף יקר, ובשלב הבא אני ארצה לקרב את "הרגל שהפסידה" ...עד שיתקבל האוכף הקנוי.
    C1250 = 1040
    P1210 = 1320

- ועכשיו אני מחכה וממתין בסבלנות לתנודתיות המדד, ולכשנגיע לגשר נחצה אותו, אז בהצלחה לי, ובהצלחה לכולם.
    ססי, בוקר טוב,

הכל יחסי, כשאתה אומר "יקר" עולות השאלות הבאות:
    1. האם הוא יקר יחסית לשוקת (שוקת עולה כ- 2370 ש"ח ואוכף כ- 4240) כלומר הפרש של 1870 ש"ח , אולם באוכף יש אופציות ש"טובות" מאלו שבשוקת ב- 2000 ש"ח (כלומר, באם אחת הופציות שבשוקת תגיע לכסף, זו שבאוכף כבר נמצאת שני סטרייקים בתוך הכסף).
    כלומר בשוקת אתה משלם כ- 130 ש"ח יותר מאשר באוכף, באם ההנחה היא לתנודה חדה.

2. האם האוכף יקר יחסית לשיקלול של סטיית התקן עם הזמן לפקיעה, אמנם סטיית התקן כבר לא ברצפה (סביב 16) אך יש ארבעה שבועות מלאים לפקיעה.

3. באם האוכף יקר, האם לא כדאי לכתוב אותו (קונים סחורה זולה ומוכרים כשהסחורה יקרה), או שמא ההימנעות מכתיבה נובעת מטראומת ספטמבר כשרבים וטובים חוו את עוצמת "לי זה לא יקרה, אני אדע מתי לברוח, לא הגיוני שיגיע לשם..."

אשמח אם תפרט את הדרך שבה אתה מבצע הערכת מחיר לאופציה/אסטרטגיה מסויימת ע"מ לקבוע באם היא יקרה או זולה.

בברכה
    נ.ב.
    טרם מצאתי נוסחה טובה לכך, אולם אני משער כי לשחקני האלגו טריידינג יש כפי הנראה נוסחאות "יקר או זול" עבור מספר מכשירים פיננסיים, מאד משוכללות ושעומדות בהיכון מוכנות לבצע פעולות, בכל שניה ושניה שבה מתרחש חוסר איזון במחירה של סחורה כלשהי (ואופציות מעו"ף היא סחורה "לוהטת" בעיניהם)
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
    ...............

נ.ב.
    טרם מצאתי נוסחה טובה לכך, אולם אני משער כי לשחקני האלגו טריידינג יש כפי הנראה נוסחאות "יקר או זול" עבור מספר מכשירים פיננסיים, מאד משוכללות ושעומדות בהיכון מוכנות לבצע פעולות, בכל שניה ושניה שבה מתרחש חוסר איזון במחירה של סחורה כלשהי (ואופציות מעו"ף היא סחורה "לוהטת" בעיניהם)
    אגב אלגו,

אני שם לב לנטיה להערצה מסויימת של האלגו בהודעות שונות בפורום שלנו. מעניין מה ארע בגורלם של האלגואים למיניהם בפקיעה האחרונה. האם האלגואים ידעו להגיב נכון? או שחטפו כמו כולם...

[quote=דמי כיס]
    ציטוט פורסם במקור על ידי "גיל (רעננה)":24cn1w09
    ...............

נ.ב.
    אגב אלגו,

אני שם לב לנטיה להערצה מסויימת של האלגו בהודעות שונות בפורום שלנו. מעניין מה ארע בגורלם של האלגואים למיניהם בפקיעה האחרונה. האם האלגואים ידעו להגיב נכון? או שחטפו כמו כולם...[/quote:24cn1w09]

אין מצב לשום הערצה.

האלגו משתמשים בנוסחאות מורכבות מאד ובמערכות מיחשוב חזקות.
    התוצאה - למי שיש נוסחאות טובות יותר מרוויח (גריפה מתמדת במיליוני כפיות מיקרוסקופיות) ולמי שהנוסחאות לא מוצלחות, נמחק.

כשאני מדבר על האלגו , איני מתכוון לחברה ספציפית או למספר שחקני אלגו, אלא לשיטה, שהיא בסופו של דבר שיכלול של שיטת הארביטראז הבסיסית.

להערכתי בפקיעה האחרונה, סוחרי האלגו לא הרוויחו הרבה ולא הפסידו, מעבר להרגלם בחודש רגיל.

- לגיל ולכלם, אחת ולתמיד, אני ששי ולא ססי, וזה נגזר מששון ושמחה, וגיל וגילה ודיצה ואחוה ושלום ורעות.

- ועכשיו אני אענה לך על שאלה (1) כי השניה והשלישית קשות, ודורשות מחשבה, ואני אשמח לכל מתנדב שיוציא את הערמונים מן האש, ויענה עליהן, תודה

1. נניח שקניתי אוכף ב- 4080, וליתר פשטות נניח שכל רגל בת 2040, אז תזוזה של שני סטרייקים מרימה רגל ל-3360, ומורידה רגל ל-1080

- ואם קניתי שוקת ב- 2160, ונניח שכל רגל בת 1080, אז תזוזה של שני סטרייקים מרימה רגל ל-2040, ומורידה רגל ל-500

- כל זאת בהנחה שהתזוזה התבצעה ביום אחד, כך שחייבים להכניס תקוני שחיקה ביחס ישר לכמות הימים שבהן אירעה התזוזה.

- תבדוק את זה, ותראה שלשוקת הזולה יש עדיפות מבחינה אחוז הרווח, אבל יותר פשוט לתפוס את זה אינטואיטיבית ע"י הסתכלות על הרגל המפסידה, כי היא יותר משמעותית מהרגל העולה בגלל החסם העליון של 1000 בין שני סטרייקים עוקבים, תודה

הי ששי,

ראשית, סליחה על שיבוש השם (כנראה שאני נוטה לתרגם את האות S ל-סמך ואת הצירוף Sh ל-שין).

- לגיל ולכלם, אחת ולתמיד, אני ששי ולא ססי, וזה נגזר מששון ושמחה, וגיל וגילה ודיצה ואחוה ושלום ורעות.

- ועכשיו אני אענה לך על שאלה (1) כי השניה והשלישית קשות, ודורשות מחשבה, ואני אשמח לכל מתנדב שיוציא את הערמונים מן האש, ויענה עליהן, תודה

1. נניח שקניתי אוכף ב- 4080, וליתר פשטות נניח שכל רגל בת 2040, אז תזוזה של שני סטרייקים מרימה רגל ל-3360, ומורידה רגל ל-1080
    .

זה נכון - בהתעלם משינויים בערך הזמן (נניח התנודה קרתה ע"פ יום או יומיים) בתחילת החודש

- ואם קניתי שוקת ב- 2160, ונניח שכל רגל בת 1080, אז תזוזה של שני סטרייקים מרימה רגל ל-2040, ומורידה רגל ל-500
    (כנ"ל )
    - כל זאת בהנחה שהתזוזה התבצעה ביום אחד, כך שחייבים להכניס תקוני שחיקה ביחס ישר לכמות הימים שבהן אירעה התזוזה.
    זו נקודה חשובה מאד, ואכן לדעתי, תיקוני שחיקה/ניטרול השחיקה הם חלק מהותי מניהול האסטרטגיה הקנוייה.

- תבדוק את זה, ותראה שלשוקת הזולה יש עדיפות מבחינה אחוז הרווח,
    זה נובע (גם, אם לא בעיקר) מכיוון שהאוכף הקנוי בניגוד לשוקת, נמצא בנקודת שיא של 3 מתוך 4 היווניות העיקריות, ומכיוון שבתחילת החודש הן יפעלו לטובתך יותר מאשר נגדך בתנודה מהירה, שהיא גם בגודל דומה לכמות הסטרייקים שהתרחקת מהמדד בעת הקניה המקורית (מפני שהאוכף נמצא שם בעת הקניה ומתרחק מהשיא עם התנודה, ואילו השוקת, רגל אחת מתרחק יותר אך השניה בדיוק מגיעה לשיא היווניות).
    אבל יותר פשוט לתפוס את זה אינטואיטיבית ע"י הסתכלות על הרגל המפסידה, כי היא יותר משמעותית מהרגל העולה בגלל החסם העליון של 1000 בין שני סטרייקים עוקבים, תודה
    מצטער, אך את הקטע האחרון לא כל כך הבנתי.

שורה תחתונה,
    אם איני טועה, מה שאתה מציע (למרות שחסר עדיין פירוט דרכי ניהול / תיקוני שחיקה)
    דומה כנראה לאסטרטגיית דלתא 100 (שלרוב מבוצעת ע"י קניית אוכף, אך גם ניתן לבצעה ע"י אוכף קטום, ואז נקרא לה דלתא 80)

- גיל, אני לא ראיתי את הודעתך בזמן אמת, כי השארתי שתי הוראות מתמשכות לקרב את רגל הפוט שהפסידה(עוד לא קניתי algo trading machine) וכיביתי את המוניטור וחזרתי לעבודה, ושבתי הביתה וראיתי שאך ורק הוראת הקניה תפסה, P1220 = 1330, ובאשר לשאלתך:

- החסם העליון של 1000 בין שני סטרייקים עוקבים יתקבל בפקיעה בתוך הכסף, ולכן אם יזוז המדד ב 10 נקודות בסיס, אז הרגל המרויחה חסומה מלמעלה ע"י 1000, ולכן בתחילת החודש כאשר המחירים גבוהים, העדפתי לקנות שוקת זולה במקום אוכף יקר, תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות