x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 25

נושא: סיכום חודש יולי !

סיכום חודש יולי !

צהרים טובים.
    אנו סוגרים חודש מתיש ומוצלח במיוחד, בו המדדים תעתעו בנו פעם אחר פעם. 4 אסטרטגיות הניבו למעלה מ 10% רווח שבועי בממוצע, ואילו אסטרטגיה אחת סיימה ללא רווח (18/7 – למי שבצע את כל התיקונים טווח בין 90+ - 80-).

הבעיתיות החודש לא היתה בחוסר היציבות כי אם בעקביות בה חלו תחילה הירידות, ולאחר מכן העליות . זאת ועוד, סטיה נמוכה במיוחד, חייבה אותנו לעבוד על הסטרייק עצמו, דבר שלא הותיר מקום לטעויות.

זהו מסוג החודשים בו ניתן ללמוד רבות מדרך הפעולה הנכונה בנגזרים, לבטח יותר מחודשים בהם הרווח הוא מיידי כתוצאה מתנועה. רבים המבצעים מזה תקופה, הפגינו גם בגרות, וחוסן נפשי יוצא מגדר הרגיל ודי אם תביטו בשרשורים העכשוויים ביחס לשרשורים שנה אחורה – כמה שקט, ושיקול דעת.

מתחילת השנה המאזן עומד על 28 אסטרטגיות שהניבו למעלה מ 10% שבועי בממוצע, אסטרטגיה אחת ללא רווח, ושתי אסטרטגיות שהניבו הפסד.

כרגיל, אדגיש כי ההצלחה עד כה אינה מתכון בטוח והפסדים עוד יהיו. חשוב לשמור על פרופורציה, ורגליים יציבות על הקרקע.

• בעקבות לחץ בכלל לא מתון ( ) שהפעלתם בשבועיים האחרונים, החל מראשון אפתח ניהול אוכף חודשי. בדיוק כבשוקת, זו משהו שאעשה באופן חד- פעמי, ויעד הרווח החודשי יעמוד על 15%. אע"פ שאין זה במקום האסטרטגיות השבועיות אלא בנוסף, הודעות תישלחנה למנויי ה SMS.

ברכות על הרווחים,

ושבת שלום.

Re: סיכום חודש יולי !

תודה ענקית!

שיחקת אותה.
    R

תודה מראש על ניהול האוכף .
    ובאמת היה חודש ארוך, ומתיש, אבל גם הכי מלמד והכי רווחי השנה
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

תודה רבה שחקן
    כל פעם שאני מוטרד ולחוץ מאסט' כזו או אחרת - אני חושב עליך ותוהה איזה גדלות זו לקחת על עצמך כזה משא כבד של אחריות כל שבוע לאסטר' לכל חברי האתר , לדאוג לאחידות בביצוע, לתיקונים - כולל בשיא הלחץ של שבוע הפקיעה שלמיטב זיכרוני לא היה כדבר הזה - לנהל 3 אסטרטגיות במקביל, להרגיע בצ'אט, להוציא סקירות, והכל בקור רוח בנועם ובחינם וגם למצוא זמן לפתח האתר ולנחם על חבר שנפל.
    מבחינתי - גן עדן כבר יש לך. שבת שלום

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    • בעקבות לחץ בכלל לא מתון ( ) שהפעלתם בשבועיים האחרונים, החל מראשון אפתח ניהול אוכף חודשי. בדיוק כבשוקת, זו משהו שאעשה באופן חד- פעמי, ויעד הרווח החודשי יעמוד על 15%. אע"פ שאין זה במקום האסטרטגיות השבועיות אלא בנוסף, הודעות תישלחנה למנויי ה SMS.

ברכות על הרווחים,

ושבת שלום.

תותחחחח!!
    תודה רבה!

א. יישר כוח!!
    ב. שאלה שאלתית: הרי באסט. השבועיות, (יעד) תוחלת הרווח עומדת על כ - 50% לחודש... ואם כן, איזו מוטיבציה יש לנו לנהל פוזיציה חודשית עם פחות שעות שינה ובעיקר עם תוחלת רווח נמוכה יותר? (של 15%)

- אם המאזן עומד על 28 אסט' שהניבו 10%, אחת ללא רווח ושתיים בהפסד, אז יש כיסוי מלא לברז מטבעות הזהב בכניסה לאתר, ותמונה שווה אלף מלים, ולכן לא נותר אלא להודות, תודה שחקן, תודה

- ומענין לענין באותו הענין, מי הם שזרקו לטרום חבילות של מניות? ומי הם שמכרו שורט לפתיחה? נקרא להם "הצד הדרומי", ומה קרה "לצד הצפוני"?

- הם איבדו נזילות של 1.15 מיליארד, וזה בגלל קליטת היצעים אסטרונומית בפתיחה, אז האם בזאת הסתיימה לה המערכה על קרב הפקיעה? לא ולא, כי לשני הצדדים נוצרו כאן אינטרסים הפוכים ומנוגדים:

- "הצד הדרומי" חייב להתכסות על מכירות השורט, והם רוצים שוק נמוך כדי להתכסות בזול.

- "הצד הצפוני" חייב לממש כדי להתכסות על האשראי, וכדי להחזיר את התיקים לנזילות נורמלית, אז הם רוצים שוק גבוה כדי לא להפסיד על הסחורה שנקלטה בפתיחה, אז איזה צד מנצח במלחמה הזו?

- "הצד הדרומי", ורואים את זה במדד הבסיס הנסחר מתחת לכל מדדי אירופה, אז בהצלחה לכולם, ושבת שלום, תודה

האתר מעודד ביקורת. אז הנה כמה ביקורות לגבי יולי. אשמח להתיחסות

1. ע"פ הודעת האתר, אסטרטגיה 4.7.10 הניבה 5% רווח. מדוע היא מצוינת בסיכום כ - 10%
    2. ע"פ ניהול האסטרטגיה של 18.7.10 ותגובות הגולשים, ניתן היה להבין שרוב רובם של הגולשים נמצאים בהפסד. אז איך היא מדווחת כ - 0 רווח.
    3. ההתעלמות של האתר מהעמלות של כתיבה ומכירה מביאות לכך ש - 10% הוא ברוטו לחלוטין. בניקוי העמלות זה יותר נמוך. לכולם יש עמלות. ניתן להתחשב בעמלות של 2 ש"ח לפעולה וכך החישוב יהיה יותר מדויק ויותר ריאלי.

אם טעיתי בנ"ל , אני מתנצל מראש.
    בכל מקרה, הביקורת לא מורידה פסיק מההערכה העצומה שיש לי לאתר ולשחקן.

אורי

ציטוט פורסם במקור על ידי ori88
    האתר מעודד ביקורת. אז הנה כמה ביקורות לגבי יולי. אשמח להתיחסות

1. ע"פ הודעת האתר, אסטרטגיה 4.7.10 הניבה 5% רווח. מדוע היא מצוינת בסיכום כ - 10%
    2. ע"פ ניהול האסטרטגיה של 18.7.10 ותגובות הגולשים, ניתן היה להבין שרוב רובם של הגולשים נמצאים בהפסד. אז איך היא מדווחת כ - 0 רווח.
    3. ההתעלמות של האתר מהעמלות של כתיבה ומכירה מביאות לכך ש - 10% הוא ברוטו לחלוטין. בניקוי העמלות זה יותר נמוך. לכולם יש עמלות. ניתן להתחשב בעמלות של 2 ש"ח לפעולה וכך החישוב יהיה יותר מדויק ויותר ריאלי.

אם טעיתי בנ"ל , אני מתנצל מראש.
    בכל מקרה, הביקורת לא מורידה פסיק מההערכה העצומה שיש לי לאתר ולשחקן.

אורי
    מסכים עם הקביעה.

אני מעריך מאוד את פועלו של שחקן ומפיק ממנה תועלת. אבל חשוב להעמיד דברים על דיוקם.
    המחירים שמפורסמים ע"י שחקן הם פעמים רבות "מחירים על הנייר" לא ניתן להשיגם בשוק גם אם מבוצעים דקות ספורות לאחר פרסום אסט' או תיקון. לכן ככל שהאסט' דורשות יותר תיקונים, הפער בין המחירים שמצליחים להשיג לבין המפורסמים ע"י שחקן, הולך וגדל - כך גם הפער בין חישוב הרווח/ הפסד של האסטרטגיה.

אני לדוגמה ביצעתי בצורה דקדקנית ומיידית את כל הביצועים של אסט' 18/7 ויצאתי עם הפסד של כ-30% לפני עמלות.

בעבר גם נאלצתי לסגור אסטרטגיות בהפסד קל למרות כשיצאה הודעה על סגירה ברווח 5-10%.

שוב אני רוצה להודות לשחקן על פועלו, רק למען הסדר הטוב אני מבקש להעמיד דברים על דיוקם.

אני ממליץ לשחקן לתכן ולנהל את האסט' ע"פ המחירים שמפורסמים ע"י חברי האתר לאחר ביצוע מיידי של האסט' כך ימנעו רוב הבעיות (למעט מקרי קיצון של שוק בורח מייד לאחר פרסום אסט').אני למשל מפרסם מייד את מחירי הביצוע שלי לאחר הקמת אסט' או תיקון.

גם אני רוצה להעמיד דברים על דיוקם בקשר לאסט' של 18/7:

אני סיימתי בהפסד של 893 ש"ח ליחידה.
    זה בערך 38% מסכום הסיכון המקורי, שהיה 2324 ש"ח ליחידה.

בוא נאמר שההפסד באסט' הזו חיסל רווחים של יותר מהחודש הזה (ועשיתי בדיוק באותה כמות כמו בכל אסט')

כמו שנאמר, באופציות מרוויחים בכפיות ומפסידים בדליים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות