x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מישהו יכול להסביר לי מה קורה בוול סטריט ?

מישהו יכול להסביר לי מה קורה בוול סטריט ?

אתמול נתון הדיור היה הרבה מתחת למצופה (מה גם שהצפי היה לנתון גרוע מהתחלה) והמדדים ירדו בסביבות אחוז וחצי , היום גם קיבלנו נתונים מאוד לא מחמיאים בלשון המעטה והשוק עומד איתן . האם כולם כל כך בהלם מהנתונים :shock: ?

עם נתונים כאלה הייתי מצפה לראות ירידות של לפחות 2% אם לא יותר , אז מה בעצם קורה ? האם למישהו יש תובנה ?

Re: מישהו יכול להסביר לי מה קורה בוול סטריט ?

לי יש תובנה.
    כשכולם בטוחים שהשוק יירד, אז הוא לא יורד וההיפך.
    פשוט מי שמנהל את השוק הוא הרבה יותר גדול מכולם ומזיז אותו איך שנוח לו.

הפוך, גוטה, הפוך.

ואם אתה רוצה סיבה "רצינית", אז יתכן ובעקבות הנתונים הגרועים, השוק מניח שלפד האמריקאי לא תהיה ברירה אלא לבצע Quantitative Easing או כמו שנקרא בקיצור - QE2
    כלומר, הזרמת כסף והרבה (מעל טריליון) לשוק.
    זה נקרא QE2, כי QE1 היה באוקטובר 2008 (TARP)

ולכן, היום כבר מתחילים לגלם את זה בשוק והמניות לא יורדות בחדות.

קשה לי להאמין ששוק בסדר גודל כזה "מנוהל" ע"י מישהו , אני מניח שזה שמועה שמסתובבת על תמריץ חדש מבן ("המדפיס") ברננקי או משהו בסגנון . מאוד מעניין מה שקורה שם , אשמח לקבל הארה לגבי ההתרחשויות (אפשר גם הערה )

תיזכורת !
    השוק התחיל לרדת בעיקבות דברי הנגיד מר ברננקי
    הנחמד שהביא מימטבחו מילים יפות ומעודדות
    אבל בוול סטריט החזרים הגדולים רוצים כסף שיהיה דלק לשוק אז מה עושים ?
    מאיימים מתחילים לישפוך מוציאים את ברננקי שפן
    הרי בעצם כולם יודעים וידעו שהמצב לא טוב אבל כול עוד הממשל שופך כסף מתאים לכולם פיתאום כול נתון או הודעה מתחילה לקבל מישקל .
    אז ככה זה ספקולנטים מאיימים עד ששוב מר ברננקי יתן עוד כסף והכול ישוב על מקומו בשלום.
    אז במיקרה הנתון עבר ליד האוזן מחר כן יהיה לו מישקל מחורתיים ישכחו בקיצר הכול זה כסף אנחנו רואים נתונים הם החזירים הגדולים רואים שורה תחתונה והיא רק איך הם מתדלקים את התיקים שלהם וכמובן את עושרם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות