שלום.
שמי עמית והשתחררתי לפני כחצי שנה. הגעתי לתחום לפני כשלושה שבועות.
הניסיון שלי בבורסה אינו גדול והידע נרכש מקריאת ספרים, עיתונים וכתבות באופן יומיומי.
הסכום הראשוני שהשקעתי הינו 6 אש"ח. את דרכי הראשונה התחלתי בהשקעה בכור, הרווחתי עליה כ-10% בשלושה ימים. לאחר מכן המשכתי למניית ביו לייט שבאותם ימים עלתה יפה מאוד. אינני זוכר מה היה אחוז הרווח אך עשיתי ממנה כסף טוב בהתחשב בסכום ההתחלתי אותו השקעתי.
הסכום שהיה לי לאחר כמה ימים היה כ-9 אש"ח. באותם ימים היה הטירוף של XTL. נכנסתי ביום כאשר המניה זינקה ב-180%, נכנסתי כאשר העליה הייתה ב-20%. הרווח היה מדהים, היה לי כ-24 אש"ח בסוף היום.
למחרת המניה זינקה ב-100%, חשבתי למכור, אך נשארתי בתקווה שתעלה יותר. באותו יום המניה עלתה 45% "בלבד". עדיין רווח יפה.
אני עדיין כועס על עצמי שלא יצאתי באותו יום שהמניה עלתה ב-100%. בסופו של דבר, נשאר לי 33 אש"ח (קיבלתי שיעור חשוב בתאוות בצע).
כיום אני עם 13 אש"ח בלבד. עדיין מורווח יחסית לסכום ההשקעה הראשונית, אך לא כפי שהייתי.
הייתי מושפע מכל ההתלהבות במניית כן פייט בימים האחרונים. קניתי ומכרתי בהפסד של עשרות אחוזים (שיעור מס' 2: שמועות).
אתמול קניתי את מניית ביו לייט בשער 119. קראתי המון על החברה ועושה רושם שהיא הולכת בכיוון הנכון. גם פוטנציאל התרופות שלה באם יצליחו גדול.
השאלה שלי, האם קניתי מוקדם מדי או שמא לא הייתי צריך לקנות בכלל? מהי הדרך הנכונה להתקדם?
עושה רושם שאנשים פה רציניים ומביני עניין. כל עצה, הערה/הארה ביקורת יתקבלו בברכה.
תודה מראש ושבת שלום.