x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אסיפת גבעות

אסיפת גבעות

מעבירים את האסיפה בשידור חי בגלובס (http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000583608).

אין יותר מדי חדשות. משדרים אופטמיות כללית. תשובות מדוייקות אין. נראה לי שבסוף האסיפה, כמות סימני השאלה תהיה זהה לכמות בהתחלה. הרבה שימוש במילים "מקווים", "נראה", "סבלנות", "אמונה", "נמתין לדו"ח" ועוד.

בסופו של דבר, המכורים ממשיכים להיות מכורים (עם הרבה מחיאות כפיים). הסקפטיים ממשיכים להיות סקפטיים. גילויים מרעישים לא יהיו.

המניה כל כך קפריזית, כך שאי אפשר יהיה לדעת אפילו אם האסיפה השפיעה משהו.

Re: אסיפת גבעות

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    מעבירים את האסיפה בשידור חי בגלובס (http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000583608).

אין יותר מדי חדשות. משדרים אופטמיות כללית. תשובות מדוייקות אין. נראה לי שבסוף האסיפה, כמות סימני השאלה תהיה זהה לכמות בהתחלה. הרבה שימוש במילים "מקווים", "נראה", "סבלנות", "אמונה", "נמתין לדו"ח" ועוד.

בסופו של דבר, המכורים ממשיכים להיות מכורים (עם הרבה מחיאות כפיים). הסקפטיים ממשיכים להיות סקפטיים. גילויים מרעישים לא יהיו.

המניה כל כך קפריזית, כך שאי אפשר יהיה לדעת אפילו אם האסיפה השפיעה משהו.
    על פי האופטימיות המשודרת מהדברים ("כאשר נתחיל הפקה מסחרית של הנפט נקבל מחיר מצוין כיוון שהנפט הוא ברמות הגבוהות ביותר","אנו בוטחים שהחברה בדרכה לתגלית בקנה גודל עולמי בטווח זמן של שבועות או חודשים" ואימרות דומות) לא אתפלא אם תמשיך הבועה להתנפח ונראה בטווח של ימים מחירים גבוהים יותר.

באופן אישי, אני מצטער שאין לי את היכולת לבצע שורט על מניות, זוהי יכלה להיות הזדמנות.

Re: אסיפת גבעות

לא הייתי נוגע שם. לא שורט ולא לונג. אולי הכל פלופ אחד גדול, ואולי פתאום כן ימצאו משהו. לך תדע. גם הם לא יודעים כלום (לדעתי כמובן). לא נראה לי שמישהו שם נוכל. היזמים גם הם אנשים חדורי אמונה. רק שלא ברור כמה אחוזים מהעסק זה אמונה וכמה אחוזים זה עובדות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות