היה ממש רצוי לפרסם אסטרטגיה חודשית קבועה של שחקן כדי שאנשים חדשים בתחום יוכלו לעקוב במדויק אחרי אסטרטגיה כזאת ולשפר יכולותיהם בתחום. אסטרטגיה זאת נחוצה בנוסף לשבועית. ראיתי שבחודש אוגוסט זה נעשה והיה ממש רצוי להמשיך בכך.
היה ממש רצוי לפרסם אסטרטגיה חודשית קבועה של שחקן כדי שאנשים חדשים בתחום יוכלו לעקוב במדויק אחרי אסטרטגיה כזאת ולשפר יכולותיהם בתחום. אסטרטגיה זאת נחוצה בנוסף לשבועית. ראיתי שבחודש אוגוסט זה נעשה והיה ממש רצוי להמשיך בכך.
שלום:
אמנם שאלת את שחקן, ולכן תשובתי אינה במקום תשובתו, אבל אולי בכל זאת אוכל להוסיף לך קצת.
יש באתר שתי אסטרטגיות חודשיות. הראשונה היא השוקת הרחבה המתנהלת כבר הרבה חודשים ע"י חברים מכובדים של האתר בליווי כזה או אחר של שחקן, וזה הלינק לאסטרטגיה הפתוחה כעת:
http://s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=127&t=10375
האסטרטגיה השנייה היא האוכף החודשי ששחקן מנהל החל מחודש אוגוסט, וזה הלינק לאסט' של חודש אוגוסט:
http://s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=120&t=10040
החודש, האסט' הזאת עוד לא נפתחה בגלל הסטייה הנמוכה (ראה בהנחיות השחקן שם התייחסות מפורשת לנושא. אם אני לא טועה, הוא גם התייחס לנושא בסקירה השבועית האחרונה).
מקווה שעזרתי.
בהצלחה.
ארי,פורסם במקור על ידי ארי1
מנקודת המבט הפרטית שלי, ולמרות שסיבותיי שונות, הייתי מאד מעוניין לראות את שחקן מנהל דרך קבע אסטרטגיה חודשית, בין אם במקום האסט' השבועיות ובין אם בנוסף להן.
למרות ידע ונסיון שצברתי עד כה, אני משוכנע כי אוכל ללמוד לא מעט מאופן הביצוע והניהול של אסט' חודשיות ע"י שחקן, אילו ניאות לבצען דרך קבע.
לא רק ללמוד יכולתי, אלא גם לשפר בצורה משמעותית את תוחלת הרווח שלי.
היה ותצליח לשכנע את שחקן להתחיל להציג דרך קבע גם אסטרטגיות חדשיות, תבורך, ובכל מקרה, מאחל לך בהצלחה, ואם יש משהו שבו אוכל לעזור, אשמח לשמוע.
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
אולי זו ההזדמנות לציין שאני אשמח אם תשקל פנייה כזו לנהל חודשי (עם הרבה פחות סיכון מאשר בשבועי אבל עם תוחלת הרבה יותר מוצלחת).
אולי אפשר לשלב בין השתיים (אולי שבועיות רק בשבועיים האחרונים כשהתטא ידידתינו נחלצת לסיוע).
ורק אזכיר לשחקן שיש לו חוב פתוח באשר לאוכף . אני טרם הבנתי את הניהול ואשמח אם יבהיר לנו ויתייחס לשאלות בשירשור על האוכף
תודה!
R
נראה, לי כי זה יהיה רעיון מצויין לנהל אסטרטגיה חודשית.
אבל לא על פי סוג כפי ששחקן עשה בפעמים הקודמות,(שוקת רחוקה, אוכף(אשר עדין מתבקש להשלים שם קצת הסברים וסגירת פינות :P )), אלה על פי המצב "בשטח" ובדרך כזאת אני מניח שיהיה שילוב של מספר אסטרטגיות , דרך הניהול שלהם ומעבר מאחת לשנייה, כאשר היעד לנסות ולהגיע עם האסטרטגיה החודשית לשבוע הפקיעה בצורה המיטבית ביותר.
לדעתי , יעד רווח חודשי, צריך להיות צנוע! אם דגש על ניהול סיכונים וצימצומם.
שחקן יקר!
לפי מה שאני קורא אני רואה שרבים חושבים כמוני
זה לא אומר שאתה צריך לחשוב כמו כולם
מדוע לא תיפתח איסט חודשית כמו אוכף לפי סוגיו בהתאם לפרמטרים החודשיים
או איסט אחרת
מיפני שכמות התיקונים באיס כזאת מקבילה לכמות של איסט שבועית ואפילו פחות
כך שלא ידרוש מימך מאמץ מיוחד
אז בעצם למה לא???
אם תוכל להסביר פעם 1 כי אני לא מצליח להבין
איס כזאת חודשית תיהייה מעניינת מחכימה עם הרבה תובנות כך אני חושב לפחות
אודה אם תענה עם הסבר לכאן או לכאן
חן חן :|
מצטרף לבקשה!
מבלי לפגוע באלה שחיים על האסט' השבועיות, אני מאוד אשמח אם שחקן היה מנהל אסט' חודשית בנוסף. כמו שסאן אמר - עם סיכון ותשואה נמוכים יותר.
לדעתי ניהול אסט' חודשית לא אמור לגזול יותר מדי משאבים משחקן, בטח שלא כמו אסט' שבועית עם יעד רווח כה גבוה.
שחקן מה אתה אומר? אל תגרום לנו לחתום על עצומה, להחתים ח"כים וכו'![]()
תומך בחום.
אסטרטגיה חודשית תתרום המון לידע שלנו
ומקור למידה מצוין.
תודה מראש שחקן יקר
אני גם בעד אסטרטגיה חודשית בניהולו של שחקן. לא צריך בהכרח שוקת או אוכף אלא מה שמתאים לתנאים בשוק.
הבעיה באסטרטגיה שבועית שלעיתים נתקעים איתה להמשך החודש ואז יש 2-3 אסטרטגיות שונות במקביל.
ומי שיגיד שזה נותן פחות תשואה אז אפשר מלכתחילה להציב לאסטרטגיה החודשית יעד יותר גבוה.
אני חושב שבכל מקרה, אסטרטגיה חודשית נעה על הטווח שבין שוקת רחבה, דרך שוקת בינונית, דרך שוקת צרה ועד אוכף.
(אני מתעלם מאסטרטגיות קלנדריות, בגלל הבעיתיות שיש בישראל מבחינת סחירות).
הרי ברמה החודשית, לא נרצה להמר על כיוון. (למעשה גם ברמה השבועית זה לא כל כך מומלץ). אז זה מה שנשאר.