x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: בסר פרוייקטים אגח ב

בסר פרוייקטים אגח ב

שלום אלון

מה דעתך על האגח הנ"ל?

תודה רבה על התמיכה, המידע והידע.

דניאל

Re: בסר פרוייקטים אגח ב

למען האמת אני די חצוי בנוגע לחברה. בעבר אכן שילמה ועוד כאשר מחירי הנייר היו נמוכים בהרבה. הבעיה היא שככל שעובר יותר זמן והחברה אינה מתאוששת וממשיכה לצבור חובות ולהגדיל את הגרעון בהון העצמי שלה - מתגבר החשש לגבי יכולת החברה לפרוע את חובותיה.

אכן יש תמיכת בעלים והתחייבות מצידו על סך של 2 מליון ש"ח, אך הגרעון העצמי של החברה עצום ולכן בסופו של דבר לא נראה שתוכל לעמוד באופן מוחלט בתשלום החובות וזה רק עניין של מתי הדבר יצא לפועל.

לכן בניגוד לשנה שעברה, בה דיברתי על ניירות אילו ואף הייתי בהם ויצאתי עם רווח נאה ביותר, השנה - למרות שאני מאמין כי בסבירות גבוהה אכן יהיה תשלום כולשהו, לא הייתי מהמר על רווח גדול, כמו גם הייתי מצפה שאפילו במקרה של תשלום הנייר ייפול בחדות מייד לאחריו ולכן אני חושש כי מדובר בהשקעה עם סיכון לא מבוטל.

כמו שאני אומר תמיד אני אוהב ניירות עם פוטנציאל רווח ואני לא חושש מתשואה גבוהה, אך אני מחפש ניירות בסיכון נמוך ולא הייתי אומר שנייר זה הוא בסיכון נמוך בתשלום נוכחי ולכן למרות שאכן יש פוטנציאל רווח, השנה אני בחוץ בנוגע לנייר זה, אך מהחל לכם בהצלחה...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

Re: בסר פרוייקטים אגח ב

נ.ב - ראוי לציין כי כבעבר הניסיון מלמד כי פעמים רבות השארתי בחוץ השקעות שהתבררו כרווחיות בסופו של דבר, אני לא אומר כי הדבר אינו נוגע גם למקרה זה, אני אפילו מאמין כי בסופו של דבר אכן תוכח טעותי בנוגע לכך, אך במקביל קיימת סבירות לבעיה וסבירות זו גבוהה מדי עבורי...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות