ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
ברמת העקרון, אפשרי להבין מהסקירות השבועיות את שצפוי. לדוגמא, אם תעבור על הסקירה של השבוע חולף תראה התכתבות ביני לבין קרח צפוני בה ציינתי כי העליות הללו לא יחזיקו מיים, ונשוב לאיזור 1120. בסקירה של השבוע ציינתי כי מיום שלישי יתחיל ה"אקשן האמיתי", ומבחינתי כל שקורה בראשון ושני אינו מייצג.
אפשרי לבצע סקירה יומית אך בכל האתרים מדובר על שירות בתשלום, ויש לכך הצדקה:
זה דורש ניתוח צמוד בשעות הבוקר המוקדמות,עם קביעת פרמטרים יומיים ברורים.
יש לי אי-נוחות מסוימת לגבות כסף עבור שירותים (גם שירות ה SMS עולה חמישית משירות
איתותים רגיל), ולכן אני לא ממהר לעשות כן. אם באמת תהא היענות, נחשוב על מודל שיהיה לנוחות כולם. בכל מקרה, אם וכאשר דברים יצאו אל הפועל, הסקירה לדעתי לא יכולה להיות
רק אופציות והיא חייבת לכלול דואליות, אגח, אסיה, אירופה (כולל דואליות), גבולות, מפות,
SKEW, נתוני המאקרו והצפי שלהם, ועוד פרמטרים המרכזים את כל הצפוי לאותו יום. כיום אני
מרגיש שכל הסקירות היומיות, חלקן מצוינות, הן מהיבט בודד (טכני, מאקרו,...) ולראייתי לא משלבות מספיק מכל העולמות.
בוקר טוב שחקן,
האמת, לא נראה לי שהשארנו לך הרבה ברירות.
אם רק תמצא כח לעשות גם את זה, שאר הסיבות מדוע לא לעשות כן בטלות בשישים.
מול טיפטיפה אי נוחות בגין גביית כסף תחשוב על הערך המוסף, על "סידור העיניינים בראש" לחלק לא מבוטל של החברים, על קיטון משמעותי בכל מיני ספקולציות שעושים חלק מחברי האתר, ולא משום כוונה שלילית, אלא עקב הוואקום שכל אחד מנסה למלא כמיטב הבנתו וידיעותיו הדי חלקיות.
ובנוגע לתשלום, תאמין לי שלא הייתי מרגיש שום אי נוחות, להיפך, רק סיפוק אילו יכולתי לתת שירות VIP במחירי התחנה המרכזית.

רק תודות,