אני מבין איך יכול להיות שכל העולם ירד והמשיך לרדת אנחנו רק עוילים מי יכול להביר את התפועה המוזרה התרחקנו מ 1120 מה יהיה .
אני מבין איך יכול להיות שכל העולם ירד והמשיך לרדת אנחנו רק עוילים מי יכול להביר את התפועה המוזרה התרחקנו מ 1120 מה יהיה .
יגיעו אחרי שהעליות יסתימו :(
בנתיים אנחנו דוהרים קדימה
אין ירידות - תתרגל שאתה בשוק עולה.
מתישהוא כמובן יהיו ירידות, אבל אף אחד לא מבטיח לך שהחודש...
תמיד נזכור את ספטמבר השחור
שחקן אמר היום בצ'ט שמ-1160 תהיה התערבות השחקנים
אנחנו כבר ב-1164.44
יום ראשון שהיה מחזור נמוך מאוד היו עליות ולא התערבו
הדבר מאוד מוזר
בשבוע הפקיעה, קרי החל מיום ראשון (ואולי קצת קודם) אתה תראה איך השוק יירד לרמות של 1145-1150. כרגע משווקים קולים למרבה במחיר.
אם אתה איש של הימורים הייתי ממליץ לך לבנות אסטרטגיה של מכירת קול 1160 עם הגנה ביחס לא שווה, קרי מכירת קול 1160 כפול 6 וקניית קול 1170 כפול 4.
אסטרטגיה כזאת אמורה להניב תשואה יפהעד לשבוע הפקיעה.
באותה ההזדמנות הייתי מוכר גם פוט 1130 כפול 6 וקונה פוט 1110 כפול 4.
כמובן, שאני לא ממליץ לאף אחד להסתמך עליי אלא מעלה את האסטרטגיה ככלי למחשבה, וכל מי שמבצע אותה דמו בראשו.
לסיכום אני מרכז:
שורט קול 1160 כפול 6 עלות כוללת 8,160 ש"ח תקבול
לונג קול 1170 כפול 4 עלות כוללת 3,280 הוצאה.
שורט פוט 1130 כפול 6 עלות תקבול כוללת 1,620 ש"ח.
לונג פוט 1110 כפול 4 עלות הוצא הכוללת 560 ש"ח.
אסטרטגיה זו יכולה להכניס ים של כסף בתוך מספר ימים אבל כל אחד על אחריותו האישית. כמובן שאפשר לחלק את הכמות בחצי ואז זה בכפולות של 3 מול 2, כי בכפולות הנוכחיים זה מדובר על שני סטים לפחות.
בינתיים האסטרטגיה ברווח של 1266 ש"ח לסט כפול, כלומר ביצוע כמו במקור, והיד עוד נטויה. אני מאמין שעד הפקיעה היא תניב פי 2 לפחות.
אבל מההתחלה אמרתי שמדובר באסטרטגיה תוקפנית.
נכון להיום הרווח עומד על 1910 ש"ח לסט.
נמשיך לעקוב.
נכון להבוקר הרווח עומד על 2,200 ש"ח לסט.
מאחר שזו תשואה יפה מאד על הכסף (כ-40%), מי שביצע שיסגור כעת.
זו לא אסטרטגיה שהייתי הולך איתה לפקיעה, כי הפעם הפקיעה עלולה להיות אלימה מדי.
נכון הוא שמי שילך לפקיעה עשוי בסיכוי די טוב לקבל 100% על ההשקעה כלומר להרוויח את כל ה- 5940 ש"ח לסט. אני עדיין ממליץ לסגור כעת.
מי שנשאר עם הפוזיציה שהיום יסגור אותה במיידי. יש כאן רווח של כ- 90% על סט, ולכן אין שום טעם ללכת לפקיעה. אני חוזר לסגור מיידי.
רווח עומד על כ- 5,000 ש"ח לסט בכמות שנתתי.
כל הכבוד!!פורסם במקור על ידי דמקה
אם הלכת על האסטרטגיה עד עכשיו שיחקת אותה בגדול!!