הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.
משה,
האסטרטגיות שלך מעניות מאד.
הבעיה העיקרית היא שאתה זורק את האסטרטגיה ולא מסביר כלום. אז איך אפשר לדעת מה השיקולים?
באסטרטגיה הזו למשל אתה עובד עם אופציות בתוך הכסף. ונראה שאפשר היה לעשות בדיוק את אותו הדבר עם אופציות שמחוץ לכסף, שהן יותר סחירות ויש סיכוי להשיג מחירים יותר טובים. אז מה היתרון?
אז זה יפה שאתה משתף באסטרטגיות שלך, שגם נראה שדי מצליחות. אבל בלי להבין את מה שמאחוריהן, זה לא שווה הרבה.
החודש זה אסטרטגיות קופסה.פשוט מאוד מוכרים 15 קנויות קונים במקומם 20.סוגרים קופסה והולכים לים.פורסם במקור על ידי דמי כיס
הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.
הכל נחמד רק חבל שזה לא פרקטי. אם תצליח לקנות 15 אופציות עמוקות בכסף גם בקול וגם בפוט - שיהיה לך לבריאות. אגב, אם תצליח זה בטח לא יהיה במחירים של זירוסאם, אלא במחירים גבוהים בהרבה - המכונות יגלחו לכם 200 ש"ח על כל אופציה וזה במקרה הטוב (בחשבון פשוט תגלו שזה כבר 6000 ש"ח). אחת הבעיות של זירוסאם וסימולטורים אחרים זה שהם יוצרים הרבה אשליות. מי שסוחר בתכלס יודע שההבדל בין הסימולטורים למציאות הוא הבדל של שמיים וארץ. שיפוצים שעושים בסימולטורים לא נעשים בזמן אמת, לא במחירי אמת, לא משקפים את המצב האמיתי בפועל ובכלל מי שחושב שהמסחר הלכה למעשה הוא כמו בסימולטור של זירוסאם - אז שיחשוב פעמיים!!!
אם זירוסאם היה מדד של אמת במסחר באסטרטגיות בזמן אמת - הייתי מליונר כבר השנה. בסימולטורים הכל נראה ורוד, במסחר בתכלס - הדברים פועלים קצת אחרת.
לא הבנתי מה הבעיה בzerosum או כול סימולטור אחר.
את המחירים לסימולטור אתה אמור להכניס לפי מחירי הביצוע שלך בפועל.
לא הבנתי למה התכוונתה במחירים של zerosum ? איזה מחירים.
נכון, זה בדיוק מה שאמורים לעשות, להכניס מחירי מסחר אמיתיים.פורסם במקור על ידי erezk
בפועל, ייתכן וחלק מאלו המעלים לזירוסם, משתמשים במחירים שמציג הסימולטור, ובכך יוצרים עיוות מסויים של התוצאות.
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
המחירים בסדר,פשוט צריך לדעת מתי ואיך ליסגור את הקופסה.פורסם במקור על ידי erezk
הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.
לא הבנתי מתי פתחת האסט'.
ההודעה מה-30 בלילה.
בזירו כתוב שנפתח ב- 29 לחודש.
איציק
התיכנון היה בתאריך 29-08-10 הביצועים בתאריך 30-08-10.פורסם במקור על ידי itsikf1
הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.
יפה אמרת. אין שום רווח בשימוש באופציות עמוקות בכסף. מי שמשתמש בהן פשוט לא מודע לתחליף זהה הקיים באופציות מחוץ לכסף שהן סחירות יותר.פורסם במקור על ידי דמי כיס
בדוגמא המוצגת כאן יש עוד שגיאה חמורה יותר היות והאסטרטגיה המוצגת משתמשת בהרבה יותר אופציות (ועל כן גם עמלות) ביחס לאסטרטגיה זהה עם אופציות סחירות יותר.