ברוכים הבאים לשרשור שוקת רחבה אוגוסט.

אוגוסט תופס אותנו עם סטיות תקן די נמוכות.
מה שאומר שפוטנציאל הרווח יהיה יותר קטן.

לגבי כיוון השוק, אי אפשר לדעת. הגורואים השונים מסוכסכים עם עצמם, ומוציאים הערכות סותרות ב 180 מעלות בטווח של כמה ימים. מה שאומר כמה אפשר לסמוך על הגורו התורן (זה שחזה בדיוק מופתי את ההתרסקות של הבורסה בחוף השנהב ב 1824).

אם מאמינים לתאוריית השחקנים (שהחזיקו את השוק), זה אומר שמחר לאחר הפקיעה, השוק צריך להשלים את כל העליות שהפסיד עד עכשיו. מה שאומר שהיה כדאי היום למכור קצת פוטים רחוקים ביוקר, ולהנות מחר מהקפיצה של המדד. אז כמו שאמר המת לעיוור, נחייה ונראה.

אני התחלתי לבנות את שוקת אוגוסט כבר היום. מסתבר שזה ממש לא בעיה מהסיבה הפרוזאית הבאה: עד כמה שזה מוזר, כמות הימים לפקיעה, לא משנה כלום לגבי הביטחונות של אופציה מסויימת. מה שאומר שאם היה לי P1070 ליולי, מוגן ב P1040, וקניתי בחזרה 3 יחידות P1070 ב 15 ש"ח כולל עמלה נשארו 3 יחידות P1040 עודף. אלו ששימשו כהגנה מלאה לערימה יפה של אופציות אוגוסט ב P950 במחיר 65 ש"ח יחידה.

זה בכלל אומר, שחודש הבא, אני אתחיל למכור אופציות מאד רחוקות של החודש העוקב, כבר בשבוע הפקיעה. אפשר בשבוע הפקיעה לנצל את הכסף פעמיים.

לגבי הצד העליון, קרוב לי וצפוף לי. וגם הסחירות היום הייתה די עלובה. אז עדיין לא פתחתי כלום. לא בוער.