אם יורשה לי להכניס את עצמי לדיון המתנהל פה בין אנשים חכמים:
הסינטזה בין הדברים של ססי ושל שחקן נראית לי נכונה מאוד כי מסחר מוצלח הוא פועל יוצא של שילוב נכון בין ניתוח פונדמנטלי עם ניתוח טכני. דוגמה מצויינת לכך הוא מה שקורה בשווקים בשבועות האחרונים. מבחינה פונדמנטלית המצב לא טוב, והשחקן חוזר על זה בסקירות השבועיות שלו כבר לא זוכר כמה שבועות. מצד שני, הניתוח הטכני עזר מאוד להבין שלמרות זאת, מי שילך על שורטים יפסיד בגדול.
כפי שססי ושחקן אומרים - הפונדמנטלס לא משתנים כל יום ואז סקירה יומית, או אפילו פעמיים ביום כפי שג'קי ברוך עושה באתר המצויין שלו, הופכת להיות ביסודה סקירה טכנית (שאפילו היא לא משתנה כל יום), שהיא חשובה מאוד אבל גם השימוש בה די מוגבל וכנראה שלא תענה לצרכים שריקי ואחרים העלו בשרשור הזה.
מה שיוצא מדבריי הוא, שאם משקללים את המאמץ הניכר הנדרש להכין סקירה כזאת, בין אם זה בתשלום או בין אם לא, עם התועלת שבסקירה כזו, נקודת האופטימום היא ממש לא בתדירות היומית, אלא אולי פעמיים בשבוע מקסימום.
בקשר לצורך האמיתי הקיים אצל חברי האתר של "זריקות הרגעה" במצבים מסויימים (שהם ממש לא נדירים..) יש דרכים אחרות לקל אותן וששחקן משתמש בהן כל הזמן. אותי אישית מרגיעה הידיעה שגם כאשר שחקן שומר על שתיקה ומופיע כ"מנותק", הוא נמצא פה וקורה את כל מה שאנחנו כותבים.
סליחה עם קצת הארכתי אבל זה נראה לי נושא חשוב.