x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 25 מתוך 25

נושא: סיכום חודש יולי !

Re: סיכום חודש יולי !

שלום,
    מודה ומתוודה שאני בעיקר עוקב לומד ונהנה. מהמעקב שלי אחרי פרסומי שחקן ותגובות השחקנים, עולה כי עיקר הבעיה של המבצעים היא ביישום וביצוע התיקונים המתבקשים לאסטרטגיה ששחקן מוציא. לפעמים זמן הפרסום הוא בעייתי לביצוע (כגון 4 וצפונה או ממש על הבוקר ), והוא זה שגורם את עיקר הבלבול ואת אי ההתאמות וזאת למרות שליחת ה SMS, לפיכך, שחקן, אולי כדאי כי תיקונים ייעשו בזמנים נוחים יותר לביצוע, לדוגמא אם החלטת שצריך תיקון לא לפרסם זאת בשעה 4 והלאה אלא רק למחרת (ברורה לי ההשלכה שיכולה לנבוע מכך - אבל אם ממילא מרבית האנשים לא מספיקים אז מה הטעם ? ) בהתאמות המתבקשות.

מה דעתך שחקן ? מה דעת האחרים ?

ציטוט פורסם במקור על ידי המגיב
    שלום,
    מודה ומתוודה שאני בעיקר עוקב לומד ונהנה. מהמעקב שלי אחרי פרסומי שחקן ותגובות השחקנים, עולה כי עיקר הבעיה של המבצעים היא ביישום וביצוע התיקונים המתבקשים לאסטרטגיה ששחקן מוציא. לפעמים זמן הפרסום הוא בעייתי לביצוע (כגון 4 וצפונה או ממש על הבוקר ), והוא זה שגורם את עיקר הבלבול ואת אי ההתאמות וזאת למרות שליחת ה SMS, לפיכך, שחקן, אולי כדאי כי תיקונים ייעשו בזמנים נוחים יותר לביצוע, לדוגמא אם החלטת שצריך תיקון לא לפרסם זאת בשעה 4 והלאה אלא רק למחרת (ברורה לי ההשלכה שיכולה לנבוע מכך - אבל אם ממילא מרבית האנשים לא מספיקים אז מה הטעם ? ) בהתאמות המתבקשות.

מה דעתך שחקן ? מה דעת האחרים ?
    לא נראה לי אפשרי. אם למשל האסטרטגיה הגיעה ליעד, אז אסור לחכות. מי שעושה את האסטרטגיה, צריך שיהיה זמין לשינויים. ואם הוא לא, אז שלא יעשה.

גם לי זה נראה בלתי אפשרי.
    התיקונים מגיעים אחרי שעה ארבע, כי יש לזה סיבות.
    מי שמחליט לבצע את האסטרטגיות, צריך לעשות אותן למטרת לימוד
    ובכסף קטן עד שידע לנהל אסטרטגיות לבד.
    ככה יחסוך מעצמו טעויות בגלל לחץ ותלות במישהו.
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

היה חדש נפלא.
    התחלתי עם אסטרטגית 4.7 ואחרי שבוע של הפסדים לא רציתי לפתוח ב 11.7.
    ב 18.7 כן פתחתי וכך נתקעתי עם שתי אסטרגיות מפסידות וכמובן לא רציתי לפתוח עוד אחד אז ויתרתי על ה 25.7.
    בקיצור מצאתי את המתכון הבטוח להרויח. פשוט תעשו את ההפך ממה שאני עושה!

yisfri, אני חושב על רעיון יפה.
    צריך למצוא מספר אנשים כמוך וכמוני ולבקש מהם למלא לוטו.
    אחר כך צריך לבדוק איזה מספרים לא סומנו,
    ושמישהו אחר ימלא כרטיס עם המספרים האלה.
    נראה לי אחלה רעיון ל-START-UP ישראלי מוצלח וראשון מסוגו לא למטרת מכירה לחו"ל
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות