x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 26

נושא: חסרה לי סקירה יומית קבועה...

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

חסרה לי סקירה יומית קבועה...

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני הייתי שמח מאוד לקבל סקירת מעוף יומית תמציתית קבועה במהלך היום משחקן.
    הסקירה יכולה לעזור לי מאוד בקבלת החלטות לגבי ניהול התיק שלי, ובוודאות תתרום לי להבנת התנהלות השוק.

ד.א. אני חושב שליגיטימי לחלוטין לגבות תשלום עבור שירות שכזה (אנחנו בעיקר מקבלים... מותר גם לתת לפעמים :-)
    אני אשמח לדעת אם יש חברים נוספים כמוני באתר שמעוניינים בשירות שכזה.

הראל
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

Re: חסרה לי סקירה יומית קבועה...

לג'קי ברוך יש בדיוק את מה שאתה (ובעצם כולנו) מחפשים.
    המחיר לא בשמיים.
    תכנס לאתר שלו, ייתכן שיש לו סקירות לדוגמה.
    אני מנוי על האתר ואני אומר לך שזה שווה כל שקל.
    בהצלחה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

תודה רואה ממטר,

האם תוכל לתת לי דוגמא (לשלוח לי בפרטי או משהו כזה) כדי שאוכל להבין מהוא אופי הסקירה?

באופן כללי זה ליגיטימי השירות שאתה מנוי לו... אע"פ שהייתי מעוניין לקבל שירות שכזה תחת קורת הגג שנקראת "שחקן מעוף"

הראל
    סביר להניח שאני צודק,

מזדהה עם הבקשה של הראל.
    גם לי חסרה סקירה יומית. אפילו כמה מילים משחקן, פוזיציות, כוונות, תהיות, דגשים, כל מה שמוצא לנכון. אנחנו נקרא בשקיקה.

הצעה למנהלים - אפשר לפתוח פורום "מילה יומית" בו יתנהלו העניינים השוטפים של היום.
    אם שחקן יתן כמה מילים בבוקר - זה יהיה גדול.
    אגב, הבחנתי שבזכות עידכון יומי קצר באתרים מקבילים, הטראפיק היומי גבוה לאין שיעור.
    נקודה למחשבה.

תודה
    R

רעיון גדול! ושימושי מאוד במיוחד בתקופות כל כך סוערות בשווקים ,סקירה אחת בשבוע לא מספיקה )))
    שחקן, במידה ויש לך את הזמן נשמח מאוד!

- הראל, סקירה יומית הינה חסרת תוחלת הצלחה, וזה בגלל שטווח קצר מאד לא מתנהג רציונלית, אז למה לנו ללכת רחוק? ולמה לא נבדוק מה לא קרה לנו ביום שישי האחרון?

- ביום שישי התאכזבנו מנתון המאקרו של המובטלים החדשים, ומה כתב לנו "אנליסט רציונליסט" לסקירה היומית?

- הוא כתב: "חברים, נא לתפוס מחסה, כי צפויות ירידות, וזה בגלל אכזבה מנתון מאקרו של יום שישי", אז מה קרה בוול סטריט?

- בוול סטריט, ביום שני/9/8/2010, עלה מדד הדאו ג'ונס ב+45.19 נקודות, +0.42%, וזה למרות נתון המאקרו המאכזב, למה? מדוע?

- כי המשקיעים שכחו את העבר, והמשקיעים הסתכלו לעתיד, אז מה כתב לנו "אנליסט רציונליסט" לסקירה היומית?

- הוא כתב: "חברים, טעיתי, וקבלו נא תיקון לסקירה היומית: "לא יהיו ירידות בגלל אכזבה מנתון המאקרו של יום שישי, כי זה שייך לעבר, ועינינו נשואות לעתיד, ליום שלישי, לברננקה, כי הוא יוציא לנו את הערמונים מתוך האש, והסטטיסטיקה מוכיחה שהוא תמיד מצליח להפוך את השוק לעליות", ומה עשה ברננקה?

- ברננקה שיחק אותה בהפוך על הפוך, ...אז הראל, האם שוכנעת שסקירה יומית הינה חסרת תוחלת הצלחה? והאם שוכנעת שטווח קצר מאד לא מתנהג רציונלית? והאם שוכנעת שסקירה יומית לא יכולה לעזור לך לניהול התיק שלך? והאם שוכנעת שסקירה יומית לא תתרום לך להבנת השוק? אז בהצלחה, תודה

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

היי ששי,

קודם כל תודה רבה לך על ההתייחסות.

נתחיל מהסבר על האופן שבו אני סוחר באופציות מעוף.
    המבחר אצלי הוא חודשי. בתחילת החודש אני פותח את הפוזיציה וממשיך איתה עד סמוך לפקיעה (לעיתים אני גם נכנס איתה לפקיעה).
    בממוצע נראה לי שאני מבצע פעולה כל יומיים.

אני לא עוסק כלל במסחר יומי!!

עם זאת, זו נראית לי אינפורמציה שתעזור לי לנהל את האסטרטגיה. לדוגמא , אני מצפה שהיא מאוד תסייע לי מלבצע טעויות שנובעות מפאניקה ריגעית.
    האינפורמציה הזו קריטית ככל שאנו נמצאים סמוך לפקיעה.

הראל
    סביר להניח שאני צודק,

ברמת העקרון, אפשרי להבין מהסקירות השבועיות את שצפוי. לדוגמא, אם תעבור על הסקירה של השבוע חולף תראה התכתבות ביני לבין קרח צפוני בה ציינתי כי העליות הללו לא יחזיקו מיים, ונשוב לאיזור 1120. בסקירה של השבוע ציינתי כי מיום שלישי יתחיל ה"אקשן האמיתי", ומבחינתי כל שקורה בראשון ושני אינו מייצג.
    אפשרי לבצע סקירה יומית אך בכל האתרים מדובר על שירות בתשלום, ויש לכך הצדקה:
    זה דורש ניתוח צמוד בשעות הבוקר המוקדמות,עם קביעת פרמטרים יומיים ברורים.
    יש לי אי-נוחות מסוימת לגבות כסף עבור שירותים (גם שירות ה SMS עולה חמישית משירות
    איתותים רגיל), ולכן אני לא ממהר לעשות כן. אם באמת תהא היענות, נחשוב על מודל שיהיה לנוחות כולם. בכל מקרה, אם וכאשר דברים יצאו אל הפועל, הסקירה לדעתי לא יכולה להיות
    רק אופציות והיא חייבת לכלול דואליות, אגח, אסיה, אירופה (כולל דואליות), גבולות, מפות,
    SKEW, נתוני המאקרו והצפי שלהם, ועוד פרמטרים המרכזים את כל הצפוי לאותו יום. כיום אני
    מרגיש שכל הסקירות היומיות, חלקן מצוינות, הן מהיבט בודד (טכני, מאקרו,...) ולראייתי לא משלבות מספיק מכל העולמות.

מה שאני יודע לומר זה

שנכנסתי עתה לאתר לחפש

מילה על אתמול והיום...

אם יורשה לי להכניס את עצמי לדיון המתנהל פה בין אנשים חכמים:

הסינטזה בין הדברים של ססי ושל שחקן נראית לי נכונה מאוד כי מסחר מוצלח הוא פועל יוצא של שילוב נכון בין ניתוח פונדמנטלי עם ניתוח טכני. דוגמה מצויינת לכך הוא מה שקורה בשווקים בשבועות האחרונים. מבחינה פונדמנטלית המצב לא טוב, והשחקן חוזר על זה בסקירות השבועיות שלו כבר לא זוכר כמה שבועות. מצד שני, הניתוח הטכני עזר מאוד להבין שלמרות זאת, מי שילך על שורטים יפסיד בגדול.

כפי שססי ושחקן אומרים - הפונדמנטלס לא משתנים כל יום ואז סקירה יומית, או אפילו פעמיים ביום כפי שג'קי ברוך עושה באתר המצויין שלו, הופכת להיות ביסודה סקירה טכנית (שאפילו היא לא משתנה כל יום), שהיא חשובה מאוד אבל גם השימוש בה די מוגבל וכנראה שלא תענה לצרכים שריקי ואחרים העלו בשרשור הזה.

מה שיוצא מדבריי הוא, שאם משקללים את המאמץ הניכר הנדרש להכין סקירה כזאת, בין אם זה בתשלום או בין אם לא, עם התועלת שבסקירה כזו, נקודת האופטימום היא ממש לא בתדירות היומית, אלא אולי פעמיים בשבוע מקסימום.

בקשר לצורך האמיתי הקיים אצל חברי האתר של "זריקות הרגעה" במצבים מסויימים (שהם ממש לא נדירים..) יש דרכים אחרות לקל אותן וששחקן משתמש בהן כל הזמן. אותי אישית מרגיעה הידיעה שגם כאשר שחקן שומר על שתיקה ומופיע כ"מנותק", הוא נמצא פה וקורה את כל מה שאנחנו כותבים.

סליחה עם קצת הארכתי אבל זה נראה לי נושא חשוב.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות