דמקה,פורסם במקור על ידי דמקה
תודה, לקחתי לתשומך ליבי
גיל![]()
דמקה,פורסם במקור על ידי דמקה
תודה, לקחתי לתשומך ליבי
גיל![]()
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
- היי חברים, האם לא שכחנו את שאלת מליון הדולר? אז נכון, מדדי וול סטריט נמצאים 7 ימים ברום הסינוסואידה הנוכחית: "והאם הם צפויים לרדת? "או לא? אבל לצערנו זה לא קל בחיים, אחרת היינו מליונרים ולא כאן, ולכן יש כאן שתי אפשרויות:
(1) האם אלה הם שבעת הימים של שלב הפיזור? כי אם כן, אז מתבקשת הירידה מהסינוסואידה הנוכחית של מדדי "וול"
(2) האם אלה הם שבעת הימים של קליטת היצעים? והאם יש כאן שמירה עקשנית על רמת פלטפורמת המחירים הנוכחית? אבל הואיל ויש אפשרות ליום ירוק בתוך "הרעש" של תוצאות המאקרו, אז האם יקרה מה שקרה ביום שני/2/8/2010 לפני עשרה ימים? והאם תעלה "וול סטריט" מדרגה? והאם תתבסס "וול" על פלטפורמה גבוהה מהנוכחית?
- אני מנחש את דעתו של "מנהל התיקים", אבל אתם? האם יש לכם דעה מנומקת? אז אנא, לא תזרקו לנו איזה עצם? תודה
http://online.wsj.com/mdc/public/npage/ ... wChart.y=7
שלום וברכה
קטונתי מלהביע דיעה
בשורה התחתונה מה המסקנה המעשית
עמוס
מסקנה מעשית אני לא חושב שתמצא פה, אלא רק דיון בו כל אחד מסביר את תפיסתו.פורסם במקור על ידי amos_a
לך נותר להחליט לאיזה צד אתה מאמין.
שלום
רק דבר אחד שכחו
האתר הוא של שחקן מעוף, כולל ההודעות החשובות מצד שמאל שרבים כלל אינם טורחים לקרוא וכולל עוד דברים.....
מי שלא רוצה שייצא.
בנוסף דעותיו של שחקן, המלצותיו וכו' כל אחד נדרש לבדוק ולעומק - ואם לא יעשה זאת - ורחמנא ליצלן, יפסיד, אחריותו הבלעדית היא.
יום נעים
R
צהריים טובים,
1. הייתי שמח לו יכולנו להפסיק עם תגובות ותגובות שכנגד על דברי שחקן ומנהל תיקים (למרות שגם אני הגבתי), לדעתי העניין מוצה, מנהל תיקים הכיר בטעותו (ויאמר לזכותו, הבנאדם יודע להודות בטעות, וזה מראה על יושרה ועל רצינות) בכך שתיאר אותנו כעדת מאמינים, התנצל, ואין לדעתי טעם לדוש בכך יותר.
2. ולעניינינו,
לינק רלוונטי מביזפורטל, איני טוען כי הכתבה 100% נכונה או לא, אך בהחלט ראוי לקרוא אותה ע"מ להבין כל מיני תופעות במדד המעו"ף.
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=243698
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
בהחלט העניין מוצה.....אופס סליחה הגבתי
אגב, המדד אכן מוחזק. מלבד ההסבר שמישהוא מחזיק את המעוף כי מכר סטיות - אין שם שום דבר.
אולי שחקן יסביר לנו מה קורה...
או מנהל תיקים (כי הוא כבר יודע הכל....)
R
מסתבר שהמדד כבר לא מוחזק כשעה ומשהו לאחר שחשבו כך
מגיע עכשיו למינוס 0.9%
דוד
[quote=מנהל תיקים][quote="שחקן מעוף":3lo8nxtx]בד"כ אני לא מתערב, גם כשאני רואה דברים לא מדויקים. כנ"ל כשאני רואה שחצנות - אם
אדם רוצה לטפוח לעצמו על השכם בוקר וערב, זו זכותו.
אתה מתנסח יפה מאוד אך חוטא לאמת, ולא מבין את הלך הרוח בקרב השחקנים. לכתוב כי
"ממפת הפיזיציות הפתוחות אי אפשר לדעת באמת מה כיוון השוק ומתי השחקנים יתחילו לתקן את הפוזיציות שלהם. נכון להיום פתוחים בסטרייק 1160 ומטה 140,000 פוטים. איך מישהו יכול לדעת האם זה לא הכוח האמיתי של השחקנים שברור להם שהשוק בדרך למעלה ולמה זה הגיוני להניח שדווקא 30,000 אוכפים ב1120 זה השחקנים החזקים בשוק ולא 30,000 מהמרים כפייתיים שבמקרה התאספו באותו מקום ובאותו הזמן" איך לומר... רחוק מהמציאות.
סה"כ האוכף בשוק מחזיק כ 70 אלף פוזיציות. מהמרים לרוב קונים, ואם תחשב את סך האוכף
מהסך הכללי תגלה שאתה טוען שבשוק הנגזרים פעילים מהמרים בכמות שווה לשחקנים ומוסדיים.
מעבר לזה - אם ציינת כבר 140 אלף פוטים מרמת 1160 תציין גם את כמות הקולים, ואז זה יהא
מדויק הרבה יותר, ותבין את הMAXPAIN באופן מוחלט.
אין לי מטרה לנהל כאן דיון בנושא אך אני מציע שתסייג את הדברים. אם אתה רוצה להפוך את
זה לדיון, קח בחשבון [b]שמתוך מטרה לשמור על חברי האתר [/b]תקבל אאוטינג, משום שבחלק מהדברים שכתבת יש הטעיה מכוונת ודי לחכימה ברמיזא.[/quote]
אני לא בא לכאן כדי להתווכח לא איתך ולא עם אף אחד אחר. יחד עם זאת, אתה לא יכול לדעת האם האוכפים זה שחקן אחד שיכול להחזיק את השוק או 10 שחקנים בינוניים ומולם בפוזיציה הפוכה עומד שחקן אחד גדול שיכול להסב להם הפסדים גדולים. במפת הפוזיציות אין הסברים מי נמצא איפה, ולמה הוא שם.
בכל מקרה אין כל הטעיה מכוונת באמירותיי.
כל מה שכתבתי ואכתוב נאמר ללא שמץ ניגוד עניינים וכבר הצהרתי בעבר שאינני פועל בנגזרים לא עבור עצמי ולא עבור אחרים, מה שאי אפשר להגיד עליך (לפחות על פי ההזהרה בכניסה לאתר).
אאוטינג מפורום שעוסק בשוק ההון, רק יראה כי אינך איש מקצוע אלא מהמר המוביל עדת מאמינים כמו החלילן מהמלין, כי אין תשובות חד משמעיות בשוק ההון רק הערכות והסתברויות. אף איש מקצוע בתחום ההשקעות לא ייקח על עצמו לטעון שהוא יודע את התשובה המוחלטת והחד משמעית לאף שאלה בשוק ההון בטח ובטח לעניין האסטרטגיות נוסטרו של גופים גדולים בארץ ועוד יתיימר שהוא יודע להבין לאן הולכים כולם ביחד.
אפשר לנסות לזהות התערבות של שחקנים גדולים כאשר מסתכלים על מערכות מסחר כמה שנים ברצף ולומדים לזהות תנועות גדולות ומנוגדות לכיוון השוק וגם אז, זה ממש רחוק ממידע מדוייק.
בקיצור, יכול להיות שאני לא מבין את הלך הרוח בקרב השחקנים אבל אני לפחות מכיר בעובדה הזאת.
מנהל תיקים.[/quote:3lo8nxtx]
אלדר גנזל {מנהל בית השקעות אסטרטג} כבר כתב בגלובס על פועלם של שחקני המעוף בשוק. לדבריו שחקני המעוף פועלים כקרטל. גם האסטרטגיות של שחקן שמתפרסמות כאן מסתמכות על הנחה זאת.
[url="http://www.globes.co.il/news/article.aspx?Fromelement=NewsMain&did=1000579274"]http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000579274[/url]
[quote=red-r]פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)":1a1srnr4]צהריים טובים,
1. הייתי שמח לו יכולנו להפסיק עם תגובות ותגובות שכנגד על דברי שחקן ומנהל תיקים (למרות שגם אני הגבתי), [b]לדעתי העניין מוצה[/b], מנהל תיקים הכיר בטעותו (ויאמר לזכותו, הבנאדם יודע להודות בטעות, וזה מראה על יושרה ועל רצינות) בכך שתיאר אותנו כעדת מאמינים, התנצל, ואין לדעתי טעם לדוש בכך יותר.
2. ולעניינינו,
לינק רלוונטי מביזפורטל, איני טוען כי הכתבה 100% נכונה או לא, אך בהחלט ראוי לקרוא אותה ע"מ להבין כל מיני תופעות במדד המעו"ף.
[url="http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=243698
בהחלט העניין מוצה.....אופס סליחה הגבתי
אגב, המדד אכן מוחזק. מלבד ההסבר שמישהוא מחזיק את המעוף כי מכר סטיות - אין שם שום דבר.
אולי שחקן יסביר לנו מה קורה...
או מנהל תיקים (כי הוא כבר יודע הכל....)[/quote:1a1srnr4]
אין באמת הסבר למה יום אחד ככה ויום אחר ככה. בכל מקרה צריך להתנתק מזה שיש מתאם מלא בין השווקים בחו"ל לשוק בארץ. כבר כתבתי בעבר שמדדי אירופה ב-13 השנים האחרונות הניבו תשואה אפסית ומדדי ארה"ב תשואה שלילית חזקה על פני העשור האחרון בזמן שהמדד בארץ עלה כ-150% בעשור האחרון ואם היה מתאם כמו שאתם חושבים שיש לא היו פערים כאלה בין התוצאות ארוכות הטווח.
מנהל תיקים.
אין לראות באמור לעיל ייעוץ לביצוע פעולות בנייר הערך ו/או החזקה של הנייר ו/או כל נכס פיננסי אחר המוזכר בהודעה. האמור לעיל וכן המידע הנכלל בהודעות איננו מהווה בשום צורה תחליף לייעוץ השקעות המותאם לצרכי הלקוח.
בכל מקרה עדיף ניהול על ייעוץ...