פורסם במקור על ידי
גיל (רעננה)
צהריים טובים ,
1. מאד מעריך את ההתאפקות של שחקן, נדרשת רמה אישית גבוהה ביותר ע"מ לא "להשפריץ" דם מהאוזניים.
2. גם מעריך את מנהל תיקים, שאינו ינוקא עם חלב על השפתיים, על כי בא ומקדיש זמן לחברי האתר, סקירות, הסברים , תשובות מעמיקות.
3. לגמרי לא מעניינים אותי האינטרסים, לא של שחקן ולא של מנהל תיקים, מעניין אותי רק הערך המוסף שהאתר על שלל גווניו, מרכיביו ומשתתפיו מעניק לכל מי שרוצה.
4. גם אם נתעלם מהנאמר ביניכם , האחד על השני, מה חטאו שאר חברי האתר אשר זכו לתיאור
"עדת מאמינים כמו החלילן מהמלין", ולא שאני מסכים עם תיאור זה, אבל גם אילו היה נכון, מה שונים חברי האתר מכלל הציבור בארץ, אשר מובלים כעדת שוטים ע"י כל פוליטיקאי / נושא משרה / בעל הון, ולא רק בשוק ההון אלא בכל תחום אפשרי עלי אדמות.
אז זהו שלא, וממעט הנסיון וההיכרות שלי עם חלק מחברי האתר (הודעות פרטיות, טלפונים וכו') אני חייב לציין כי לקרוא להם "עדת מאמינים" יהיה הדבר הכי רחוק מהמציאות.
5. ואף יותר מכך, נניח, אבל רק נניח (כי איני חושב כך) שלדעתי מישהו או מישהם מתהלכים כסומא בשדה קוצים, האם אצהיר על כך בפומבי, האם אעמוד בשער העיר עם שלט של "עבודי" ואודיע לכולם מה דעתי עליהם/עליו.
6. ואם ניתקלתי במישהו שממש באאוט, שעושה שטויות בקצב, שנלחץ כמו טמפון , תמיד אוכל בשקט להציע לו עזרה, לכוון אותו, להעיר ולהאיר לו, בצורה כזו שלא אצור אצלו התנגדות אלא להיפך, להביאו לכך שיקבל את דברי ברצון.
שורה תחתונה,
אשמח להמשיך לקרוא את שניכם, גם אם דיעותיכם מנוגדות, ומקווה מאד שזה יישאר בגדר דעות מנוגדות, מוסברות ומנומקות, כולל הסתייגויות, ולא יהפוך להתנצחויות.
בתודה