x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: האם ייתכנו ירידות?

האם ייתכנו ירידות?

הנתונים החזקים מאירופה דוחפים את הבורסה עוד למעלה...
    החוזים ירוקים.
    מה ניתן לדעת בשלב זה על השחקנים? אין התערבות כלל.
    שינוי מגמה כלפי מעלה?
    לא היו תזוזות מהותיות בימים האחרונים בגבולות הפקיעה.

לא נראות ירידות באופק...

Re: האם ייתכנו ירידות?

דעתי האישית היא שעד סוף שבוע הבא לא נראה ירידות בוול-סטריט. אולי לא יהיו עליות מדהימות אבל בטח שלא נרד מהרמה הנוכחית.
    הסיבה שאני חושב כך היא שהפד האמריקני קונה אג"חים היום, יום שלישי הבא וגם יום חמישי הבא וב - 1 בספטמבר (שני האחרונים כבר לא מעניינים אותנו כי זה אחרי הפקיעה).
    מה שקורה הוא שבנקי השקעות/קרנות גידור וכו' יודעים שיקנו מהם אג"חים בכל מקרה בימים האלו במחיר טוב ואז את הכסף שהם מקבלים הם שמים במניות וכך השוק עולה.
    שימו לב שב - 17/8 השוק עלה שם בערך באחוז וזה היה היום הראשון של קניית האג"חים של הפד.
    זה בדיוק הדפוס שהיה ב - 2009 שהשוק בימים שהפד קנה אג"חים. ככה הבנקים מקבלים מימון להשקיע במניות

שימו לב לנתון המפתיע שיצא ב 15:30 , תביעות האבטלה עלו ל 500K , אני לא חושב שהשוק יתעלם מהנתון הזה ולכן דעתי שהירידות כבר כאן בפתח. כמובן דעתי לא נתונה רק לנתון זה , בזמן האחרון כל נתון שיוצא מארה"ב צועק וזועק האטה בצמיחה , הנתון הנ"ל מצטרף לשלל נתונים שליליים .

אני לא יודע למה אתה אומר שזה מפתיע.
    אותי זה לא הפתיע - אפילו הפד שלהם אמר שההתאוששות בזמן הקרוב תהיה איטית או לא קיימת.
    תשים לב שהחוזים כבר הספיקו לעלות קצת בחזרה.
    כמו שאמרתי קודם לכן, כאשר אתה נותן כסף חינם למנהלי השקעות הם ישקיעו את זה בחזרה ומכיוון שהם מוכרים אג"חים הם יקנו מניות.

מפתיע כיוון שהצפי היה ל 475K כלומר הנתון היה הרבה מעבר למצופה ולכן מפתיע . דבר שני החוזים התמתנו כי יש עוד נתון חשוב שמפורסם ב 17:00 . מטבע הדברים השוק מחכה לראות מה יצא . בכל מקרה גם אם יצא טוב וגם אם לא דעתי היא שהמדדים בארה"ב יצבעו באדום היום ומחר .

עוד נק' קטנה למחשבה:
    מחר פקיעת האופציות בארה"ב, ולפי מה שראיתי במפת הפוזיציות שם, פקיעה אופטימלית ב - 1100. כמובן שאני מניח שגם קצת נמוך מזה לא יקרה להם כלום, אבל מן הסתם לא 50 נק' נמוך יותר.

ציטוט פורסם במקור על ידי gabbayo
    עוד נק' קטנה למחשבה:
    מחר פקיעת האופציות בארה"ב, ולפי מה שראיתי במפת הפוזיציות שם, פקיעה אופטימלית ב - 1100. כמובן שאני מניח שגם קצת נמוך מזה לא יקרה להם כלום, אבל מן הסתם לא 50 נק' נמוך יותר.
    אני בספק רב מאד, אם מישהו שם יכול לכוון את השוק.

אגב, איפה אתה רואה את מפת הפוזיציות שלהם?

עבור סנופי:
    http://www.marketwatch.com/investing/in ... =&persist=

עבור תעודת סל שעוקבת אחרי סנופי (SPY למי שמכיר) :
    http://www.marketwatch.com/investing/fund/SPY/options

לא ספרתי, אבל במבט חטוף נראה לי שנפח המסחר באופציות על תעודת הסל גדול בלפחות פי 10 מאשר על המדד עצמו.

ציטוט פורסם במקור על ידי gabbayo
    עוד נק' קטנה למחשבה:

פקיעה מיטבית אידיאלית לאופציות S&P היתה 1070+

ואכן פקע מ על 1070

תותחים שם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות