x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: לאלון ראשית מודה לך על תשובתך לשאלותי, מתי אמור להיפתח קורס.

לאלון ראשית מודה לך על תשובתך לשאלותי, מתי אמור להיפתח קורס.

בנושא אגח בדגש אג"ח קונצרני ? האם הוא כולל טיפים והמלצות?
    מוכרח לומר שדי מאוכזב מהיצע הקורסים במרכז של כל מיני גורמים, לא אזכיר את שמם שכולם מבטיחים לך "קורס מתקדם לאג"ח שגם אם אתה סוחר עצמאי באג"ח ועשית קורס תילמד המון דברים חדשים".. ובפועל?... סליחה על הביטוי בולשיט, ושוב מסבירים לך מה זה...פארי :roll:
    שוב תודה להתייחסותך,

Re: לאלון ראשית מודה לך על תשובתך לשאלותי, מתי אמור להיפתח קורס.

דבר ראשון הציין כי כמו כול קורס - גם הקורס שלי צריך להתחיל מהבסיס - שכן המשתתפים בו יכולים להגיע ללא ידע מקדים כלל, ולכן יש להחיל גם במה הוא אג"ח? אילו סוגי אג"ח יש? וגם מה זה פארי?

מהצד השני אני מאמין כי הקורס עובר ללמד לאחר מכן גם על דברים נוספים, החל בשיטות החישוב ודרכי בחירת האג"ח, דרך השוואה בין ניירות שונים ועד לאסטרטגיות מסחר באג"ח.

אני חייב לציין כי בשיעור הפרונטלי לא הספקתי לדבר על כל מה שרציתי ומאז (ועדיין) אני מנסה להשלים עבור הנרשמים שהיו בקורס את התוכן המתקדם יותר.

בסופו של דבר אני חושב כי לא ניתן להעביר את כול מה שניתן ללמד על אג"ח והשקעות באג"ח בקורס פרונטלי קצר של מספר שעות.

לכן לדעתי קורס האינטרנט כל כך הכרחי. קורס כזה יכול לחיל בתוכו הרבה יותר פשוט בגלל שהתוכן שלו נצרך בקצב ובזמן שתלוי רק בנרשם עצמו, כמו כן הוא אינו מגביל את הקורס ל-X שעות ואני מתכוון לייצור קורס שלא נראה כמוהו בנפח עד כה.

כמובן שהקורס עצמו יבנה לאורך זמן ויבוסס גם על שאלות של המשתתפים. אני רואה בכך יתרון נוסף - שכן כך הקורס יהיה דינמי ויוכל להתייחס אף לאירועי היום ולא רק להתמקד בחומר התיאורטי היבש.

מהצד השני אני חייב לציין שאפילו בקורס הפרונטלי קיבלתי פידבק מאוד חיובי ואנשים ברובם היו מרוצים מהקורס!

ולעניינו - הקורס האינטרנטי צריך להעלות בשבועות הקרובים, אנו עוד עורכים את האתר ומצלמים את החומר. אנו מקדישים הרבה מחשבה וזמן בבנייה נכונה של הקורס כך שייתן מענה ושירות טוב לכלל הנרשמים. אבקש להמתין עוד מעט בסבלנות, אנ ימבטיח לכם שזה ישתלם לכם בטווח הארוך.
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות