x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 28

נושא: לילה לא שקט

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

Re: לילה לא שקט

ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
    רביעית - חוזר לעשות רק שוקת רחוקה לפי הכללים שחזרתי עליהם בפורומים הרבה פעמים

איציק.
    איציק אל תתייאש!!!
    לא צריכים לחזור לשוקת רחבה מאוד...

יש אלטרנטיבות!!!
    אסטרטגיות חודשיות מתגלגלות...

http://www.zerosum.co.il/Users/941/Positions/Show/5984http://<br /> <a href="http://www.ze.../Show/6039</a>http://<br /> <a href="http://www.ze.../Show/5801</a>
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

איציק,
    נכון לעכשיו נראה שהמזל לצידך.
    מחזיקה לך אצבעות.

הראל
    שלחתי לך קישור למייל החיצוני.
    R

איציק
    על פי הבנתי במידה ואין לך הגנות הבטחונות הנדרשים ל100 אופציות p1140 הם
    1166500 שקלים (על פי תרחיש 41) ברכותי על האמצעים הנזילים שברשותך
    מעבר לכך הסיכון הוא אדיר הייתי מייעץ לך לדלל את הפוזיציה מדי יום עד
    הפקיעה או לחילופין להחליף את האופציות לp1130 או p1120

ציטוט פורסם במקור על ידי DXBVSRC
    איציק
    על פי הבנתי במידה ואין לך הגנות הבטחונות הנדרשים ל100 אופציות p1140 הם
    1166500 שקלים (על פי תרחיש 41) ברכותי על האמצעים הנזילים שברשותך
    מעבר לכך הסיכון הוא אדיר הייתי מייעץ לך לדלל את הפוזיציה מדי יום עד
    הפקיעה או לחילופין להחליף את האופציות לp1130 או p1120
    מוגן בהתאם לאסט' של שחקן - 50 יחידות קנויות בפוט 1120 ו50 יח' קנויות בפוט 1110.
    כרגע הבטחונות הנדרשים לפי ZEROSUM הם 133,200 וזאת לאחר שהתחלתי להוריד רמות סיכון.
    בהחלט מקבלל העצה לדלל - מקווה שביום ראשון לא יפתח השוק בתנועה שתקשה על הדילול.
    לא רוצה להרוויח רק לצאת מזה בלי הפסד קולוסאלי.
    http://www.zerosum.co.il/Users/925/Positions/Show/6342

שוב, מעריך כל התגובות ואוהב את כולכם.

איציק

אני מניח ששום דבר לא ממש יכול להרגיע עד שכל העסק לא יגמר
    רק אחר כך אפשר ומותר ל"הטיף" שלא עושים דבר כזה...בכמויות כאלה...
    בכל אופן נראה לי שיום א' עומד לפתוח בירידה לכיוון 1150 לפחות
    ואם אני מבין נכון אתה יושב על שוקת 1140-1160 עם הגנות כך שסה"כ ירידה כזאת די משרתת את מטרתך
    בכל אופן ושוב אי אפשר לישון בשקט עם שוקת כה צרה שבוע לפני פקיעה ובסטיה כל כך נמוכה. לכן גם אם יום א' תהיה מורווח (ואני מקווה שכך...בשביל האשה והילדים) פשוט תסגור את הפוזיציה בלי רחמים ובלי תאוות בצע , תשאיר 4-5 יחידות להנאה לצורך סיפוק הריגוש ותפיק לקחים להבא
    בהצלחה

איציק,

מקווה שתעבור בהצלחה את החוויה הזאת.
    הציפיה שלי היא לעלייה בסטייה מחר בבוקר ופתיחה של המדד באזור 1150.
    לכן היות והפחד נמצא בירידות חדות הייתי מציע לך לבחון מכירה של 10 אוכפים חשופים על 1140 או 1130. אם ישנה בעיה של בטחונות תקנה קולים ופוטים רחוקים.
    בנוסף תשקול מכירה של הקולים שלך ב-1180.
    את האוכפים תשחרר אם המדד יחזור מעל 1160 או ירד כ-2-3 נקודות מתחת לסטרייק של האוכף.

אם המדד ימשיך לרדת לעבר האוכפים תפסיד פחות.
    מציע לא להתנהג בפראות לפני יום שני בצהרים. התטא לטובתך.

ברמה הפסיכולוגית מציע לקבוע היום את נקודת היציאה מהאסטרטגיה (לדוגמא אם יש הפסד פחות מ- X ש"ח) וברגע שזה קורה פשוט לסגור הכל.

הצלחות.
    סביון.

איציק,

אני שונא, אבל ממש שונא להתערב באסטרטגיות של שחקן, אבל המקרה שלך כל כך יוצא דופן, כמעט מכל היבט אפשרי, שבכל זאת אומר לך את דעתי, וזאת מבלי לנסות להציע לך שיפוץ/שיפור או הגדלת סיכון:
    1. אם המחירים מחר בבוקר מסתדרים להם כך ששחקן ייתן הוראת סגירה (בזכות כניסה מחדש של המדד לאמצע השוקת + טתא שעבדה יפה, וגא שהשפעתה קטנה על אף עליה בסטיה, ודלתא מאוזנת יותר בין הפוט והקול) - אל תחשוב אפילו לרגע באם הרווחת 10%, 5% או אחוז בודד, אלא בצע סגירה מסודרת וסימטרית של הסטים ללא צל של היסוס.
    2. גם אם שחקן טרם נתן הוראת סגירה, אבל המחירים מסתדרים לך כך שתוכל לצאת ללא הפסד, אני,במקומך, לא הייתי ממתין לשום דבר נוסף, אלא יוצא כל עוד החנינה בתוקף. המצב שלך עדין ביותר, ובהינתן לך אפשרות "בריחה ממעצר" לא הייתי ממליץ להישאר ולו רגע אחד מיותר.
    3. ישנה גם האפשרות לשקול יציאה בהפסד קטן, ולמרות שלא הייתי פוסל אותה על הסף, אישית קשה לי להמליץ על דרך זו, לא מכיוון שאינה הגיונית, אלא מפני שאיני מרגיש בנוח לומר למישהו לעשות זאת.

מאחל לך "בריחה" מוצלחת וחלקה, ומאמין כי מחר תקבל במועד הנכון גם חיזוקים משחקן.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
    איציק,

אני שונא, אבל ממש שונא להתערב באסטרטגיות של שחקן, אבל המקרה שלך כל כך יוצא דופן, כמעט מכל היבט אפשרי, שבכל זאת אומר לך את דעתי, וזאת מבלי לנסות להציע לך שיפוץ/שיפור או הגדלת סיכון:
    1. אם המחירים מחר בבוקר מסתדרים להם כך ששחקן ייתן הוראת סגירה (בזכות כניסה מחדש של המדד לאמצע השוקת + טתא שעבדה יפה, וגא שהשפעתה קטנה על אף עליה בסטיה, ודלתא מאוזנת יותר בין הפוט והקול) - אל תחשוב אפילו לרגע באם הרווחת 10%, 5% או אחוז בודד, אלא בצע סגירה מסודרת וסימטרית של הסטים ללא צל של היסוס.
    2. גם אם שחקן טרם נתן הוראת סגירה, אבל המחירים מסתדרים לך כך שתוכל לצאת ללא הפסד, אני,במקומך, לא הייתי ממתין לשום דבר נוסף, אלא יוצא כל עוד החנינה בתוקף. המצב שלך עדין ביותר, ובהינתן לך אפשרות "בריחה ממעצר" לא הייתי ממליץ להישאר ולו רגע אחד מיותר.
    3. ישנה גם האפשרות לשקול יציאה בהפסד קטן, ולמרות שלא הייתי פוסל אותה על הסף, אישית קשה לי להמליץ על דרך זו, לא מכיוון שאינה הגיונית, אלא מפני שאיני מרגיש בנוח לומר למישהו לעשות זאת.

מאחל לך "בריחה" מוצלחת וחלקה, ומאמין כי מחר תקבל במועד הנכון גם חיזוקים משחקן.
    מקבל כל מילה!
    תודה.
    כבר יושב מול המחשב ומחכה לפתיחת מסחר כדי לנסות ולעשות "ויברח".

איציק

כנראה אנו השוק החזק בעולם - לא רוצה לרדת המעו"ף מתחת ל-1160....

ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
    כנראה אנו השוק החזק בעולם - לא רוצה לרדת המעו"ף מתחת ל-1160....
    כנראה שיש סתירה מסויימת בין מה שאנחנו חושבים לבין מה שהשחקנים רוצים באמת! ונראה שהם רוצים פקיעה גבוהה!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות