10:00; 1156
בוקר טוב.
שלושת אסטרטגיות המלוות אותנו מזה מספר שבועות, מגיעות הבוקר לסיומן עם סיום מוצלח לכל אחת ואחת מהן. יעד הרווח הושג אמנם בעקבות תיקונים, אך במקביל כל אסטרטגיה השיאה אף למעלה מ 10%, ולכן יש בביצוע התיקונים לא רק תשואה אלא גם שכר לימוד ותחושת סיפוק רבה.
מכיוון שיעד הרווח, 10% שבועי לכל אסטרטגיה בנפרד, הושג יש לבצע סגירה במיידי !
הסגירה:
אסטרטגיית 1/8
קנית CALL 1140
מכירת CALL 1180
מכירת 2 יחידות PUT 1060
קנית 2 יחידות PUT 1150
אסטרטגיית 15/8
מכירת PUT 1110
מכירת PUT 1120
קנית CALL 1160
מכירת CALL 1180
קנית 2 יחידות PUT 1150
אוכף חודשי
קנית 2 יחידות PUT 1150
קנית CALL 1140
מכירת PUT 1080
מכירת PUT 1090
מכירת CALL 1170
סיכום חודש אוגוסט
אנו סוגרים חודש מאתגר במיוחד שאילץ אותנו לחשוב ולפעול כל הזמן. שורש הבעיה נעוץ בסטיות בלתי אפשריות (13) שחייבו אותנו כמעט מהיום הראשון של החודש לעבוד על הסטרייק. יחד עם זאת, כל התיקונים לאורך החודש הוכיחו פעם נוספת כי סבלנות לצד מקצועיות יכולים להפוך כל אסטרטגיה על פיה, תהא מותאמת לשוק זה או אחר.
החודש הינו חודש מוצלח במיוחד, בו כל 5 האסטרטגיות שבצענו הניבו למעלה מ 10% רווח שבועי בממוצע. חודש זה מצטרף לחודשים מוצלחים נוספים שקדמו לו:
מתחילת השנה המאזן עומד על 33 אסטרטגיות שהניבו למעלה מ 10% שבועי בממוצע, אסטרטגיה אחת ללא רווח, ושתי אסטרטגיות שהובילו להפסד.
בפן האישי, ברצוני להודות לכם על האמון הרב לו אני זוכה. אני מודע ללחץ בו חלקכם מצויים, וזכות גדולה היא לי, שאתם סומכים, ממתינים, ומבצעים בהתאם לנדרש. זה לא מובן מאליו, והאמינו לי שלנהל 4 אסטרטגיות במקביל, שכל אסטרטגיה מבוצעת ע"י מאות של חברים, היא דבר שאני מודע יום-יום לכובד משקלו.
באותה נשימה, אדגיש כי ההצלחה עד כה אינה מתכון בטוח והפסדים עוד יהיו. חשוב לשמור על פרופורציה, ורגליים יציבות על הקרקע.
ברכות על הרווחים,
והמשך יום טוב.