x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 27

נושא: אסטרטגיית 8/8/10 - 10% רווח שבועי (יומי), נא לסגור במיידי !

Re: אסטרטגיית 8/8/10 - 10% רווח שבועי (יומי), נא לסגור במיידי !

פניקס:
    בסוג זה של פעולות מספיקה תזוזה קלה של המדד, של לא יותר מכמה נקודות בודדות, כדי לשנות את התוצאות, לפעמים בצורה הרבה יותר קיצונית מאשר במקרה שלך, כולל האפשרות למעבר להפסד. לכן, לזריזות בביצוע ההקמה והסגירה של האסטרטגיה חשיבות עליונה.
    האם אתה מנוי לשירות ה-SMS של האתר?
    בהצלחה.[/quote]

תודה על העיצות. כן אני מנוי להודעות SMS. כשקיבלתי את ההודעה מיד הגבתי. קודם חישבתי "על יבש" (ויצא רווח של 400+ ש"ח) כדי להיות בטוח שהפעולות נכונות ומיד אח"כ ביצעתי (והרוח קצת קטן). מה עושים המנוסים? מדלגים על חישוב "יבש"? מה אתם עושים אם במקרה התעכבתם קצת - מחכים ומתבוננים online?

כאשר כתבנו 2 יח C 1180 באסט 8,8 רכשנו למעשה 1 יח קנוי מהאוכף החודשי ו-1 יח קנוי מאסט 1,8 כעת בסגירת אסט 8,8 אני אמור לקנות 2 יח C 1180 מהיכן ???

ציטוט פורסם במקור על ידי bendear06
    כאשר כתבנו 2 יח C 1180 באסט 8,8 רכשנו למעשה 1 יח קנוי מהאוכף החודשי ו-1 יח קנוי מאסט 1,8 כעת בסגירת אסט 8,8 אני אמור לקנות 2 יח C 1180 מהיכן ???
    תתעלם מהפוזיציות האחרות שלך. פשוט תסגור את הפוזציה הנוכחית במדוייק. אח"כ הכל יסתדר.

ציטוט פורסם במקור על ידי pheonix21
    פניקס:
    בסוג זה של פעולות מספיקה תזוזה קלה של המדד, של לא יותר מכמה נקודות בודדות, כדי לשנות את התוצאות, לפעמים בצורה הרבה יותר קיצונית מאשר במקרה שלך, כולל האפשרות למעבר להפסד. לכן, לזריזות בביצוע ההקמה והסגירה של האסטרטגיה חשיבות עליונה.
    האם אתה מנוי לשירות ה-SMS של האתר?
    בהצלחה.

תודה על העיצות. כן אני מנוי להודעות SMS. כשקיבלתי את ההודעה מיד הגבתי. קודם חישבתי "על יבש" (ויצא רווח של 400+ ש"ח) כדי להיות בטוח שהפעולות נכונות ומיד אח"כ ביצעתי (והרוח קצת קטן). מה עושים המנוסים? מדלגים על חישוב "יבש"? מה אתם עושים אם במקרה התעכבתם קצת - מחכים ומתבוננים online?[/quote]

פיניקס,

המנוסים יכולים (ועושים בפועל) לבצע סימולציה קדימה, ביחוד באסטרטגיה שבה הדלתא משמעותית ביחס לשאר היווניות, ולראות מה יהיו הרווחים או הפסדים במדדים שונים.
    ואזי ברגע שמתקרבים למדד שבו החישוב מראה על מרחק הולך וקטן מהיעד של- 10% , עוברים לאון ליין .
    יש כאלו אשר הולכים אפילו צעד נוסף קדימה, ונותנים מראש פקודות קניה ומכירה בצורה כזו שבהגיע המדד למצב שהאסטרטגיה עוברת טיפה את יעד הרווח הפקודות מתבצעות אוטומטית.
    אבל, לא הייתי ממליץ לאף אחד לנקוט בשיטה זו באם אינו מאד מאד מנוסה במסחר באופציות ובאם אין ברשותו תוכנה משוכללת אשר תבצע את כל הפקודות כמקשה אחד (מה שנקרא Go No Go) , כי ייתכן מצב שבו חלק מהפקודות יבוצעו וחלק לא, ואז נותרים במצב מסוכן של חשיפה בלתי מתוכננת/בלתי מבוקרת.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי red-r
    שאפו שחקן - שיחקת אותה בגדול!

(וגם הוכחת למפקפקים שביננו שאתה יודע להיות להיות לונגיסט כשצריך).
    - red-r, זה לא "שחקן" לונגיסט, וזה לא "שחקן" שורטיסט, וזה כן "שחקן" חכם, כי בין שתי אסט' עובר קו הצלחה אחד, וזה בתנאי שהן מוטות כיוונים הפוכים, ובהכרח תגיע אחת לפדיון, ואז נשארים אך ורק עם אסט' אחת למקצה התיקונים, תודה

460 ש"ח רווח.
    תודה שחקן!

ציטוט פורסם במקור על ידי gsk
    תתעלם מהפוזיציות האחרות שלך. פשוט תסגור את הפוזציה הנוכחית במדוייק. אח"כ הכל יסתדר.
    אנא צור איתי קשר ל-0544343925 אני יודע כי זו בקשה מוגזמת אך משהו לא מסתדר ואני תקוע,דקה אחת מזמנך ואזכיר אותך בצוואה שלי !!!

משהו לא מסתדר לי בסגירת האסט ולא קיבלתי תשובה הולמת מהפעילים באתר אנא מישהו יוכל ליצור איתי קשר טלפוני ל-0544343925 או להשאיר מס טלפון אליו אוכל לפנות
    תודה

משהו לא מסתדר לי בסגירת האסט ולא קיבלתי תשובה הולמת מהפעילים באתר אנא מישהו יוכל ליצור איתי קשר טלפוני ל-0544343925 או להשאיר מס טלפון אליו אוכל לפנות
    תודה
    העסק די פשוט. מה שקנית בהקמה אתה עכשיו מוכר
    מה שכתבת בהקמה, אתה עכשיו קונה.

מצבך הסופי צריך להיות שהאסט' של האוכף החודשי שלך נראית כמו שהייתה טרם הקמת אסט' של ה-8/8.

ציטוט פורסם במקור על ידי gsk
    אנא צור איתי קשר ל-0544343925 אני יודע כי זו בקשה מוגזמת אך משהו לא מסתדר ואני תקוע,דקה אחת מזמנך ואזכיר אותך בצוואה שלי !!!
    אנסה להסביר לך דרך האתר, ואם עדיין לא יסתדר לך, אצור איתך קשר:
    1. באסט' 1.8 קנית 1 קול 1180
    2. באסט' אוכף חודשי קנית 1 קול 1180
    כלומר, נכון ליום 8.8. שעה 9.00 בבוקר (לפני תחילת המסחר) יש לך 2 יח' קול 1180 קנויות (כמות של 2 בתוכנת המסחר)
    4. באס' 8.8 מכרת 2 יח' קול 1180 (כמות של 2- בתוכנת המסחר)
    כלומר ביום 8.8 בסוף היום יש לך "0" יח' קול 1180.
    5. היום שחקן נתן הוראה לסגור את האסט' של 8.8, ובין שאר הפעולות, אתה צריך לקנות 2 יח' קול 1180.
    כלומר - אם להסתכל אך ורק על אופציה זו של קול 1180, מצבך בתוכנת המסחר צריך להיות - כמות של 2 יח'

לשאלתך מהיכן לקנות - התשובה פשוטה מאד - מהשוק (מהיכן שקנית את כל האופציות שעד היום קנית). פשוט - אל תסתכל על שום דבר אחר, אלא עשה בדיוק את הפעולות שכתב שחקן, מה שאמר לקנות , קונים, ומה שאמר לכתוב/למכור , מוכרים.

באם עכשיו זה עושה שכל, מה טוב, ובאם עדיין יש חוסר בהירות לגבי "מי נגד מי" ו- "מה נגד כמה ולמה" , אשמח לעזור בנייד.
    העיקר שתרגיש נוח עם מה שאתה עושה, ושלא יווצר לך הרושם שנהייתה סמתוכה (כי לא קיימת שום בעיה, באם עשית בדיוק את מה שכתב שחקן)
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות