x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: לאלון שאלה לגבי פטרוכימים ב' ודלק נדלן ד'....

לאלון שאלה לגבי פטרוכימים ב' ודלק נדלן ד'....

לאלון שלום רב,
    מה דעתך על פטרוכימים ב' כאגח לרווחי הון? הוא עוד לא הגיע לפארי ועל פניו עושה רושם טוב, אודה לדעתך אם עדיין שווה לתגבר את כמות האגח בשער כיום.
    כ"כ מתנצל אם שואל משהו שענית עליו... חישבתי לגוון את התיק אגח בדלק נדלן ד' הקצר הצמוד,שעוד לא הגיע לפארי, מה דעתך הבלתי מחייבת כמובן?...האם יש סיכוי לבעיה באגח הקצר הזה? או שתשובה לא ירצה להסתבך כמו לבייב?...
    בתודה מראש.

Re: לאלון שאלה לגבי פטרוכימים ב' ודלק נדלן ד'....

כמו שאמרתי בעבר - פטרוכמיים - נייר ארוך מאוד שמתחיל לשם קרן רק ב- 2017 ועד אז ריביות, עם בטחונות בצורת מניות וחברה גדולה (גם אם נתקלה לבעיות במשבר הנוכחי ונכנסה אליו חלשה מעט).

כהשקעה לטווח ארוך כפי שאמרתי בעבר, במטרה לנעול תשואה - יכול להיות אלטרנטיבה.

אך במקביל אני חוזר ומדגיש כי בסביבת צפי לריבית עולה יכול להיות בעייתי בטווח הקצר (כפי שראינו מהתנודתיות בחודשים האחרונים). חלופה להשקעה כעת יכולה להיות המתנה למחיר שוק טוב יותר שכן כרגע חזר למחיר גבוה באופן יחסי.

אם הכוונה היא השקעה לטווח ארוך והנאה מתשלומי ריבית, יש לך שקט תעשייתי עד 2017 וגם מעבר למועד זה בסבירות גבוהה.

לדבי האג"ח של דלק נדלן. אני מבין את הרצון שלך בהשקעות "סולדיות" . אני גם מאמין כי יהיה תשלום בנייר ללא בעיה וכי תשובה יעשה כל מאמץ בשביל להבטיח תשלום.

אך אם זה נכון למה לא להשקיע בנייר שיעלה ויציג את התשואה הגבוהה ביותר במידה וזה אכן קורה ויהיה זה שיפגע בצורה המועטה ביותר אם החששות אכן יתממשו.

ממליץ לקרוא את התגובה שלי לשאלה שנשאלה לאחר בצאט כאן -

http://www.s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=85&t=10320

לדעתי השקעה באג"ח ד' לא תיהיה בעייתית, אך השקעה בנייר ה' או אפילו כה' (שדומה לד' למעט הבדל של מספר חודשים במועד התשלום) פשוט כדאית יותר!
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות