x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 26 מתוך 26

נושא: חסרה לי סקירה יומית קבועה...

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

Re: חסרה לי סקירה יומית קבועה...

ציטוט פורסם במקור על ידי assafb
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל2
    השאלה גם איך סוחרים את הסקירה היומית. מי שמבקש סקירה כל יום הרי רוצה להפיק מכך טריידים שניתן לסחור אותם. למשל: באיזה נקודות נכנסים או יוצאים מלונג או משורט. לדעתי אנשים מחפשים בסקירה נקודות פרקטיות שניתן לסחור אותם.
    אתה מחפש את זה אולי, אני מעולם לא לקחתי משהו מהאתר הזה כטרייד, רק כתוספת לקו המחשבה.
    אני חושב שרוב האנשים באתר שמתעסקים באופציות מאמצים בצורה זו או אחרת את עניין האסטרטגיות על פני כמה ימים / שבועות.
    לא חושב שיהיו המוני אנשים שבעקבות סקירה יומית יתחילו להמר על כיוונים ולבצע טריידים תוך יומיים.
    סקירה יומית יכולה לעזור בכך שאתה תבין שאתה בכיוון, במיוחד בימים "משמעותיים" כגון יום שלישי האחרון וההודעה של ברננקי ותגובת השוק.
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

מצטרף לחברים - אשמח לקבל סקירה יומית.
    תודה

- אנחנו מבינים את אי-הנוחות לגבות כסף עבור שירותים, אבל כמו כל דבר בחיים, אין ארוחות חינם, ואין עובדי חינם, למעט מספר מצומצם של פנסיונרים צדיקים, והם המתנדבים של "יד שרה", אז לא מה לא לעשות?

- לא להמציא את הגלגל מחדש, כי צריך ללמוד מאחרים, ולישם את המודלים המוצלחים כאן באתר, אז איך זה אצל אחרים?

- בביטוח רכב, יש את המסתפקים בביטוח החובה(=שירות ה-SMS חובה), ויש את אלה הרוצים את הפוליסה המקיפה(=שירות ה-SMS + סקירה יומית מקיפה)

- בכבלים, יש את החבילה הבסיסית(=שירות ה-SMS הבסיסי) ויש את החבילה המלאה(=שירות ה-SMS + סקירה יומית מלאה)

- בפיצה כשרה, יש את הפיצה הרגילה(=שירות ה-SMS רגיל) , ויש את הפיצה עם התוספות(=שירות ה-SMS עם תוספת לסקירה היומית)

- בכרטיסי טיסה, יש טיסה במחלקה רגילה(=שירות ה-SMS רגיל), ויש במחלקת עסקים(=שירות ה-SMS + סקירה יומית לעסקים)

- בביטוחים המשלימים, יש את "המושלם" הבסיסי(=שירות ה-SMS הבסיסי), ויש את "המושלם זהב" כולל ביטוח סיעודי(=שירות ה-SMS כולל סקירה יומית סיעודית), אז טוב, אנחנו עייפים ומותשים מדוגמאות, אבל למרות זאת יש בעיה לא פתירה, והיא קיימת גם בשירות ה-SMS, אז מה הבעיה?

- אם אבי חתום על שירות ה-SMS, ואם הוא מקבל אותו, וגם שולח אותו לשכנה שרית, "forward text messages", אז שרית תקבל אותו בזמן אמת, וזה למרות שהיא לא מנויה לשירות ה-SMS, זו נהנית וזה לא חסר, אז מה לעשות? לקדד ולהצפין את ה-SMS, עם מפתח לקריאה חד- פעמית בלבד, שבת שלום, תודה

יומיים לא הייתי באתר (עקב נסיעה), ופתאום נהיה מהפך שאני חולם עליו הרבה זמן. איך שדברים זזים פה מהר.

אני באופן אישי הייתי שמח לקבל עדכון פעמיים בשבוע , עם הסתייגות ל"פריצות" בשל מקרים של אירועים מיוחדים שקורים לא מעט.
    עדכון יומי , כפי שגם ציינו פה, מכניס למתח ולציפיות לעמוד בנתונים פר שעה. לפעמים, ניתוח , נכון ככל שיהיה, בא לידי ביטוי ומתממש במהלך יותר רחב, של כמה ימים.
    אין סיבה, לדעתי, להכנס לרמת ציפיות של עמידה בנתונים תוך יומיים. כולנו ראינו החודש כמה זמן לקח לאסטרטגיה של שחקן להתממש. בלי להיות ספציפיים , היו פה דעות שהשוק כבר לא יירד, ודיונים פורים בעניין התקיימו.

החשש שלי הוא משלושה דברים:
    1. חוסר רצון "לחבק" את המסך כמו ששחקן אומר
    2. מי שלא יהיה כל יום בסקירה היומית יפספס דברים שיכולים להיות רלוונטים לקבלת ההחלטות שלו
    3. עודף אינפומציה שיכולה להסיט מפוקוס.
    4. זגזוג כתוצאה ממה שצינתי קודם.

שורה תחתונה. אני מעדיף שתי סקירות בשבוע ומוכן לשלם על כך בשמחה.

יישר כח בדרך

בעדדדד!

אני אישית נגד סקירה יומית. מנסיוני עדיף להתעדכן בבוקר ובמהלך היום בכותרות הכלכליות ובאתר מאיה כדי להיערך נכון למסחר.

עבור מי שבכל זאת מעוניין בסקירה יומית, יש אפשרות לעשות מינוי לערוץ של פיבי (הבנק הבינלאומי) ביוטיוב. דודו הולצמן מעלה לשם סקירה כל יום.

ערוץ פיבי ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/fibiblog

סרטון לדוגמא: "סוף השבוע עומד להיות בסימן חיובי" (26.8.2010).

[youtube:196ola8j]http://www.youtube.com/watch?v=lIojbD6mMWY[/youtube:196ola8j]

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות