מעוניין מאד בסקירה יומית (בתשלום) שלדעתי יכולה להיות מאד מועילה לחברים באתר.
עמית
מעוניין מאד בסקירה יומית (בתשלום) שלדעתי יכולה להיות מאד מועילה לחברים באתר.
עמית
בין אם סקירה יומית ובין אם פעמיים בשבוע, חשוב שתהיה התייחסות גם למניות ספציפיות. כרגע באתר ניתוח המניות מתבצע בעיקר בפן הטכני וחסרה לי סקירה נוספת המשלבת בין הטכני לנתונים הכלכליים של החברה.
יוזמה ברוכה.
בוקר טוב שחקן,פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
האמת, לא נראה לי שהשארנו לך הרבה ברירות.
אם רק תמצא כח לעשות גם את זה, שאר הסיבות מדוע לא לעשות כן בטלות בשישים.
מול טיפטיפה אי נוחות בגין גביית כסף תחשוב על הערך המוסף, על "סידור העיניינים בראש" לחלק לא מבוטל של החברים, על קיטון משמעותי בכל מיני ספקולציות שעושים חלק מחברי האתר, ולא משום כוונה שלילית, אלא עקב הוואקום שכל אחד מנסה למלא כמיטב הבנתו וידיעותיו הדי חלקיות.
ובנוגע לתשלום, תאמין לי שלא הייתי מרגיש שום אי נוחות, להיפך, רק סיפוק אילו יכולתי לתת שירות VIP במחירי התחנה המרכזית.
רק תודות,
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
אם תהא היענות אמיתית, נשקול זאת בחיוב.
אני נאלץ ללכת נגד הזרם ולהגיד שלדעתי אין בסקירה יומית את התועלת שכולם תולים בה.
לסקירה יומית, אפילו כזו המנתחת את המקרו ואת המניות הדואליות, בוחנת את הארביטרג' ושינויי המטבע יש בעיות דיוק הנובעות מאקראיות תנודת המניות לטווח הקצר, ואילו סקירה שבועית מסוגלת לדייק הרבה יותר.
עם זאת, יש חשיבות מסוימת בקבלת מילות חיזוק להנחות העבודה הנובעות מהסקירה השבועית, לדוגמא כאשר המדד כבר נשק ל1170, התחילו אנשים לדלג כלפי מעלה את הצד העליון של השוקת, ייתכן שמוקדם מידי (אודה שלא הייתי רחוק בעצי ורק העובדה שמראש כתבתי רחוק מנעה זאת), וייתכן שמספר מילים לגבי הסבירות שיימשכו העליות הללו (ללא תיקון בכל מקרה) היו מונעים את העניין.
איך שלא יהיה, אאחל לכולם בהצלחה.
אני בעד סקירה יומית
לא מובנית
לא סקירת שווקים מחוף אל חוף
כמה מילים על ארועים חשובים, פוזיציות, יחסים במעו"ף, דגשים ואפילו התנהלות ותנועה של בתי השקעות, מוסדיים וכן הלאה
מנייה בכותרות
תנועה מיוחדת של בעלי עניין
אפילו הלך רוח בין השחקנים
לא משנה סדורה
לא טבלת נתונים
סתם מילה או שתיים - אפילו כיוון
כך, שזה לא יצריך עבודה והכנה
מצד שני - יתן כיוון, יפרה, ישפוך אור, יתן דגשים, ובקיצור - יסדר ת'ראש
ובאשר לתשלום - אין בעיה (ברור לי שזה יהיה בקטנה).
ועוד רעיון אחרון - מילה יומית שכזו יכולה לבוא גם בסמס. כמה משפטים. כמובן בתשלום נוסף.
(אגב, אין בכלל כוונה כאן לניתוח טכני באשר הוא. תחום זה לא רלוונטי לכאן בעיני ומצד שני יש ים מנתחים טכניים בגרוש - כאן צריכה להיות ליגה אחרת).
תודה!
R
בתור אדם, שנוטה לא להסכים פעמים רבות מאד עם שחקן ועם דרך הפעולה של האתר, אני כן אוהב לקבל קונטרה לדעה שלי, גם אם אני לא תמיד משנה את העמדה שלי בשוק כתוצאה מזה, ע"ע השבוע לגבי הפוזיציות.
having said that, בנקודה הזאת, אני אביע את הערכתי לסקירה השבועית, וכנראה אקרא גם סקירה יומית מקוצרת, כמעין לקבל הסתכלות שהיא קצת מנותקת מהשוק לרגע קל ולשמוע דעה שגם אם אני לא תמיד מסכים איתה, היא תמיד מנומקת כהלכה ופותחת את הראש.
השאלה גם איך סוחרים את הסקירה היומית. מי שמבקש סקירה כל יום הרי רוצה להפיק מכך טריידים שניתן לסחור אותם. למשל: באיזה נקודות נכנסים או יוצאים מלונג או משורט. לדעתי אנשים מחפשים בסקירה נקודות פרקטיות שניתן לסחור אותם.
אתה מחפש את זה אולי, אני מעולם לא לקחתי משהו מהאתר הזה כטרייד, רק כתוספת לקו המחשבה.פורסם במקור על ידי אריאל2
אשמח לקבל סקירה יומית
עוד יותר אשמח לשלם עליה
תודה שחקן
אין הרבה אנשים כמוך :!: