x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: בקשת המלצה

בקשת המלצה

כאחד שעדיין אינו יודע מאום על "ניתוח טכני" ואין לי מושג במיל. מאד רוצה להצטרף לקורסים שלך,
    אך על-מנת להבין את הבסיס ב"ניתוח טכני" יש לך אפשרות להמליץ לי על ספר מסויים על לימוד ה"ניתוח הטכני" כמתחיל? אני אשמח אם תמליץ לי על אחד שכזה, בברכה ותודה מראש-
    שלומי א.

Re: בקשת המלצה

ציטוט פורסם במקור על ידי שלמה אהרון
    כאחד שעדיין אינו יודע מאום על "ניתוח טכני" ואין לי מושג במיל. מאד רוצה להצטרף לקורסים שלך,
    אך על-מנת להבין את הבסיס ב"ניתוח טכני" יש לך אפשרות להמליץ לי על ספר מסויים על לימוד ה"ניתוח הטכני" כמתחיל? אני אשמח אם תמליץ לי על אחד שכזה, בברכה ותודה מראש-
    שלומי א.
    שלומי,
    1. באם הנך מתעניין בניתוח טכני בכדי לסחור יומית- קח בחשבון שתוחלת הרווח ממסחר יומי, בהיבט של אחוז הסוחרים המצליחים לאורך זמן מתוך כלל אלו המנסים זאת, הוא מספר הדומה לאחוז התשואה של גליל 5427 .
    2. לעומת זאת, באם רצונך להתעמק בניתוח טכני ע"מ לשפר את תיזמון הכניסה והיציאה מהשקעות בנכסים, אשר החלטתך לגביהם מתבססת בראש ובראשונה על ניתוח פונדמנטלי, הרי יש בכך הגיון רק באם הנך מנוסה ובעל ידע מוקדם בפונדמנטלי.
    3. בין אם הסיבה היא 1 או 2, אין צורך בידע מוקדם עבור קורס למתחילים. רמז:
    גם שעון מקולקל מדייק פעמיים ביממה, ואם יש לך אוסף של יותר מ-12 שעונים מקולקלים, יוצא כי בכל שעה משעות היממה תימצא שעון אחד שמדייק מתישהו במהלך אותה השעה.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

היי גיל
    אני חושב שאם יש למישהו איזה שאלה אחרי ההסברים שלך יש לו בעיה רצינית בהבנת הניקרא של אחת הכיתות בסיפרור של כף יד אחת
    ליפעמים כשאני חושב לענות למישהו אחרי שאני קורא את ההסבר=תשובה שלך אני מחייך :P צורת הכתיבה שלך והניסוח לא נותנת אפילו צל צילו של ספק לשאלה נוספת בנידון
    ההערה נפלה על התשובה הנוכחית אבל נכונה לגבי כל תשובותך
    על כן תבורך וכיף ליקרוא אותך
    רק תמשיך כך ......הרבה הצלחה

סה"כ ביקשתי המלצה מג'קי לספר על "ניתוח טכני "באם קיים כזה ,וקיבלתי תשובה שרק אם יש לי דוקטורט בהבנת הנקרא אוכל לפענח . חבר'ה תהיו רציניים.......

שלמה בוקר טוב,

ספר בסיס מצויין:

Technical Analysis of the Financial Markets: A Comprehensive Guide to Trading Methods and Applications (New York Institute of Finance) [Hardcover]
    John J. Murphy (Author)

http://www.amazon.com/Technical-Analysi ... _rech_dp_7

כן רצ"ב האתר שלו סטוק צארט.
    http://stockcharts.com/

שם יש גם פינת לימוד.

בנוסף ספר מצויין להבנת הפסכולוגיה של המסחר וניהול סיכונים.

Trading for a Living: Psychology, Trading Tactics, Money Management [Hardcover]
    Alexander Elder (Author)

http://www.amazon.com/Trading-Living-Ps ... ys_iyr_img

בנוסף לכל יש לו גישה מענינית למסחר ולניתוח מתנדים יחודיים שהוא פיתח שם.

בניהול טריידים על פי ניתוח טכני, הכי חשוב זה משמעת, העקרון לחתוך הפסדים "מייד" ומאידך לתת לרווחים לרוץ. העקרון באיסוף רווחים שאני אישית אוהב , זה לפי מנות.

אגב אתה תלמד שהדבר הכי חשוב זה ניהול כספי וניהול סיכונים יותר מכל דבר אחר, זה הבסיס.

בנוסף, לאחרונה יצא ספר בעברית של זיו מנתח הטכני של גלובס, ספר שאני לא מכיר אבל ראיתי היכן שהוא ביקורת עליו.

ומה לעשות, ג'קי ברוך הוא מנתח מצויין שבנוסף לכל גם יודע לחוש את השוק, אכן כדאי ללכת לקורס לאחר שיש לך הבנה מינמאלית בתחום.

שים לב כי במסחר באופציות החשיבות של הניתוח הטכני יורדת וחשוב הרבה יותר ניהול אסטרטגיות וניהול סיכונים.

החשיבות הגדולה של ניתוח טכני באופציות , זה לזהות קווי התנגדות ותמיכה, אף אחד לא יבטיח לך שלא יפרצו ותמיד תהיה רמה נוספת.

בהצלחה.

ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)

רמז:
    גם שעון מקולקל מדייק פעמיים ביממה, ואם יש לך אוסף של יותר מ-12 שעונים מקולקלים, יוצא כי בכל שעה משעות היממה תימצא שעון אחד שמדייק מתישהו במהלך אותה השעה.
    סליחה גיל,
    לא מדויק, יש לי הכבוד לחלוק עליך
    אמנם קיבלת מחמאות על כתיבתך המהוקצעת ואכן אני מסכימה לכל מילה (גם שנינות לא חסרה לך חמסה טפו) אבל, מה לעשות שאני חולקת עליך (הפעם) - ואוסף של 12 שעונים ואף יותר לא בהכרח ידייק מתישהוא במהלך אותה שעה.
    למה? לדוגמא - במקרה קיצוני נניח שכל אותם שעונים, מצביעים על אותה שעה ודקה, הרי לך מקרה בו הנחתך אינה תקפה.
    במקרה פחות קיצוני , והם מכסים טווח של שעה או יותר, עדיין אין בטחון שיכסו כל שעה משעות היממה (יתכן שכולם שונאים בוקר כמוני ) וכך תיתכן אפשרות, שנמצא שעה - בה בה אף שעון לא יצדק. כך ההגיון שלי אומר.
    אם אתה שואל אותי, היתי מוחקת את שעות הבוקר מהשעון ומתחילה את היום ב11- בערך....
    R

ציטוט פורסם במקור על ידי שלמה אהרון
    סה"כ ביקשתי המלצה מג'קי לספר על "ניתוח טכני "באם קיים כזה ,וקיבלתי תשובה שרק אם יש לי דוקטורט בהבנת הנקרא אוכל לפענח . חבר'ה תהיו רציניים.......
    שלומי,
    קשה לי להיות יותר רציני מאשר לומר לך בפשטות - חבל על הזמן, הכסף, והעצבים שלך - מלנסות להרוויח ממסחר בשיטת הניתוח הטכני.

אצטט מדעתו של מישהו (שאיני מכיר) אשר מאד מצאה חן בעיני:
    ".......לא ראיתי שום מליונרים מניתוח טכני - או סליחה, דווקא ראיתי.
    בתי ההשקעות מתעשרים כהוגן מעמלות שמייצר הניתוח הטכני - הם המליונרים החדשים. ואין פלא שהם תומכים בשיטה.
    מנתחים טכניים מתעשרים לא ממסחר - אלא מכתיבת ספרים, שמעמיקים במסתורין של השיטה, שפנים רבות לה ...
    גם מי שמעביר קורסים על ניתוח טכני עושה מכה לא קטנה - למה שמישהו יטרח ללמד אותך משהו שיפגע ברוחים שלו? אלא אם כן כמובן אתה התפכחת וגילית שטכני עובד רק כמראים אותו לצעירים פעורים במהלך הקורס ושולחים את העדר לנסות את מזלם ולייצר עמלות..........."
    קישור לקטע המלא
    http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=98428&st=30

ומכיוון שהתעקשת לבקש, להלן הפניה לספר, שלפחות לא מתיימר להבטיח את מה שאין בניתוח טכני:
    שם הספר- שיטת הניתוח הטכני להשקעות בניירות ערך
    המחברים- זיוה אפשטיין, זיו סגל, מאוריציו פסרמן
    הוצאת - עמיחי
    מחיר - כ- 80 ש"ח, צומת ספרים
    http://www.booknetshop.co.il/prodtxt.as ... 45&perur=4
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות