x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: לשחקן מעוף

לשחקן מעוף

איזה שחקן מעוף אתה איפה אתה אנשים פה הפסידו המון כסף על מה שאמרתה להם סגירה ב 1165 כמו עדר הם הולכים אחרי המילים שלך פעם צדקתה או שאתה כמו שלמה גרינברג מביז פורטל שמחק לקהל מאמינו את רוב כספו כולנו מקוים שהפקיעה תיהיה מתחת 1180 רק אלוקים יודע איפה יסגר למרות שיש כמה בעיות אולי יבאיו לירידות

אורח

Re: לשחקן מעוף

ציטוט פורסם במקור על ידי yaron0107
    איזה שחקן מעוף אתה איפה אתה אנשים פה הפסידו המון כסף על מה שאמרתה להם סגירה ב 1165 כמו עדר הם הולכים אחרי המילים שלך פעם צדקתה או שאתה כמו שלמה גרינברג מביז פורטל שמחק לקהל מאמינו את רוב כספו
    ירון...
    אם יש משהו שאני פחות אוהב באתרי כלכלה זה שאנשים עובדים כמו כבשים אחרי הוראות ולא לוקחים אחריות (למרות שאני מרגיש שיחסית מצבנו טוב בעניין).
    אף אחד לא אחראי לכסף שלך פרט לך עצמך.
    לשחקן יש רקורד לא פחות ממדהים, אך לא קיים דבר כזה לבצע אסט' שבועויות עם רווח של 10% בלי שיהיו הפסדים, וביניהם גם הפסדים כואבים.

עליך מוטלת העבודה לנהל סיכונים בצורה חכמה, לא להכניס לאסט' יותר כסף מכפי שאתה מוכן להפסיד ולצאת מתי שאתה חושב שצריך.
    לא בדקתי, אבל מאז שאני עוקב אני לא זוכר חודש שנגמר בהפסד בחישוב הכולל (בהנחה ששים את אותו הסכום בכל אסט'),
    שזה בפני עצמו הישג לא מבוטל.

אוסיף גם כי שחקן מספק שירות בכך שאומר מהי הפקיעה האופטימלית לשחקנים, ובריחה של המדד וסקוויזים הם סיכונים שעליך לקחת בחשבון.
    שימוש במפת הפוזיציות והסתמכות על השחקנים הם לא יותר מפרמטר נוסף שיכול לעזור לך להבין את משחק המעוף.

בסופו של דבר, אופציות המעוף הן משחק סכום אפס, ואולי הפעם הגיע תורך לשלם.

שיהיה בהצלחה בפקיעה.

supgog,

הבחור הצטרף לאתר לפני פחות משעה. נתת לו יותר קרדיט משהוא מעניק לעצמו.

בקיצור, לקחת בערבון מוגבל עוברי אורח שכאלה. סביר להניח שהם מוטציה כלשהיא מאתר מתחרה.
    R

לאנשי התגובות קודם כל הצתרפתי לאתרכם לפני שעה וחצי עד קודם כל דייק שנית אני ממש לא מאתר מתחרה שלישית אני סוחר די הרבה זמן לא תמיד בהצלחה אבל לא זוכר הפסדים אני קניתי היום פוט 1190 כמו כל השורטיסטים מקווה לירידות אז כולנו באותה עוגה וקודם כל מה קרה קיבלתי תשובה ארוכה מהאיש החכם מה אתה מקנא ככה מקבלים חברה חדשים לא יפה

ירון כולם סוחרים כאן כולם שועלים לא קטנים
    חלקם אוכל יותר ענבים מהכרם חלקם פחות
    אני מאחל לך ולי
    קמצוץ מהאופי ,האישיות ,הידע,הנתינה,של שחקן זה האיחול שלי לשנה החדשה
    לי ואם תירצה גם לך
    כן יהי רצון

לא משתמש חדש ולא כלום
    משתמש אחר מאתר אחר שיש איתו כבר בעיות שבועות במספר שמות (שלמה, ירון, על****).
    מנסיון, לא הייתי מתיחס ברצינות למשתמש שאחרי 10 דקות חיבור מגיב או לחילופין שזוהי הודעתו הראשנה.

איזה שחקן מעוף אתה איפה אתה אנשים פה הפסידו המון כסף על מה שאמרתה להם סגירה ב 1165 כמו עדר הם הולכים אחרי המילים שלך פעם צדקתה או שאתה כמו שלמה גרינברג מביז פורטל שמחק לקהל מאמינו את רוב כספו כולנו מקוים שהפקיעה תיהיה מתחת 1180 רק אלוקים יודע איפה יסגר למרות שיש כמה בעיות אולי יבאיו לירידות
    וואלה,
    איזה כיף שיש אותך, נשמה מארץ הנשמות הטהורות,
    בחיי, כבר כמעט שכחנו מה זה להפסיד במעו"ף,
    כבר התחלנו לקחת את שחקן מעו"ף כדבר מובן מאליו,
    מה זה מובן מאליו, חסר לו שלא ייתן כל שבוע, פונקט על השעון של יום א' בבוקר,
    איזו אסטרטגיה נחמדה שבסוף תוביל ל-10% רווח.
    ודירבאלק לשחקן אם זה יהיה פחות מ-10%, זה לא לעניין,
    כבר התרגלנו, וכידוע אסור לשנות כאלה הרגלים.

אז באמת, מגיעה לך תודה גדולה מאיתנו, שהארת את עינינו,
    שנתת לנו תזכורת, ושעזרת לנו להתאפס מחדש,
    על העובדה שקיים איזה אחד מופלא, שמתקרא שחקן מעוף, שנותן לנו
    השכם והערב, כסף על הרצפה, רק להרים ולשים בכיס.

שוב תודה ואל תשכח לבוא לבקר מידי פעם, ככה בערך פעם בשנה, ותחת השם ירון או יוסי, אבי או בני, דאג תדאג להזכירנו עד כמה מדהים האיש ומיוחד פועלו באתר.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    לא משתמש חדש ולא כלום
    משתמש אחר מאתר אחר שיש איתו כבר בעיות שבועות במספר שמות (שלמה, ירון, על****).
    מנסיון, לא הייתי מתיחס ברצינות למשתמש שאחרי 10 דקות חיבור מגיב או לחילופין שזוהי הודעתו הראשנה.
    שחקן יקר,
    הרשה לי הפעם לחלוק עליך, ואין כוונתי לחלוק על הדברים שכתבת, אלא על עצם תגובתך.
    עם כל זה שיש לי כבוד רב לרובם הכמעט מוחלט של חברי האתר (ובתנאי שגם הם, בתורם, יודעים לכבד אחרים), יש כמה יוצאים מהכל, שאפילו לא מגיע להם שבריר מזמנך, אף לא פירור דל של התייחסות מצדך ובוודאי לא תגובה של יותר מעשירית מילה, ממך.

הנך יכול להיות סמוך ובטוח כי בעת קריאת תגובתו הנלוזה של אותו אחיתופל בעל השמות המתחלפים, מרבית חברי האתר נכמרים רחמיהם עליו, על כי ניצב לדאבונו בתור הלא נכון כשבורא עולם חילק את השכל לבני עמו.

בעת קריאת תגובתו של ה-ירון, יותר מכל ראיתי לנגד עיני את הדמיון הרב בין דבריו לבין כל אותם "טוקבקים בשכר" אשר בעליבותם הרבה מוצאים את פרנסתם בנסיונות סרק לשבח ולהלל את בעלי הממון אשר זוכים מידי פעם לכתבות לא הכי מחמיאות.

בקיצור - לפעמים צריך גם כזה אנטיטטנוס כדי להזכיר לנו כמה מיוחד הוא האתר וכמה טובים הדברים העולים בו.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

איזה חמוד אתה ירון.
    כמה נעים שיש אנשי תרבות ושיח באתר הזה. השאר איתנו, אל נא תלך לדיר מחצבתך , ממנו באת.
    אגב, מאוד נשמח אם להבא תוכל להשתמש בסימני הפיסוק של השפה העברית. אתה יודע, סימני שאלה, פסיקים.
    שפה כל כך נעימה לאוזן ומרחיבה דעת, כמו שלך, כבודה שתהיה מוצגת בגאון ולא על ידי יד רפה שכותבת.

- חברים, אנחנו לא נשאיר את השחקנים לבד בזירה, והיום בנעילה נזרוק מניות ת"א25 לשלב הנעילה, וזה אך ורק עניין של זמן קצר עד שנקנה אותן בחזרה מתחת למחיר המכירה, אז למה? ומדוע?

- זה בגלל המחיר הגבוה של מדדי וול סטריט, כי הם נסחרים בחלק העליון של הסינוסואידה הלוקלית, וזה כאשר אין עדיין שיפור משמעותי בנתוני המאקרו, ולכן זה אך ורק עניין של זמן קצר עד שיגיע התיקון לוול סטריט, אז בהצלחה לכולם, ותבושרו במחילה וסליחה וכפרה, ובחיתום טוב בהושענא רבה, תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות