ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
בד"כ אני לא מתערב, גם כשאני רואה דברים לא מדויקים. כנ"ל כשאני רואה שחצנות - אם
אדם רוצה לטפוח לעצמו על השכם בוקר וערב, זו זכותו.

אתה מתנסח יפה מאוד אך חוטא לאמת, ולא מבין את הלך הרוח בקרב השחקנים. לכתוב כי
"ממפת הפיזיציות הפתוחות אי אפשר לדעת באמת מה כיוון השוק ומתי השחקנים יתחילו לתקן את הפוזיציות שלהם. נכון להיום פתוחים בסטרייק 1160 ומטה 140,000 פוטים. איך מישהו יכול לדעת האם זה לא הכוח האמיתי של השחקנים שברור להם שהשוק בדרך למעלה ולמה זה הגיוני להניח שדווקא 30,000 אוכפים ב1120 זה השחקנים החזקים בשוק ולא 30,000 מהמרים כפייתיים שבמקרה התאספו באותו מקום ובאותו הזמן" איך לומר... רחוק מהמציאות.

סה"כ האוכף בשוק מחזיק כ 70 אלף פוזיציות. מהמרים לרוב קונים, ואם תחשב את סך האוכף
מהסך הכללי תגלה שאתה טוען שבשוק הנגזרים פעילים מהמרים בכמות שווה לשחקנים ומוסדיים.
מעבר לזה - אם ציינת כבר 140 אלף פוטים מרמת 1160 תציין גם את כמות הקולים, ואז זה יהא
מדויק הרבה יותר, ותבין את הMAXPAIN באופן מוחלט.

אין לי מטרה לנהל כאן דיון בנושא אך אני מציע שתסייג את הדברים. אם אתה רוצה להפוך את
זה לדיון, קח בחשבון שמתוך מטרה לשמור על חברי האתר תקבל אאוטינג, משום שבחלק מהדברים שכתבת יש הטעיה מכוונת ודי לחכימה ברמיזא.
אני לא בא לכאן כדי להתווכח לא איתך ולא עם אף אחד אחר. יחד עם זאת, אתה לא יכול לדעת האם האוכפים זה שחקן אחד שיכול להחזיק את השוק או 10 שחקנים בינוניים ומולם בפוזיציה הפוכה עומד שחקן אחד גדול שיכול להסב להם הפסדים גדולים. במפת הפוזיציות אין הסברים מי נמצא איפה, ולמה הוא שם.

בכל מקרה אין כל הטעיה מכוונת באמירותיי.

כל מה שכתבתי ואכתוב נאמר ללא שמץ ניגוד עניינים וכבר הצהרתי בעבר שאינני פועל בנגזרים לא עבור עצמי ולא עבור אחרים, מה שאי אפשר להגיד עליך (לפחות על פי ההזהרה בכניסה לאתר).

אאוטינג מפורום שעוסק בשוק ההון, רק יראה כי אינך איש מקצוע אלא מהמר המוביל עדת מאמינים כמו החלילן מהמלין, כי אין תשובות חד משמעיות בשוק ההון רק הערכות והסתברויות. אף איש מקצוע בתחום ההשקעות לא ייקח על עצמו לטעון שהוא יודע את התשובה המוחלטת והחד משמעית לאף שאלה בשוק ההון בטח ובטח לעניין האסטרטגיות נוסטרו של גופים גדולים בארץ ועוד יתיימר שהוא יודע להבין לאן הולכים כולם ביחד.

אפשר לנסות לזהות התערבות של שחקנים גדולים כאשר מסתכלים על מערכות מסחר כמה שנים ברצף ולומדים לזהות תנועות גדולות ומנוגדות לכיוון השוק וגם אז, זה ממש רחוק ממידע מדוייק.

בקיצור, יכול להיות שאני לא מבין את הלך הרוח בקרב השחקנים אבל אני לפחות מכיר בעובדה הזאת.

מנהל תיקים.