x

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 43

נושא: אחד מאיתנו לא מבין את הלך הרוח בקרב השחקנים.

אחד מאיתנו לא מבין את הלך הרוח בקרב השחקנים.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    בד"כ אני לא מתערב, גם כשאני רואה דברים לא מדויקים. כנ"ל כשאני רואה שחצנות - אם
    אדם רוצה לטפוח לעצמו על השכם בוקר וערב, זו זכותו.

אתה מתנסח יפה מאוד אך חוטא לאמת, ולא מבין את הלך הרוח בקרב השחקנים. לכתוב כי
    "ממפת הפיזיציות הפתוחות אי אפשר לדעת באמת מה כיוון השוק ומתי השחקנים יתחילו לתקן את הפוזיציות שלהם. נכון להיום פתוחים בסטרייק 1160 ומטה 140,000 פוטים. איך מישהו יכול לדעת האם זה לא הכוח האמיתי של השחקנים שברור להם שהשוק בדרך למעלה ולמה זה הגיוני להניח שדווקא 30,000 אוכפים ב1120 זה השחקנים החזקים בשוק ולא 30,000 מהמרים כפייתיים שבמקרה התאספו באותו מקום ובאותו הזמן" איך לומר... רחוק מהמציאות.

סה"כ האוכף בשוק מחזיק כ 70 אלף פוזיציות. מהמרים לרוב קונים, ואם תחשב את סך האוכף
    מהסך הכללי תגלה שאתה טוען שבשוק הנגזרים פעילים מהמרים בכמות שווה לשחקנים ומוסדיים.
    מעבר לזה - אם ציינת כבר 140 אלף פוטים מרמת 1160 תציין גם את כמות הקולים, ואז זה יהא
    מדויק הרבה יותר, ותבין את הMAXPAIN באופן מוחלט.

אין לי מטרה לנהל כאן דיון בנושא אך אני מציע שתסייג את הדברים. אם אתה רוצה להפוך את
    זה לדיון, קח בחשבון שמתוך מטרה לשמור על חברי האתר תקבל אאוטינג, משום שבחלק מהדברים שכתבת יש הטעיה מכוונת ודי לחכימה ברמיזא.
    אני לא בא לכאן כדי להתווכח לא איתך ולא עם אף אחד אחר. יחד עם זאת, אתה לא יכול לדעת האם האוכפים זה שחקן אחד שיכול להחזיק את השוק או 10 שחקנים בינוניים ומולם בפוזיציה הפוכה עומד שחקן אחד גדול שיכול להסב להם הפסדים גדולים. במפת הפוזיציות אין הסברים מי נמצא איפה, ולמה הוא שם.

בכל מקרה אין כל הטעיה מכוונת באמירותיי.

כל מה שכתבתי ואכתוב נאמר ללא שמץ ניגוד עניינים וכבר הצהרתי בעבר שאינני פועל בנגזרים לא עבור עצמי ולא עבור אחרים, מה שאי אפשר להגיד עליך (לפחות על פי ההזהרה בכניסה לאתר).

אאוטינג מפורום שעוסק בשוק ההון, רק יראה כי אינך איש מקצוע אלא מהמר המוביל עדת מאמינים כמו החלילן מהמלין, כי אין תשובות חד משמעיות בשוק ההון רק הערכות והסתברויות. אף איש מקצוע בתחום ההשקעות לא ייקח על עצמו לטעון שהוא יודע את התשובה המוחלטת והחד משמעית לאף שאלה בשוק ההון בטח ובטח לעניין האסטרטגיות נוסטרו של גופים גדולים בארץ ועוד יתיימר שהוא יודע להבין לאן הולכים כולם ביחד.

אפשר לנסות לזהות התערבות של שחקנים גדולים כאשר מסתכלים על מערכות מסחר כמה שנים ברצף ולומדים לזהות תנועות גדולות ומנוגדות לכיוון השוק וגם אז, זה ממש רחוק ממידע מדוייק.

בקיצור, יכול להיות שאני לא מבין את הלך הרוח בקרב השחקנים אבל אני לפחות מכיר בעובדה הזאת.

מנהל תיקים.
    אין לראות באמור לעיל ייעוץ לביצוע פעולות בנייר הערך ו/או החזקה של הנייר ו/או כל נכס פיננסי אחר המוזכר בהודעה. האמור לעיל וכן המידע הנכלל בהודעות איננו מהווה בשום צורה תחליף לייעוץ השקעות המותאם לצרכי הלקוח.
    בכל מקרה עדיף ניהול על ייעוץ...

Re: אחד מאיתנו לא מבין את הלך הרוח בקרב השחקנים.

אין כאן חלילה ויכוח. רק בקשה לסייג חלק מהדברים, משום שהדבר מטעה.
    אפשרי בהחלט לדעת מי מחזיק באוכפים, כמה שחקנים וכך הלאה. לא אכנס לזה כאן, אך חלק
    מהאנשים שאף אינם שחקנים יודעים לנתח זאת.
    אם אתה רוצה לדעת מה הנוסטרו הגדולים מכוונים ורוצים (ולכן אפשרי לדעת) פשוט תשאל אותם.
    תהא זו נאיביות לחשוב שבאמת אין תיאום בבורסה,, ולמה שנוסטרו לאומי יתנגש בנוסטרו פועלים?!
    יש תיאום מופלא בעמלות ובהעלאתם, אז על אחת כמה וכמה בנוסטרו.
    ההטעיה אליה כיוונתי, היא לאו דוקא באמירותיך. אשמח לא להרחיב בנושא, משום שהמטרה היא
    דיון פורה, וכאן אנחנו לא תורמים במיוחד לנושא.

צהריים טובים ,

1. מאד מעריך את ההתאפקות של שחקן, נדרשת רמה אישית גבוהה ביותר ע"מ לא "להשפריץ" דם מהאוזניים.
    2. גם מעריך את מנהל תיקים, שאינו ינוקא עם חלב על השפתיים, על כי בא ומקדיש זמן לחברי האתר, סקירות, הסברים , תשובות מעמיקות.
    3. לגמרי לא מעניינים אותי האינטרסים, לא של שחקן ולא של מנהל תיקים, מעניין אותי רק הערך המוסף שהאתר על שלל גווניו, מרכיביו ומשתתפיו מעניק לכל מי שרוצה.
    4. גם אם נתעלם מהנאמר ביניכם , האחד על השני, מה חטאו שאר חברי האתר אשר זכו לתיאור
    "עדת מאמינים כמו החלילן מהמלין", ולא שאני מסכים עם תיאור זה, אבל גם אילו היה נכון, מה שונים חברי האתר מכלל הציבור בארץ, אשר מובלים כעדת שוטים ע"י כל פוליטיקאי / נושא משרה / בעל הון, ולא רק בשוק ההון אלא בכל תחום אפשרי עלי אדמות.
    אז זהו שלא, וממעט הנסיון וההיכרות שלי עם חלק מחברי האתר (הודעות פרטיות, טלפונים וכו') אני חייב לציין כי לקרוא להם "עדת מאמינים" יהיה הדבר הכי רחוק מהמציאות.
    5. ואף יותר מכך, נניח, אבל רק נניח (כי איני חושב כך) שלדעתי מישהו או מישהם מתהלכים כסומא בשדה קוצים, האם אצהיר על כך בפומבי, האם אעמוד בשער העיר עם שלט של "עבודי" ואודיע לכולם מה דעתי עליהם/עליו.
    6. ואם ניתקלתי במישהו שממש באאוט, שעושה שטויות בקצב, שנלחץ כמו טמפון , תמיד אוכל בשקט להציע לו עזרה, לכוון אותו, להעיר ולהאיר לו, בצורה כזו שלא אצור אצלו התנגדות אלא להיפך, להביאו לכך שיקבל את דברי ברצון.

שורה תחתונה,
    אשמח להמשיך לקרוא את שניכם, גם אם דיעותיכם מנוגדות, ומקווה מאד שזה יישאר בגדר דעות מנוגדות, מוסברות ומנומקות, כולל הסתייגויות, ולא יהפוך להתנצחויות.

בתודה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
    צהריים טובים ,

1. מאד מעריך את ההתאפקות של שחקן, נדרשת רמה אישית גבוהה ביותר ע"מ לא "להשפריץ" דם מהאוזניים.
    2. גם מעריך את מנהל תיקים, שאינו ינוקא עם חלב על השפתיים, על כי בא ומקדיש זמן לחברי האתר, סקירות, הסברים , תשובות מעמיקות.
    3. לגמרי לא מעניינים אותי האינטרסים, לא של שחקן ולא של מנהל תיקים, מעניין אותי רק הערך המוסף שהאתר על שלל גווניו, מרכיביו ומשתתפיו מעניק לכל מי שרוצה.
    4. גם אם נתעלם מהנאמר ביניכם , האחד על השני, מה חטאו שאר חברי האתר אשר זכו לתיאור
    "עדת מאמינים כמו החלילן מהמלין", ולא שאני מסכים עם תיאור זה, אבל גם אילו היה נכון, מה שונים חברי האתר מכלל הציבור בארץ, אשר מובלים כעדת שוטים ע"י כל פוליטיקאי / נושא משרה / בעל הון, ולא רק בשוק ההון אלא בכל תחום אפשרי עלי אדמות.
    אז זהו שלא, וממעט הנסיון וההיכרות שלי עם חלק מחברי האתר (הודעות פרטיות, טלפונים וכו') אני חייב לציין כי לקרוא להם "עדת מאמינים" יהיה הדבר הכי רחוק מהמציאות.
    5. ואף יותר מכך, נניח, אבל רק נניח (כי איני חושב כך) שלדעתי מישהו או מישהם מתהלכים כסומא בשדה קוצים, האם אצהיר על כך בפומבי, האם אעמוד בשער העיר עם שלט של "עבודי" ואודיע לכולם מה דעתי עליהם/עליו.
    6. ואם ניתקלתי במישהו שממש באאוט, שעושה שטויות בקצב, שנלחץ כמו טמפון , תמיד אוכל בשקט להציע לו עזרה, לכוון אותו, להעיר ולהאיר לו, בצורה כזו שלא אצור אצלו התנגדות אלא להיפך, להביאו לכך שיקבל את דברי ברצון.

שורה תחתונה,
    אשמח להמשיך לקרוא את שניכם, גם אם דיעותיכם מנוגדות, ומקווה מאד שזה יישאר בגדר דעות מנוגדות, מוסברות ומנומקות, כולל הסתייגויות, ולא יהפוך להתנצחויות.

בתודה
    אני מתנצל בפני חברי הפורום על האמירה הלא עניינית שלי.

מנהל תיקים.
    אין לראות באמור לעיל ייעוץ לביצוע פעולות בנייר הערך ו/או החזקה של הנייר ו/או כל נכס פיננסי אחר המוזכר בהודעה. האמור לעיל וכן המידע הנכלל בהודעות איננו מהווה בשום צורה תחליף לייעוץ השקעות המותאם לצרכי הלקוח.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

גיל,

יש לך כושר התנסחות נדיר!
    תענוג לקרוא

תודה, תמשיך ככה

הראל
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

ציטוט פורסם במקור על ידי harel4u
    גיל,

יש לך כושר התנסחות נדיר!
    תענוג לקרוא

תודה, תמשיך ככה

הראל
    בהחלט.

מנהל תיקים.

תענוג לקרוא ותענוג עוד יותר הלך הדברים
    אתם רק מצדיקים בצורה ההתנסחות הזו... של כולכם
    למה האתר הזה "שווה"
    תודה לכם

[quote="גיל (רעננה)"]צהריים טובים ,

אני לא מסכים איתך גיל לגבי החלב על השפתיים , מנהל תיקים אמר בתגובה לשאלתך בזמנו שהוא עדיין לא ניהל עדיין תיקים של אחרים.

אני באופן כללי לא אוהב את הודעותיו של מנהל התיקים כי לדעתי אין בהם "בשר" פרט להתפלמסות, אבל זו זכותו ולא הערתי על כך, אבל לבוא ולצאת ככה נגד שחקן- זו כבר חוצפה שאני מרגיש שאני לא יכול לשתוק לה, למרות ניסוחיו היפים.
    הייתי מוסיף לכותרות שבחר בה " אמרה הנמלה לפיל".

ציטוט פורסם במקור על ידי hanan121
    ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
    צהריים טובים ,

אני לא מסכים איתך גיל לגבי החלב על השפתיים , מנהל תיקים אמר בתגובה לשאלתך בזמנו שהוא עדיין לא ניהל עדיין תיקים של אחרים.

אני באופן כללי לא אוהב את הודעותיו של מנהל התיקים כי לדעתי אין בהם "בשר" פרט להתפלמסות, אבל זו זכותו ולא הערתי על כך, אבל לבוא ולצאת ככה נגד שחקן- זו כבר חוצפה שאני מרגיש שאני לא יכול לשתוק לה, למרות ניסוחיו היפים.
    הייתי מוסיף לכותרות שבחר בה " אמרה הנמלה לפיל".
    זה מה שכתבתי בזמנו:
    לגיל(רעננה):
    א. אני כותב רק את דעותי האישיות ואין ממש לא קשור לאתר או להנהלת האתר או למישהו אחר, סתם גולש עם קצ תזמן פנוי לפורומים.
    ב. אני עובד בשוק ההון אך כרגע לא מנהל תיקים בפועל.

קצת הבנת הנקרא לא תזיק,

מנהל תיקים.

גיל שתהיה בריא כמה אתה אוהב לכתוב. קצת לקצר, לא צריך על כל שטות לכתוב מאמר. זה מתיש. למדתי את זה על הבשר.

פשוט קצר וקולע - זה הרבה יותר יעיל.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות