x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 19 מתוך 19

נושא: אי וודאות, ציפיות לעתיד ומניית בזן

Re: אי וודאות, ציפיות לעתיד ומניית בזן

תשובה לאבי 121

תודה על הקומפלימנטים חבר יקר, כל מה שאני כותב הוא בישבלכם, משתדל תמיד לכתוב פשוט וברור תוך ניסיון לגרום לקורא הן להבין והן להנות.

בקשר למייקל מרשל: סופר אנגלי מהמעלה הראשונה אך לצערי צירוף מיקרים בין השמות.
    סיפור חיים שלם ומרגש עומד מאחרוי השם "האדם הזקוף" מוכן לחשוף אותו רק במפגש של מאור עיניים.
    האדם הזקוף

אהלן ארל

תענוג כרגיל, נזכרתי למה כל כך התגעגתי.

עלה והצלח

[left:yhty4r4q]ארז[/left:yhty4r4q]
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ארל מקווה שיום אחד זה יקרה....

- ארל, אני הוקסמתי מהגברת הזקנה, המופיעה לך בעת צרה, וגם אני רותקתי למילותיה בסיפור על "מעשה בחמישה קופים", ואתה מייחס חכמה בינה ודעת למופלגות הגיל שלה, אבל ארל, זה לא העיקר, כי יש בה משהו שאוהב אותך, ומזוית הראייה שלי על הגברת הזקנה מבינים מה זאת אהבה? מי זאת אשה טובה? רעיה אוהבת?

- אז ככה, לפני שנים רבות נסעתי בטרמפ לבסיס שלי בגולני, ואני נרדמתי במושב האחורי, והתעוררתי לקול חריקה צורם באוזניים, והמכונית הסתובבה 360 מעלות על הכביש, ואשתו שישבה לידו אמרה בקול אוהב: "לא תכף, לא תכף"(=אל תירא, אל תפחד, בעירקית)

- ומי זאת אשה רעה? יש לה יכולת לזהות את הטרף ממרחק של קילומטרים רק בהוצאת לשון בדיוק כפי נחש הקוברה, ...אני תכף בורחת לך לפני שתהרוג אותי, ואיך אתה לא רואה את זה? - ... והסטירות האלה שתוקפות את הבעל, פעם אחר פעם, הופכות את אשתו למפלצת איומה, בלתי נסבלת, והיא גומרת בו חלקים שאהבו אותה, אז תודה לך ארל, ותודה לגברת הזקנה והאוהבת, ושבת שלום, שבת התוכחה, תודה

תשובה לאבי121

אל דאגה עוד ניפגש, מתי הכנס הבא?
    תודה על המחמאות ושבת שלום.
    האדם הזקוף

תודה אביב
    האדם הזקוף

שנה טובה גם לך
    האדם הזקוף

ארל שלום.
    סקירותיך אכן מעניינות ומועילות.
    הייתי מבקש להרחיב קצת יותר בעניין הפטרוכימיים.
    מה דעתך ומה אתה מצפה מהמניה הזו. 8-)
    בברכה,
    יגאל

תשובה ל eagle

ראשית חג שמח ואני מצטער שאני עונה רק עכשיו לא הבחנתי בשאלה, פעם הבאה אם אני לא מגיב לאחר מספר ימים תשלח לי בפרטי ומייד תקבל תשובה.

לגבי פטרוכימיים: רבות כתבתי על המנייה אתה יכל לקרוא את שתי הסקירות הקודומות שלי ששמם:
    " שלב בדיקת המספרים וקטיפת פירות ומעשה בחמישה קופים"
    " בזן ופטרוכימיים זו בס"כ מתמטיקה פשוטה"

בסקירות הנ"ל אני מנתח את שתי החברות תוך קביעת יעדים ושווי החברות והדיסקאונט האדיר בו הן נמצאות ואני בטוח שתקבל את כל תשובתיך ובמידה ולו אשמח לענות על שאלותיך.
    חג שמח האדם הזקוף - ARL.
    האדם הזקוף

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות